NO CÓŻ OSTATNIO TROCHĘ PRZYSNELIŚMY SNEM ZIMOWYM ALE SIĘ ODRODZILIŚMY SZUKAMY CHĘTNYCH KTÓRZY DOŁĄCZĄ DO NAS BY ROBIĆ TAGI I WSPIERAĆ JEDEN Z NAJLEPSZYCH TEAMÓW JAKIE MIAŁO UBPLANET.PL!
REKRUTACJA ON!
- 8 stron
- « Pierwsza
- ←
- 6
- 7
- 8
Villains Crew
(p:TAG)
Napisano 31 styczeń 2010 - 19:56
Jako że Keepera nie ma, to ja się wszystkim zajmuje
. Melduje, że mamy już tagi na walkę, i możemy startować. Wyśle tobie, JakZ na PW nasze prace, to wystawisz walkę.
No to powodzenia
No to powodzenia
Użytkownik nabster edytował ten post 31 styczeń 2010 - 20:00

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Napisano 22 marzec 2010 - 21:16
Liga UBP: http://ubplanet.pl/t...-ligi-ubp-%239/
Napisano 15 kwiecień 2010 - 22:32
Niestety, ale ten czas kiedyś musiał nadejść.
Klan zostaje zamknięty, ponieważ jackz odszedł już od grafiki ( teoretycznie, a nie wiem jak praktycznie
), reszta squadu już coraz rzadziej wchodzi na forum. A ja nie mam czasu być liderem, niestety czas mnie goni i nie mam go za wiele dla siebie.
Dziękuje wszystkim ze squadu, tym którzy go stworzyli, tworzyli i zrobili z niego kawał dobrej historii UBP.
Józio
Klan zostaje zamknięty, ponieważ jackz odszedł już od grafiki ( teoretycznie, a nie wiem jak praktycznie
Dziękuje wszystkim ze squadu, tym którzy go stworzyli, tworzyli i zrobili z niego kawał dobrej historii UBP.
Józio
3>

"
"
niah niah

"
"niah niah
Napisano 18 kwiecień 2010 - 00:34
No cóż szkoda, że tak to się wszystko skończyło. Byliście jednym z najlepszych teamów na UBP. Liczyliśmy na rewanżyk po ostatniej bitwie, no ale trudno się mówi, i żyje się dalej 
Żegnam w imieniu Zjaranych...
Pozdro
Żegnam w imieniu Zjaranych...
Pozdro
Użytkownik nabster edytował ten post 18 kwiecień 2010 - 00:35
Udostępnij ten temat:
- 8 stron
- « Pierwsza
- ←
- 6
- 7
- 8