UserBars Planet vs. GraphicForArt
Walka for!!
Napisano 02 listopad 2007 - 14:47
Coś nie tak?? Powody dlaczego wybrani robią a nie wszyscy już znacie także niechce tu żadnej dyskusji .. Czekam na prace.
Napisano 05 listopad 2007 - 23:43
bo sorry lisuu ale dla mnie to jest troche dziwnie zorganizowane...ciekawi mnie kto wybieral najlepsze tagi...zapewne ty z memfisem moze wspierajac sie jeszcze rada 1-2 osob jesli o to chodzi to mozna bylo zrobic jakas rozmowe czy ankiete wewnatrz ludzie troszke wyzej na forum(ranga albo wybrani przez nas)i wybrac najlepsze...swoja droga walka miedzy forowa a nie mozna wspomoc forum to tez srednie
Napisano 17 listopad 2007 - 23:11
Że tak to brzydko powiem GFa nas "Olało" myśmy zrobili prace czekam już miesiąc miałbyć tydz niedostałem prac nadal wiec pisze że wygraliśmy walkowerem nierobie to dla sieibe tylko dla forum i przykro mi że tak wyszło . Niechodziło mi tu o wygraną czy przegraną a tym bardziej poprzez walkower. CHciałem rozpromować forum i przykro mi że ze storny GFa jak zwykle były tylko APELE że zrobą itp itd ale jak widąc olali nie tylko mnie olali Memfisa itp olali całe UBP gdyby wasze dzieci pytały ( jak będziecie miali xD) tatusiu co było zx walką GFA vs. UBP powidzcie im że GFA olało UBP ale tym samym ośmieszyło sie przed całym UBP dziękuje tym wszystkim któży prace zrobili gdy tylko uzbieram pkt każdy z was dostanie ten kto zrobił po 100 pkt. może to mało ale ja moge tylko tyle wam oferować ... Przykro mi że walka sie nie odbyła
Pozdrawiam.
Napisano 18 listopad 2007 - 21:20
No Lisuu nie przesadzaj ... GFA poprostu coś teraz chyba nie działa ... i może to spowodowało, że nie oddali prac...
no ale też taka prawda że jakby chcieli to by do tej walki się przyłożyli ... jednak napewno troszke sprawe olali ...
ale cóż bywa
Dzięki wielkie Lisuu za chęci które włożyłeś w to aby walka się odbyła!
A wszystkich którzy zrobili prace na walke prosze aby je opublikowali do swoich galerii
Bo są naprawde świetne!
Dzięki!
no ale też taka prawda że jakby chcieli to by do tej walki się przyłożyli ... jednak napewno troszke sprawe olali ...
ale cóż bywa
Dzięki wielkie Lisuu za chęci które włożyłeś w to aby walka się odbyła!
A wszystkich którzy zrobili prace na walke prosze aby je opublikowali do swoich galerii
Dzięki!
Napisano 18 listopad 2007 - 21:26
Memfis nie przesadzam niecche sie sprzeczać . booo. przecież mieli około miesiąc temu oddać prace nie napisali mi nawet przez miesiąc że niedadzą rady oddąc bo mają problemuyy z forum które trawją 1,5 tyg nie miesiąc. Sądze że aż tak wielką rzeczą która wymaga 100 litrów potu nie jest napisanie "przepraszamy ale mamy problemy z forum nie damy radsy oddać prace" przecież ja ty jak i całe ubp zrozumiało by no cóż widocznie na to też ich nie stać
a luki był przez te pare tygodni przynajmniej 3 razy na tydz mugł napisać .
A za wkład w walke niema sprawy robiłem to bo chciałem coś zrobić dla forum nieudało mi sie trudno
Napisano 18 listopad 2007 - 21:41
Prace userów za które serdecznie dziękuje w imieniu CAŁEGO UBP.
HALO:
---- Bingo
---- Pesfan
---- DarCooQ
---- Szolu
---- Szolu
---- Bubel88
---- Danny
---- Eso
---- SHn
Freestyle:
---- Pesfan