Userbars Creators Team
Napisano 11 maj 2006 - 13:39
Użytkownik ArturMaly dnia May 10 2006, 04:17 PM napisał
Nie poszła mi instalka tych sterowników. Dadam jeszccze że ja mam Windows 98 może mi ktoś pomoże?
Napisano 11 maj 2006 - 16:18
Chyba RafSer nie będzie w stanie podjąć decyzji o moim przyjęciu do clubu. A więc podejmijcie decyzję przed jakimś meczem pomiędzy drużynami o ile byście mnie przyjęli bym mógł zrobić swojego UB na Battle.
Użytkownik bartekp37 edytował ten post 11 maj 2006 - 16:26
Napisano 12 maj 2006 - 05:05
.::RazoR::. – To jak będziesz miał już dla mnie te sterowniki to napisz na PW. Z tego, co pamiętam to dobre prace robiłeś.
Matiuk - O.K. już nie będę pisał tutaj na nie temat.
EDIT:
Już mam sterowniki do swojej karty, więc już mogę oceniać prace. Jak wam się podoba ten UB?
Matiuk - O.K. już nie będę pisał tutaj na nie temat.
EDIT:
Już mam sterowniki do swojej karty, więc już mogę oceniać prace. Jak wam się podoba ten UB?
Użytkownik RafSer edytował ten post 18 maj 2006 - 13:58
Napisano 19 maj 2006 - 15:17
Hej Aszer zrób może jeskieś 2 ładne ubki i pokaż. Najładniejsze jakie ci kiedykolwiek wyszły. Wtedy będziemy mogli zadecydować wspólnie drogą głosowania.
P.S te co zamieściłes powyżej są cienkie, i błagam Cię nie katuj mnie animacją. NIenawidze animek.
P.S2 - RafSer ten UB naszego teamu jest 100 razy lepszy od obecnego. 9+/10
P.S te co zamieściłes powyżej są cienkie, i błagam Cię nie katuj mnie animacją. NIenawidze animek.
P.S2 - RafSer ten UB naszego teamu jest 100 razy lepszy od obecnego. 9+/10
Użytkownik bartekp37 edytował ten post 19 maj 2006 - 15:20
Napisano 19 maj 2006 - 17:12
Aszer musisz się jeszcze dużo nauczyć. NIe obraź się ale porównaj sobie swoje UB ki do tych ktore robie ja, Rafser i inni Creatorsi. Twoje UB nawet nie mają ramki. Są albo zbyt pixelowate albo zbyt rozmazane. Sam rozumiesz nie możesz być w teamie. Ale jeśli chcesz wystawiaj swoje prace do oceny. Będę Cię obserwował.

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz