UBPlanet.pl - Oficjalny Worm Serwisu
Napisano 26 kwiecień 2007 - 21:36
wogóle nie wiem co ty to zrobiłeś 
popraw to
zrób przejście
popraw to
Napisano 29 kwiecień 2007 - 14:48
przejscie:

moze nie rewelka ale jak ktos zrobi cos lepszego to najwyzej podmienisz
pzdr

moze nie rewelka ale jak ktos zrobi cos lepszego to najwyzej podmienisz
pzdr
klik >>>Moja Galeria<<< klik

------------------------------------------------
friends:
[: wiecie ze kocham was wszystkich :]
thx for gifts:
mikals madejczyk2 db Xizour Przec!nek Alienz madejczyk2 FINE
------------------------------------------------
w moim sercu zawsze BANDITZ SQD

MOŻESZ POMÓC UTRZYMAC PORZĄDEK NA FORUM
JEŚLI WIDZISZ BŁĄD - RAPORTUJ
w ten sposób pomożesz mi w zarządzaniu teamami, bo ja nie zawsze wszystko widze, a co dwie (lub więcej) pary oczu do nie jedna ;)
prezentowane grafiki sa wylacznie tworzone przeze mnie. wszelkie podobienstwo to innych to zbieg okolicznosci. prawa autorskie zastrzezone
Napisano 02 maj 2007 - 09:46
Ludzie, ludzie - litości!
Dawno nie wchodziłem na stronę z robakiem, i to był mój błąd. To co zobaczyłem, po prostu mnie przeraziło (a ja bardzo lubię horrory).
Widzę, że nie tylko ja to zauważyłem, że co druga praca jest odbiciem poprzedniej -_- Przecież to jest strasznie nie eleganckie! Gdzie własna inwencja, gdzie własna twórczość? A tekst pGs`a, żeby robić łatwiejsze zakończenia - z całym szacunkiem dla wszystkich, ale jeśli nie potraficie zrobić czegoś porządnego, to po kiego h się za to w ogóle bierzecie?
Ręce mi opadły.
Dawno nie wchodziłem na stronę z robakiem, i to był mój błąd. To co zobaczyłem, po prostu mnie przeraziło (a ja bardzo lubię horrory).
Użytkownik pGs dnia Apr 25 2007, 12:17 PM napisał
a i propponuje robić łatwiejsze zakończenia pracek bo to nie wygląda zbyt estetycznie kiedy każda następna pracka jest odbiciem poprzedniej ;/
Widzę, że nie tylko ja to zauważyłem, że co druga praca jest odbiciem poprzedniej -_- Przecież to jest strasznie nie eleganckie! Gdzie własna inwencja, gdzie własna twórczość? A tekst pGs`a, żeby robić łatwiejsze zakończenia - z całym szacunkiem dla wszystkich, ale jeśli nie potraficie zrobić czegoś porządnego, to po kiego h się za to w ogóle bierzecie?
Ręce mi opadły.
Napisano 02 maj 2007 - 11:42
No i znów faynie ma rację co druga cześć jest odbiciem poprzedniej... Może róbcie takie przejścia jak: mrówek, faynie itd... Jeśli się przypatrzycie to odbicia zaczął robic Yasió.. potem dmz, bubel, perez, kabe, rocko, lisuu... Oj ludzie wszystko było dobrze aż do 6 części.. Faynie dobrze mówi "to po kiego h się za to w ogóle bierzecie?" nie chce nic mówić bo potem będziecie gadać że jakiś jest... ehh
.
Napisano 02 maj 2007 - 14:41

Pomoc

Odpowiedz