Rozmowy w gabinecie...
czyli rozmowy międzyteamowe
Napisano 07 maj 2006 - 10:11
edti regulaminu: §2 pkt 4, §5 pkt 4
klik >>>Moja Galeria<<< klik

------------------------------------------------
friends:
[: wiecie ze kocham was wszystkich :]
thx for gifts:
mikals madejczyk2 db Xizour Przec!nek Alienz madejczyk2 FINE
------------------------------------------------
w moim sercu zawsze BANDITZ SQD

MOŻESZ POMÓC UTRZYMAC PORZĄDEK NA FORUM
JEŚLI WIDZISZ BŁĄD - RAPORTUJ
w ten sposób pomożesz mi w zarządzaniu teamami, bo ja nie zawsze wszystko widze, a co dwie (lub więcej) pary oczu do nie jedna ;)
prezentowane grafiki sa wylacznie tworzone przeze mnie. wszelkie podobienstwo to innych to zbieg okolicznosci. prawa autorskie zastrzezone
Napisano 07 maj 2006 - 20:13
@Qwerty - miales szanse poprawienia sie, obiecywales i przyrzekales tyle razy ze zliczyc nie mozna... prosze wiecej nie zasmiecac forum postami typu "kto mnie przyjmie". TY sprawy zwiazane z przyjceciem do teamu mozesz zalatwiac TYLKO przez PW inaczej bedziesz karany WARNami!!
pozdrawiam
pozdrawiam
Napisano 07 maj 2006 - 20:14
No przecież że się staraqm http://ubplanet.pl/p...tyle_emoticons/default/turned.gif
Kolejna dawka:

Proszę o przyjęcie mnie do jakiegoś klanu
@duglas:
Oki, w takim razie prosze o usunięcie postów związanych z przyjęciem mnie które sa na forum. Przepraszam!
Kolejna dawka:

Proszę o przyjęcie mnie do jakiegoś klanu
@duglas:
Oki, w takim razie prosze o usunięcie postów związanych z przyjęciem mnie które sa na forum. Przepraszam!
Użytkownik Qwerty edytował ten post 07 maj 2006 - 20:22
Napisano 28 maj 2006 - 16:00
Napisano 01 lipiec 2006 - 12:38
Wazne info!
KAZDY LIDER SKLADU (ew. zastepca) MA POTWIERDZIC DZIALANIE SLADU!! JESLI TEGO NIE ZROBI TEMAT DRUZYNY ZOSTANIE ZAMKNIETY!
na potwierdzenia czekam w TYM temacie do poniedzialku (03.07) potem robie "czystke"
pzdr
ps. narazie prosze nie wypowiadac sie w tym temacie innych userow oprucz liderow teamow - tylko do poniedzialku potem dyskusja moze sie zaczc...
KAZDY LIDER SKLADU (ew. zastepca) MA POTWIERDZIC DZIALANIE SLADU!! JESLI TEGO NIE ZROBI TEMAT DRUZYNY ZOSTANIE ZAMKNIETY!
na potwierdzenia czekam w TYM temacie do poniedzialku (03.07) potem robie "czystke"
pzdr
ps. narazie prosze nie wypowiadac sie w tym temacie innych userow oprucz liderow teamow - tylko do poniedzialku potem dyskusja moze sie zaczc...
Napisano 01 lipiec 2006 - 16:25
Zgłaszam że Extreme Snike Team nadal działa

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz