Użytkownik Xizour dnia Aug 7 2007, 11:30 PM napisał
(...)ale wkurza mnie (tylko) to, że przychodzi po miesiącach nieobecności i zaczyna propagande na temat iRC'a.
Wrocilem, z nowym pomyslem. Zrealizowalem go w miare mozliwosci, zmienilem podejscie do irc kilku ludzi. Napisales ,,propagande'' - rotfl... jesli bylaby to propaganda, znalazlbys u siebie na skrzynce mailowej e-mail wysylany do wszystkich userow forum, dostalbys na pmke instrukcje do irca a wraz z nia zaproszenie, na gorze forum pod reklamami google widnialaby informacja o kanale.
Użytkownik Xizour dnia Aug 7 2007, 11:30 PM napisał
Wszyscy, którzy uzywają skype'a albo czata (NPCC) są "BE". Siedźcie sobie na iRC'u, ale nie wyśmiewajcie nas za to, że wolimy zwykły popularny czat.
Do "ludzi czata" nic nie mam, zaproponowalem wam dla wielu lepsze, dla innych wciaz niedocenione rozwiazanie jakim jest IRC! Sporo ludzi dolaczylo do naszego grona i moja cicha nadzieja jest, ze przybedzie ich znacznie wiecej. Jesli kreca was emotki, kolorki, czytanie miesa na czacie - siedzcie sobie na czacie, nikt wam nie broni

IRC'a mozesz tak zmodowac, ze bedziesz pisal w jakim chcesz kolorku, bedziesz widzial graficzne emotki, a bluzgi zostana automatycznie zmienione do postaci "ku.rwa".
Nie wysmiewamy was za to, ze wolicie zwykly czat, o nie! Tylko co to ma znaczyc, ze wbija jeden z was na irc'a, pisze kilka wyrazow typu: "irc do szajs", "ale badziewie nara", "czat lepszy w ch%#", po czym wychodzi?
Zaskoczylo mnie zachowanie eso, ktory wyrazal swoja opinie na temat irca, ale bral udzial w quizie

Good for you eso

Co do mini userbarow do podpisu... jej, zwykla zazdrosc. Quiz staje sie czescia zycia poza-graficznego, za wygrana otrzymujemy nagrode w takiej postaci, czy to cos zlego? Wygrany nie dostaje zadnej nowej rangi na forum, nie dostaje punktow grafika/pomogl, nie dostaje pieniedzy. To tylko zwykla graficzna nagroda.
We wczesniejszych wypowiedziach zauwazylem cos takiego "gdyby nie on, nie byloby was tutaj". He..he... W tym momencie, po tylu miesiacach - ja tu jestem tylko szarym userem ktory probuje cos wniesc na forum.
edit. Dzis o 20.00 kolejny Quiz na naszym kanale IRC. Jesli ktos chce wziac udzial - prosze bardzo, jesli ktos nie chce - nikt go nie zmusza. Prosze tylko o to, zeby nie bylo sytuacji, ze ktos dostal do podpisu nagrode w postaci graficznej, a drugiej osobie sie to nie podoba
Pzdr,
Radion