Phàntasma Brave Wolves
(p: TAG) [ Brak wolnych miejsc! ]
Napisano 03 kwiecień 2007 - 19:04
$moleX, poradzimy se bez jego łaski.
Piro - to nie było zagranie fair (jak sam to nazwałeś na gg "zabawą"). Jak chcesz - oficjalnie nie jesteś już w naszym teamie i informuję Cię, że juz nigdy do niego nie wstąpisz... :flower:
Oficjalnie Vice-liderem zostaje $moleX. Gratz...
1 wolne miejsce.
Piro - to nie było zagranie fair (jak sam to nazwałeś na gg "zabawą"). Jak chcesz - oficjalnie nie jesteś już w naszym teamie i informuję Cię, że juz nigdy do niego nie wstąpisz... :flower:
Oficjalnie Vice-liderem zostaje $moleX. Gratz...
1 wolne miejsce.
Napisano 06 kwiecień 2007 - 09:01
Napisano 13 kwiecień 2007 - 19:27
co? to już dzisiaj?? hmmm a zdaje mi się ze jutro... ale witam wszystkich xD
HA! odszedłem 9 tego więc jutro bo dzisiaj 13 xD chyba ze zmiany w regu znowu...
EDIT: (sobota) witam w teamie
wszystkich
HA! odszedłem 9 tego więc jutro bo dzisiaj 13 xD chyba ze zmiany w regu znowu...
EDIT: (sobota) witam w teamie
-----------------------------------

Napisano 15 kwiecień 2007 - 08:55
Geeez =)
Zgłaszam się! Chętnie zasilę wasze szeregi
Zgłaszam się! Chętnie zasilę wasze szeregi
Napisano 15 kwiecień 2007 - 18:31
Sprawa I:
Dobra, i tak nie będę czekał na uby... Od razu widać, ze Fred robi lepsze uby, niż Emil1971 (nie obraź się, Emil).
A więc witamie w teamie, Fred
Sprawa II:
Niniejszym usuwam z teamu członka Grizzly Aep Carnagge. Bardzo (naprawdę bardzo) rzadko wchodził on na nasze teamowe forum - Pomimo członkowstwa w naszym teamie wyglądało to tak, jakby go w ogóle w nim nie było.
Tak więc mamy ciągle JEDNO MIEJSCE WOLNE
Dobra, i tak nie będę czekał na uby... Od razu widać, ze Fred robi lepsze uby, niż Emil1971 (nie obraź się, Emil).
A więc witamie w teamie, Fred
Sprawa II:
Niniejszym usuwam z teamu członka Grizzly Aep Carnagge. Bardzo (naprawdę bardzo) rzadko wchodził on na nasze teamowe forum - Pomimo członkowstwa w naszym teamie wyglądało to tak, jakby go w ogóle w nim nie było.
Tak więc mamy ciągle JEDNO MIEJSCE WOLNE

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz