[9]>> Pierwsza bardzo mi się podoba druga troszkę mniej, ale tutaj głos.
[8]
Sampi - Corleone Mafia Family
Napisano 21 styczeń 2008 - 16:26
Win Mafia 10
Lose Sampi 9
Dzieki pozatym ptaku powinna byc dyskfalifikacja Sampi bo pokazałeś ttego drugiego taga na innym forum ale milczałem powinniśmy wygrąc walkowerem ale milczałem .. i tak wygraliśmy ;] heh trzxymaj sie i nie rób tego wiecej ;]
Lose Sampi 9
Dzieki pozatym ptaku powinna byc dyskfalifikacja Sampi bo pokazałeś ttego drugiego taga na innym forum ale milczałem powinniśmy wygrąc walkowerem ale milczałem .. i tak wygraliśmy ;] heh trzxymaj sie i nie rób tego wiecej ;]
Napisano 21 styczeń 2008 - 18:40
Mafia + [5-5] pkt-ow
ps. co do pracy ptaka to pomysle co z tym zrobic... rzeczywiscie tak byc nie moze, ze ludzie sie przyznaja do swoich prac acz kolwiek w tym przypadku nie wplynelo to przebieg walki...
jak wymysle to dam znac
ps. co do pracy ptaka to pomysle co z tym zrobic... rzeczywiscie tak byc nie moze, ze ludzie sie przyznaja do swoich prac acz kolwiek w tym przypadku nie wplynelo to przebieg walki...
jak wymysle to dam znac
klik >>>Moja Galeria<<< klik

------------------------------------------------
friends:
[: wiecie ze kocham was wszystkich :]
thx for gifts:
mikals madejczyk2 db Xizour Przec!nek Alienz madejczyk2 FINE
------------------------------------------------
w moim sercu zawsze BANDITZ SQD

MOŻESZ POMÓC UTRZYMAC PORZĄDEK NA FORUM
JEŚLI WIDZISZ BŁĄD - RAPORTUJ
w ten sposób pomożesz mi w zarządzaniu teamami, bo ja nie zawsze wszystko widze, a co dwie (lub więcej) pary oczu do nie jedna ;)
prezentowane grafiki sa wylacznie tworzone przeze mnie. wszelkie podobienstwo to innych to zbieg okolicznosci. prawa autorskie zastrzezone

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz