- 5 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
fire sqd
(p: UB)
Napisano 01 wrzesień 2007 - 19:37
Jozek10, napisz na GG. Mamy 6 osób w Teamie, ale jak dla mnie ktoś do wymiany, bo średnio z aktywnością, także sie zobaczy jeszcze i co reszta powie.
Skrzyp, ogólnie mamy profil UB, także jak reszta sqdu sie zgodzi to weżmiemy. Tylko termin oddawania trzeba będzie troche przesunać
Skrzyp, ogólnie mamy profil UB, także jak reszta sqdu sie zgodzi to weżmiemy. Tylko termin oddawania trzeba będzie troche przesunać
Użytkownik Dragon edytował ten post 01 wrzesień 2007 - 19:38
Osiągnięcia:

Dla znajomków:

Znajomi:

My Dogg:
TEAM:

Dla znajomków:
Znajomi:

My Dogg:
TEAM:

Napisano 07 wrzesień 2007 - 16:18
Team : | Samurai Team |
Gifty : | Jozek10 |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gifty : | Jozek10 |
|
|--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 09 wrzesień 2007 - 10:25
czy team dziala?
nie odpowiadacie na wyzwania, cicho u was
jak to jest? prosze wziasc sie w garsc bo bedzie kogos trzeba ukarac warnem
nie odpowiadacie na wyzwania, cicho u was
jak to jest? prosze wziasc sie w garsc bo bedzie kogos trzeba ukarac warnem
klik >>>Moja Galeria<<< klik

------------------------------------------------
friends:
[: wiecie ze kocham was wszystkich :]
thx for gifts:
mikals madejczyk2 db Xizour Przec!nek Alienz madejczyk2 FINE
------------------------------------------------
w moim sercu zawsze BANDITZ SQD

MOŻESZ POMÓC UTRZYMAC PORZĄDEK NA FORUM
JEŚLI WIDZISZ BŁĄD - RAPORTUJ
w ten sposób pomożesz mi w zarządzaniu teamami, bo ja nie zawsze wszystko widze, a co dwie (lub więcej) pary oczu do nie jedna ;)
prezentowane grafiki sa wylacznie tworzone przeze mnie. wszelkie podobienstwo to innych to zbieg okolicznosci. prawa autorskie zastrzezone
Napisano 09 wrzesień 2007 - 11:38
czytajac temat dostaje swira...
demon, inferno... pier*olca idzie dostac. w regulaminie wyraznie pisze jakie sa "rangi" wewnatrz teamu. oczywiscie mozecie tworzyc swoje nazwy ale chociaz w nawiasach piszcie skroty bo sie polapac nie mozna i jak by tak kazdy team robil...
i jesli lider jest teraz prosze aby vice przejal obowiazki. macie na to 3 dni inaczej... bede zly
demon, inferno... pier*olca idzie dostac. w regulaminie wyraznie pisze jakie sa "rangi" wewnatrz teamu. oczywiscie mozecie tworzyc swoje nazwy ale chociaz w nawiasach piszcie skroty bo sie polapac nie mozna i jak by tak kazdy team robil...
i jesli lider jest teraz prosze aby vice przejal obowiazki. macie na to 3 dni inaczej... bede zly
Napisano 09 wrzesień 2007 - 14:16
Sorry, że sie wtrące skoro już odszedłem z teamu, ale Szreder gdybyś chociaż raz wszedł na forum sqdu byś wiedział. Nie wiem o czym teraz piszesz, że nie możesz sie porozumieć skoro nie było cie na forum ani razu. Pożytek z Ciebie w teamie był zerowy. Napisałem też wyrażnie, że v-ce i teraz lidera ma Zico, dopóki Graf3r nie wróci, bo jemu dałem v-ce po tym jak odszedłem.
Napisano 13 wrzesień 2007 - 20:54
a ja mam pytanie: czy user Zico199522 ma w ogole zamiar zainteresowac sie teamem? podobno jest vice?
z tego co sie orietuje ostatnio na forum byl dzisiaj o 20.
jesli zobacze ze Zico199522 byl aktywny na forum i nie zainteresowal sie sprawa team bedzie zamkniety
z tego co sie orietuje ostatnio na forum byl dzisiaj o 20.
jesli zobacze ze Zico199522 byl aktywny na forum i nie zainteresowal sie sprawa team bedzie zamkniety
Udostępnij ten temat:
- 5 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5

Pomoc

Temat jest zamknięty

|

Odpowiedz

"