Cwalk
Napisano 11 wrzesień 2007 - 23:29
moj brat tanczy;)
Awards
#
#
Gifts
#DB
#Żuku
Takie jest moje zdanie ,ale mogę się mylić.
galeria|.alienated.mind.|.deviant.art.|nigga.please
New:

Wszystkie prace wykonane są w PSP 9.
like me?

I like their style(;
.
.
#

#

Gifts
#DB
#Żuku
Takie jest moje zdanie ,ale mogę się mylić.
galeria|.alienated.mind.|.deviant.art.|nigga.please
New:

Wszystkie prace wykonane są w PSP 9.
like me?

I like their style(;
.
.
Napisano 12 wrzesień 2007 - 12:26
Ptaku od jakichs 5 miesiecy tancze.. nawet retop (ten z sygnaturek jeszcze) sie pytal co i jak
ale mam problem dosc spory.. nie mam flow. kroki nie sa problemem, nauczylem sie toprockow z breakdance'a przy okazji,bo znam kilku bboy'ow i ucze sie house'a.. mam nadzieje ze mi pomoze
bo kroki znam, ale po niecalej minucie nie wiem co mam robic. patrze na stopy i kicha..zainteresowanych zapraszam na www.pimpmywalk.com albo www.cwalk.pl
vid tylko nagrywalem smiechowe poki co,bo jet tak jak mowie.. nie mam motywacji
poki co.. no i jeszcze jedna rzecz wazna.. trenuje sam jeden w miescie.. kumpel,ktory jest bboyem, tanczy od 7 lat nie zna nikogo z ostrowa,kto tanczy crip walk'a.. takze musialem uczyc sie z filmikow bo nie mialem od kogo...
NIE ROBIE TAGOW KUFFA! WIEC JEŚLI ZNALAZŁEŚ NA TYM FORUM NR GG TO N I E P I S Z bo zatłukę jak psa
Napisano 12 wrzesień 2007 - 18:37
moj jumpel jest tym zafascynowany i probuje tanczyc (moze niedlugo sie zarejestruje na UBP), mi sie to super podoba, ale brak mi smykalki, chociaz kto wie xD
x x xx x xx x x xx x x xx xx x x x x x x x x xx x xx xx x x xx x x xx x x x x x xx xx xx x xx xxx xx x x x x xx x xxx x x x x xx xx
Napisano 12 wrzesień 2007 - 20:19
nie nagral jeszcze:P w miescie tanczy sam,cos tam z ludzmi z Łodzi nagrywal ale nie wiem kiedy zmontuja.w sumie ja to sie tym tez jaralem,ale kiedy doswiadczylem jak mi kolana przeciaza takie skakanie to poswiecilem,bo gram jeszcze w kosza,a takto bym musial zrezygnowc.
Napisano 12 wrzesień 2007 - 21:03
heh,to nie tu lezy problem:) bo przez basket mam zniszczone tak kolana ,ze to mala glowa:P za wczesnie zaczelem trenowac wyskok i teraz po 5 minutach tanczenia mnie bola.dlatego przerwalem.a na kosza to ja zestaw bandazy,masci i moge grac;)moj bro jest lepszy niz ja;)
swoja droga na up in smoke tour jak wyszli na scene i przytanczyli to mnie rozwalili:) bosko to wyszlo,jak koles poplynal pod bitem
swoja droga na up in smoke tour jak wyszli na scene i przytanczyli to mnie rozwalili:) bosko to wyszlo,jak koles poplynal pod bitem
Napisano 13 wrzesień 2007 - 08:09
chlopaki, nie chcialbym nic mowic, ale nie jest odpowiednie laczenie glide'ów, body wave i ogolnie innych technik z cwalkiem.. to tak samo,jakbym zaczal w kolku toprocki robic i zaraz V albo Shuffle
chociaz wczoraj spotkalem zaprzyjaznioną b-girl i ja x-hop'a uczyłem
Napisano 16 wrzesień 2007 - 16:03
ja ćwicze ... na przewrach na stadionie z ziomami wale browary
nieźle nam idze oO przerwa 20min starcza na 2 Lechy + 3 kanapeczki i powrot na lekcje no i od czasu do czasu na 10minutowce sie poleci "zwilżyć ozora" LOL
nieźle nam idze oO przerwa 20min starcza na 2 Lechy + 3 kanapeczki i powrot na lekcje no i od czasu do czasu na 10minutowce sie poleci "zwilżyć ozora" LOL
Napisano 16 wrzesień 2007 - 18:59
omg? cwalk? no no thx. Ja uprawiam free ruuning (akro + parkour) i break danca. Cwalk moim zdaniem to głupota jakaś totalna, tutptuptaj nozkami. Z free runningu to ja już mówiłem a żeby nie zakładac new topica o break dancie to trenuje trochę dłużej niż lp. Z breka umiem flary itp. nie będę się rozpisywał bo nie wiem czy ktoś wie co to jest w ogóle xD

Pomoc

Odpowiedz

|