Hools.. pizga w kosza, za co szacunek - sam gram z ekipą niemal codziennie (no może nie teraz, bo od tygodnia miotają nami procenty) . Ma dość mało postów jak na swój staż na forum, dobrze że nikt nie liczy jego wpisów na SB, bo tam spamuje jak potrzaskany. Często piszę z nim na GG, bez jaj jeden z najbardziej lubianych przeze mnie użytkowników (obok pgs'a, zawsze będę podkreślał jego zajebistość). Ogólnie rzecz biorąc, reasumując całość - wporzo typo.
- 217 stron
- « Pierwsza
- ←
- 215
- 216
- 217
Napisz coś o swoim poprzedniku
Napisano 21 luty 2011 - 12:21
Carper - człowiek który nie boi się dać swojej twarzy na avatara
. Rapuje jak najęty, o dziwo całkiem sensownie czasem, ogólnie dobry człowiek.
Napisano 22 luty 2011 - 13:24
Zarumieniłam się jak wiejski placek
Jozio - jeden z przykładów że avatary nie wyrażają charakterów użytkowników, chyba że jest miękki jak aksamit albo kiedyś się powiesił w łazience o.0. Ogólnie zna się na plackach, zwłaszcza wiejskich, po podpisie widać że lubi instrumenty i jedzenie i gra na harmonijce, poza tym jest rok starszy, ma usera dłużej chyba niż ja się zajmuję grafiką więc jest doświadczony, ogólnie fajny chłop
.
Jozio - jeden z przykładów że avatary nie wyrażają charakterów użytkowników, chyba że jest miękki jak aksamit albo kiedyś się powiesił w łazience o.0. Ogólnie zna się na plackach, zwłaszcza wiejskich, po podpisie widać że lubi instrumenty i jedzenie i gra na harmonijce, poza tym jest rok starszy, ma usera dłużej chyba niż ja się zajmuję grafiką więc jest doświadczony, ogólnie fajny chłop
Napisano 12 styczeń 2012 - 22:21
Carper hardcorowy raper (kiedyś troche nawet gadaliśmy ze sobą, o sexie, głównie) lubi Kordiaka - tak jak ja - tak jak każdy.
Nie robi ani sygnatur ani nie nakurwia artów on rapuje.

"Zrobienie kotletów schabowych lub rozbicie steka za pomocą tradycyjnego tłuczka do mięsa to zajęcie dla panienek. Prawdziwy facet używa do tego celu Kastetu do Kotletów."
Napisano 24 styczeń 2012 - 18:51
Laarkast
Kojarzy mi się z imieniem "Lars", którego nienawidzę. Wiadomo chyba o co chodzi (jedyny Lars w znanym zespole, ot co). Pierwszy raz widzę na oczy, a już najebał 530 postów. Dużo o nim nie napisze, bo nie znam i tyle. za***iście mi się podoba gif z grubym, cytat też ujdzie. "I'm sexy and I know it" już mi się przeżarło, nie dość gówniana "muzyka" to jeszcze orający banie tekst i klip.
Kojarzy mi się z imieniem "Lars", którego nienawidzę. Wiadomo chyba o co chodzi (jedyny Lars w znanym zespole, ot co). Pierwszy raz widzę na oczy, a już najebał 530 postów. Dużo o nim nie napisze, bo nie znam i tyle. za***iście mi się podoba gif z grubym, cytat też ujdzie. "I'm sexy and I know it" już mi się przeżarło, nie dość gówniana "muzyka" to jeszcze orający banie tekst i klip.
CrAzy TeAm
GŁOSOWANIA W WALKACH SĄ SPOKO
NIE WALCZĘ
NIE PISZ DO MNIE NA GG - NIE POMOGĘ !
GŁOSOWANIA W WALKACH SĄ SPOKO
NIE WALCZĘ
NIE PISZ DO MNIE NA GG - NIE POMOGĘ !
Napisano 02 luty 2012 - 16:17
db
stęskniłem się za typem,
swojego czasu elita graficzna na UBP
potem odszedł, nawet nie wiem kiedy i nawet nie wiem ile czasu go nie było