- 12 stron
- « Pierwsza
- ←
- 10
- 11
- 12
Rozmowy w gabinecie...
czyli rozmowy międzyteamowe
Napisano 26 kwiecień 2008 - 11:49
"kosmetyczne" zmiany w regulaminie
klik >>>Moja Galeria<<< klik

------------------------------------------------
friends:
[: wiecie ze kocham was wszystkich :]
thx for gifts:
mikals madejczyk2 db Xizour Przec!nek Alienz madejczyk2 FINE
------------------------------------------------
w moim sercu zawsze BANDITZ SQD

MOŻESZ POMÓC UTRZYMAC PORZĄDEK NA FORUM
JEŚLI WIDZISZ BŁĄD - RAPORTUJ
w ten sposób pomożesz mi w zarządzaniu teamami, bo ja nie zawsze wszystko widze, a co dwie (lub więcej) pary oczu do nie jedna ;)
prezentowane grafiki sa wylacznie tworzone przeze mnie. wszelkie podobienstwo to innych to zbieg okolicznosci. prawa autorskie zastrzezone
Napisano 21 czerwiec 2008 - 00:54
tak sie ostatnio zastanawialem nad naszymi teamami... powoli zaczyna sie robic ich caraz mniej 
mysle wiec ze nadszedl czas na zmiany
wiem ze ida wakacje (a moze juz sa?) i moze bym ciezko z frekwencja na forum ale jakos damy rade 
a wiec co sobie umyslilem:
punkty rankingowe musza ulegac degradacji, bo nowe teamy i starsze nie maja praktycznie szans na dogonienie czolowych druzyn. oczywiscie nic straconego - punkty rankingowe automatycznie po pewnym czasie zmienialyby sie w platnicze (powiedzmy po okresie 3 miesiecy). i tak:
Imminent Lion's SQD --[ 135-14 ]
CrAzY TeAm --[ 130-30 ]
Toxic SQD --[ 90-15 ]
po trzech miesiacach wygladalo by to tak:
Imminent Lion's SQD --[ 0-149 ]
CrAzY TeAm --[ 0-160]
Toxic SQD --[ 0-105 ]
z tego wynika ze 1 punkt rankingowy to 1 pkt platniczy. punkty platnicze sumuja sie i nie ulegaja kasacji.
do tego zostanie zredukowana liczba miejsc w teamie do 4, ale jednoczesnie wzrosnie liczba mozliwych miejsc do wykupienia jako dodatkowych 4 (lacznie mozna miec w teamie az 8 miejsc!). koszt miesieczny jednego miejsca dodatkowego wyniesie 8 pkt. system liczenia punktow ulegl by calkowitej redukcji i za kazda wygrana walke bylo by przyznawane 5 pkt rankingowych i 5 pkt platniczych. mozliwa byla by zamiana punktow rankingowych na platnicze (nie mylic z automatyczna zamiana po 3 miesiacach) w stasunku 2:1 (2 rankingowe = 1 platniczy)
z moich obliczen wynika aby miec 3 dodatkowe miejsca przez trzy miesioce (czyli 7 miejsc caly czas) wystarczy wygrac 2-3 walki na miesiac
ale zeby do tego dojsc trzeba troche pokombinowac. caly czas bedziecie mogli grac o punkty platnicze (i/lub rankingowych!) tak jak do tej pory. teraz potrzeba bedzie miec w teamie dobrych ludzi, wiec moze i transfery by sie ruszyly 
wiem ze moze wydawac sie to troche straszne i skomplikowane (a moze rzeczywiscie tylko mi sie tak wydaje) ale sadze ze da to wiecej frajdy. dodatkowe punkty (mam nadzieje) bedzie mozna dostaqc za wygrana lige i puchar
co wy na to? odpowiadaja wam te zmiany, czy raczej nie jest to dobry pomysl? a moze macie inne propozycje?
piszcie!
prosze wypowiadac sie w tym watku >>klik<<
punkty rankingowe musza ulegac degradacji, bo nowe teamy i starsze nie maja praktycznie szans na dogonienie czolowych druzyn. oczywiscie nic straconego - punkty rankingowe automatycznie po pewnym czasie zmienialyby sie w platnicze (powiedzmy po okresie 3 miesiecy). i tak:
CrAzY TeAm --[ 130-30 ]
Toxic SQD --[ 90-15 ]
CrAzY TeAm --[ 0-160]
Toxic SQD --[ 0-105 ]
z tego wynika ze 1 punkt rankingowy to 1 pkt platniczy. punkty platnicze sumuja sie i nie ulegaja kasacji.
do tego zostanie zredukowana liczba miejsc w teamie do 4, ale jednoczesnie wzrosnie liczba mozliwych miejsc do wykupienia jako dodatkowych 4 (lacznie mozna miec w teamie az 8 miejsc!). koszt miesieczny jednego miejsca dodatkowego wyniesie 8 pkt. system liczenia punktow ulegl by calkowitej redukcji i za kazda wygrana walke bylo by przyznawane 5 pkt rankingowych i 5 pkt platniczych. mozliwa byla by zamiana punktow rankingowych na platnicze (nie mylic z automatyczna zamiana po 3 miesiacach) w stasunku 2:1 (2 rankingowe = 1 platniczy)
z moich obliczen wynika aby miec 3 dodatkowe miejsca przez trzy miesioce (czyli 7 miejsc caly czas) wystarczy wygrac 2-3 walki na miesiac
wiem ze moze wydawac sie to troche straszne i skomplikowane (a moze rzeczywiscie tylko mi sie tak wydaje) ale sadze ze da to wiecej frajdy. dodatkowe punkty (mam nadzieje) bedzie mozna dostaqc za wygrana lige i puchar
co wy na to? odpowiadaja wam te zmiany, czy raczej nie jest to dobry pomysl? a moze macie inne propozycje?
piszcie!
prosze wypowiadac sie w tym watku >>klik<<
Napisano 18 kwiecień 2009 - 17:47
Cześć!
Tak więc jak obiecałem zmieniłem troszkę regulamin.
Zalecam z zapoznaniem się z nim od nowa gdyż praktycznie kążdy paragraf został mniej lub bardziej edytowany.
Najważniejsze zmiany to:
Możliwość wystawiania prac już wcześniej publikowanych (!)
Zmieniły sie ilości wymaganych postów aby zagłosować i przystąpić do teamu
Nowy (wydaje mi się, że bardziej przejrzysty) formularz wyzwania do walki
Nowy układ regulaminu, podzieliłem go na więcej paragrafów - teraz jeśli ktoś jest jedynie członkiem i nie chce wiedzieć wszystkiego o teamach (nie wierze, że są tacy!
) wystarczy, że zaznajomi się z: §1 ZASADY OGÓLNE, §2 CZŁONKOSTWO, §3 GŁOSOWANIE, §9 ROTACJA USERÓW MIĘDZY DRUŻYNAMI, §10 TRANSFER USERÓW, §11 CHCE BYĆ W TEAMIE (czyli połową regulaminu!)
zapraszam do lektury!
Tak więc jak obiecałem zmieniłem troszkę regulamin.
Zalecam z zapoznaniem się z nim od nowa gdyż praktycznie kążdy paragraf został mniej lub bardziej edytowany.
Najważniejsze zmiany to:
Możliwość wystawiania prac już wcześniej publikowanych (!)
Zmieniły sie ilości wymaganych postów aby zagłosować i przystąpić do teamu
Nowy (wydaje mi się, że bardziej przejrzysty) formularz wyzwania do walki
Nowy układ regulaminu, podzieliłem go na więcej paragrafów - teraz jeśli ktoś jest jedynie członkiem i nie chce wiedzieć wszystkiego o teamach (nie wierze, że są tacy!
zapraszam do lektury!
Napisano 13 wrzesień 2009 - 09:31
UWAGA
wakacje dla wiekszosci z was zakonczyly sie juz prawie 2 tyg temu (przykre ale prawdziwe
)
w zawiazku z tym WSZYSTKIE TEAMY maja czas na POTWIERDZENIE SWOJEGO DZIALANIA do 27.09 br
wystarczy ze zapostujecie w tematach swoich teamow (tych ogolnie dostepnych)
jesli w ktoryms z tematow nie pojawi sie odpowiedni wpis lidera badz v-c - team zostanie zamkniety
ponawiam rowniez propozycje przedstawiona jakis czas temu
EDIT:
co wy na to, zeby kazdy czlonek teamu dostawal wynagrodzenie od teamu w postaci punktow platniczych (np raz na 2 tyg) i mogl je wymienic na ubpp? kwestia dogadania szczegolow z administracja i ustalenia kursu wymiany
wakacje dla wiekszosci z was zakonczyly sie juz prawie 2 tyg temu (przykre ale prawdziwe
w zawiazku z tym WSZYSTKIE TEAMY maja czas na POTWIERDZENIE SWOJEGO DZIALANIA do 27.09 br
wystarczy ze zapostujecie w tematach swoich teamow (tych ogolnie dostepnych)
jesli w ktoryms z tematow nie pojawi sie odpowiedni wpis lidera badz v-c - team zostanie zamkniety
ponawiam rowniez propozycje przedstawiona jakis czas temu
Użytkownik duglas dnia sob, 21 cze 2008 - 01:54 napisał
tak sie ostatnio zastanawialem nad naszymi teamami... powoli zaczyna sie robic ich caraz mniej 
wiem ze ida wakacje (a moze juz sa?) i moze bym ciezko z frekwencja na forum ale jakos damy rade 
CrAzY TeAm --[ 130-30 ]
Toxic SQD --[ 90-15 ]
CrAzY TeAm --[ 0-160]
Toxic SQD --[ 0-105 ]
ale zeby do tego dojsc trzeba troche pokombinowac. caly czas bedziecie mogli grac o punkty platnicze (i/lub rankingowych!) tak jak do tej pory. teraz potrzeba bedzie miec w teamie dobrych ludzi, wiec moze i transfery by sie ruszyly 
piszcie!
CrAzY TeAm --[ 130-30 ]
Toxic SQD --[ 90-15 ]
CrAzY TeAm --[ 0-160]
Toxic SQD --[ 0-105 ]
piszcie!
EDIT:
co wy na to, zeby kazdy czlonek teamu dostawal wynagrodzenie od teamu w postaci punktow platniczych (np raz na 2 tyg) i mogl je wymienic na ubpp? kwestia dogadania szczegolow z administracja i ustalenia kursu wymiany
Napisano 14 styczeń 2010 - 07:16
Użytkownik duglas dnia 13 wrzesień 2009 - 09:31 napisał
EDIT:
Ja się pytam - czemu na to nikt nie zareagował.
Przecież to wyśmienity pomysł!
Napisano 15 styczeń 2010 - 00:11
Użytkownik PwQt dnia 14 styczeń 2010 - 08:18 napisał
ps. bo pare teamow się zrobiło, to może zrobimy po tym tournamencie Lige Teamów?
Ja jestem jak najbardziej, za. Pomoże to w jakimś stopniu wybić się nowym teamom, z naszym włącznie

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Udostępnij ten temat:
- 12 stron
- « Pierwsza
- ←
- 10
- 11
- 12

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz