SKNSNiPC
(P: UB)
Napisano 07 luty 2008 - 14:07
hej, jestem tu nowy ale spelniam wymagania do zalozenia timu i chce rowniez walczyc w przyszlosci najblizszej. Przeczytalem regulamin ale jezeli bym cos omina to prosze poprawcie mnie i nie dawajcie od razu warnow.
Profil teamu to nrazie ub jezeli to sie zminie to zmienie jezeli mozna tak zmieniac, jesli nie taki pozostanie do konca.
Jezeli nazwa teamu jest niewlasciwa rowniez prosze o zwrocenie mi uwagi a nie od razu ze warn.
nazwa timu: StadoKociołkówNacierającychSieNagietkiemIPosypującychChlorem
rekrutacja otwarta
pozdro dla prawdziwych!11
Profil teamu to nrazie ub jezeli to sie zminie to zmienie jezeli mozna tak zmieniac, jesli nie taki pozostanie do konca.
Jezeli nazwa teamu jest niewlasciwa rowniez prosze o zwrocenie mi uwagi a nie od razu ze warn.
nazwa timu: StadoKociołkówNacierającychSieNagietkiemIPosypującychChlorem
rekrutacja otwarta
pozdro dla prawdziwych!11
Napisano 07 luty 2008 - 15:35
Witam w imieniu ST . Mysle ze tygodnia nie wytrzymacie , chyba ze po prostu bedziecie istniec nic nie robić.
A i polecam zmienic nazwe teamu bo robisz sobie obciach
To samo proponuje zrobić z nickiem
Pozdrawiam
A i polecam zmienic nazwe teamu bo robisz sobie obciach
Team : | Samurai Team |
Gifty : | Jozek10 |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gifty : | Jozek10 |
|
|--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 07 luty 2008 - 16:32
5 dni daje
no ale witam w swoim imieniu i jako Don Rodziny Corleone
Napisano 07 luty 2008 - 21:09
hyhy witam xD"... wiedzcie, że jestem pełen podziwu dla was, że te prowokacje się jeszcze wam nie znudziły xD" na innym forum na którym jestem to takie osoby robiące sobie jaja są na porządku dziennym, ale zwykle to wytrzymują kilka godzin xD" zresztą coś mi się wydaje, że tylko czekacie [albo to jest jedna osoba :x...bo żeby zaprzęgać taką ilość kumpli ? xD ] na jakąś walkę, żeby kogoś wymieść :x....

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz

"