Power Rangers Team
(p: UB) Goł, goł Pałer Rendżers™!
Napisano 12 listopad 2007 - 18:25
Serdecznie zapraszam do Pucharu Ligi UBP
http://ubplanet.pl/f...showtopic=18565
Liczę, że się przyłożycie
Pozdrawiam, xt.
--------------
btw. moglibyśmy to wygrać, co nie?
http://ubplanet.pl/f...showtopic=18565
Liczę, że się przyłożycie
Pozdrawiam, xt.
--------------
btw. moglibyśmy to wygrać, co nie?
Napisano 19 listopad 2007 - 11:51
prosba: jak podajacie wynik walki to piszcie ile macie aktualnie punktow
pzdr
pzdr
klik >>>Moja Galeria<<< klik

------------------------------------------------
friends:
[: wiecie ze kocham was wszystkich :]
thx for gifts:
mikals madejczyk2 db Xizour Przec!nek Alienz madejczyk2 FINE
------------------------------------------------
w moim sercu zawsze BANDITZ SQD

MOŻESZ POMÓC UTRZYMAC PORZĄDEK NA FORUM
JEŚLI WIDZISZ BŁĄD - RAPORTUJ
w ten sposób pomożesz mi w zarządzaniu teamami, bo ja nie zawsze wszystko widze, a co dwie (lub więcej) pary oczu do nie jedna ;)
prezentowane grafiki sa wylacznie tworzone przeze mnie. wszelkie podobienstwo to innych to zbieg okolicznosci. prawa autorskie zastrzezone
Napisano 19 listopad 2007 - 21:12
brak neta do końca tygodnia może dłużej czekać cierpliwie
LastFM
Moje skromne DA
lalalalalalala
------------------
W razie potrzeby kontaktu proszę pisać do mnie na @ bądź gg
Moje skromne DA
lalalalalalala
------------------
W razie potrzeby kontaktu proszę pisać do mnie na @ bądź gg
Napisano 21 listopad 2007 - 18:45
Muszę podjąć odpowiednie kroki
Mikals - Nie przyjmuję tłumaczenia, że "mój ub jest be, więc go nie zoabczycie"! Każda praca zasługuje na ujrzenie światła dziennego!
SmoleX - druga walka z rzędu, lecisz sobie w kulki. Tak być nie może. Weź się do roboty!
Bubel nie ma neta. Do tego dochodzi jeszce kwestia tego, że najbardziej na razie udziela się xtomay ,więc jemu przyznaję vice-leadera.
Co jest z wami?? Mieć taki team i opindalać się??
Szkoda słów...
ggpr
Mikals - Nie przyjmuję tłumaczenia, że "mój ub jest be, więc go nie zoabczycie"! Każda praca zasługuje na ujrzenie światła dziennego!
SmoleX - druga walka z rzędu, lecisz sobie w kulki. Tak być nie może. Weź się do roboty!
Bubel nie ma neta. Do tego dochodzi jeszce kwestia tego, że najbardziej na razie udziela się xtomay ,więc jemu przyznaję vice-leadera.
Co jest z wami?? Mieć taki team i opindalać się??
Szkoda słów...
ggpr
Napisano 21 listopad 2007 - 22:38
jaa.. okej nie ma sprawy... nastepnym razem bede wam pokazywac.. dla swietego spokoju.. bo widze ze srednio mi wierzysz ze go zrobilem.. nie ma sprawy bede pokazywal.. jesli nie nie przyjmujesz takiego tlumaczenia..
edit:
jeszcze jedno... wypraszam sobie mowienie ze sie opindalam.. bo teraz za kazdym razem jak robie uba to daje z siebie wszystko
edit:
jeszcze jedno... wypraszam sobie mowienie ze sie opindalam.. bo teraz za kazdym razem jak robie uba to daje z siebie wszystko
Napisano 21 listopad 2007 - 22:40
Mikals, tu nie chodzi o to, że nie wierzymy. Przecież Ci wierzymy, że zrobiłeś
.
Ale kurcze nie może być tak, ost. masz chęć do robienia ubów, to rób i nie rezygnuj ;]
Ja do uba mundialowego cztery razy podchodziłem, zanim zdecydowałem się na ostateczną wersję.
Opłacało się? Opłacało.
Także 'Don't worry, be happy!'
I zamiatamy,
GGPR!
Ale kurcze nie może być tak, ost. masz chęć do robienia ubów, to rób i nie rezygnuj ;]
Ja do uba mundialowego cztery razy podchodziłem, zanim zdecydowałem się na ostateczną wersję.
Opłacało się? Opłacało.
Także 'Don't worry, be happy!'
I zamiatamy,
GGPR!
Napisano 21 listopad 2007 - 22:45
No coz nie chce nic mowic ale to juz mi sie bardzo podoba mamy nawet dobry team ale najbardziej nie podoba mi sie zachowanie SmoleX'a nie oddal ubow na zadna runde w Pucharz? WTF?! Nawet nie napisal ze nie zrobi!? Do mikalsa nic nie mam ale racje ma xT pokazuj a nie mowisz ze brzydki co ty myslisz ze jak my robimy uby to odrazu za pierwszym jest ekstra?! oczywiscie ze nie trza probowac!
wiec sie nie martw i walcz o to abys byl lepszy a nie gorszy!
No to tyle ode mnie
GGPR!
No to tyle ode mnie
GGPR!

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz