Wasze podstawowe programy
Napisano 08 luty 2010 - 18:29
Nieodwołalnie:
Avast
PC Tools Firewall
GG 10
iTunes
Last.fm Scrobbler
Firefox
Pakiet Office 2007
Total Commander
Photoshop CS2
Wings 3d
Adobe Reader 9
Winrar
ALLPlayer
ithemit
Avast
PC Tools Firewall
GG 10
iTunes
Last.fm Scrobbler
Firefox
Pakiet Office 2007
Total Commander
Photoshop CS2
Wings 3d
Adobe Reader 9
Winrar
ALLPlayer
ithemit
Użytkownik melon95 edytował ten post 08 luty 2010 - 18:31
tak, jeśli oceniłem ci galerię to.. oceń i moją : )
"Pora na sen ,pora na test kochanie. Na próbną śmierć ,na powiek zamykanie. Kończy się dzień ,kończy koncertem cykad. Nadchodzi sen ,mała rozstania próba. To chyba żart - do nieba ktoś cie wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach." <33 !
'Zamorduj mnie dowcipem ,który znam (...) Zagadaj mnie na śmierć ,niech skonam z nudów' <33 !Trium młodości :)Gryź, Gryź ! Lecz najpierw sprawdź, czy twoje zęby zniosą to! Gryź, gryź! Lecz nie dziw się, jak zamiast łez usłyszysz śmiech! Gryź, Gryź!
1 2 3

"Pora na sen ,pora na test kochanie. Na próbną śmierć ,na powiek zamykanie. Kończy się dzień ,kończy koncertem cykad. Nadchodzi sen ,mała rozstania próba. To chyba żart - do nieba ktoś cie wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach." <33 !
'Zamorduj mnie dowcipem ,który znam (...) Zagadaj mnie na śmierć ,niech skonam z nudów' <33 !Trium młodości :)Gryź, Gryź ! Lecz najpierw sprawdź, czy twoje zęby zniosą to! Gryź, gryź! Lecz nie dziw się, jak zamiast łez usłyszysz śmiech! Gryź, Gryź!
1 2 3
Napisano 10 luty 2010 - 13:51
Adobe reader 9
Aimp2
Deamon Tools
WinRar
WinAmp
AutoConnect
BitComet
CCCP ( kodeki i MediaPlayerClassic )
GG
Google Chrome
Fremework
Office 2007
Nero
PCSuite
I tyle, te programy instaluje po formacie, na plycie mam je nagrane i do tego sterowniki.
Aimp2
Deamon Tools
WinRar
WinAmp
AutoConnect
BitComet
CCCP ( kodeki i MediaPlayerClassic )
GG
Google Chrome
Fremework
Office 2007
Nero
PCSuite
I tyle, te programy instaluje po formacie, na plycie mam je nagrane i do tego sterowniki.

Pomoc

Odpowiedz