- 4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Marihuana
Napisano 21 czerwiec 2009 - 20:12
Użytkownik Challay dnia sob, 20 cze 2009 - 11:08 napisał
Zioło może uzaleznić jak palisz codziennie ... I tak samo jest z alkoholem i szlugami ...
A jak zapalisz raz na jakiś czas to naprawdę wątpię żeby mogło uzależnić.
A jak zapalisz raz na jakiś czas to naprawdę wątpię żeby mogło uzależnić.
Tak umiesz czytać... Jeżeli zapalisz raz, zapalisz drugi, bo czytałeś (albo i nie), że na podstawie badać stwierdzono, iż zażycie marihuany raz, powoduje, że drzemie ona w Tobie ileś tam miesięcy. To powoduje, że ciągle jesteś pod jej wpływem i masz coraz to większe chęci na spożycie kolejnej porcji. Ale oczywiście są ludzie, którzy wiedzą lepiej i twierdzą... co mi tam, raz sobie zapalę, nic mi nie będzie. Każdy narkoman tak mówił, uwierzcie mi.
Napisano 21 czerwiec 2009 - 21:23
Cytat
na podstawie badać stwierdzono, iż zażycie marihuany raz, powoduje, że drzemie ona w Tobie ileś tam miesięcy. To powoduje, że ciągle jesteś pod jej wpływem i masz coraz to większe chęci na spożycie kolejnej porcji.
Master, co Ty wygadujesz, w organizmie odklada sie THC, i nic nie powoduje bo efekty zapalenia mijaja stosunkowo szybko, a to ze o ile sie nie myle thc pozostaje pod paznokciami czy we wlosach nic nie znaczy
Napisano 22 czerwiec 2009 - 18:41
że tak powiem, zeby juz nie wyciagac madrasci z wikipedi i innych p@#$%ol. pale zielone srednio raz na tydzien czy dwa od jakiegos roku i jak narazie ani ja ani nikt inny nie zauwazyl zmiany w moim zachowaniu czy czyms tam. i bynajmniej nie czuje sie uzalezniony bo z reguly to mnie ktos ciagnie zebym sie z nim na pakieta zlozyl. nie mam potrzeby palic regularnie . wg. mnie lepiej sobie czasami zajarac maryske niz katowac organizm palac dziennie po 2 paczki fajek...
Napisano 22 czerwiec 2009 - 23:55
@up tez tak mowilem i skonczylo sie w poradni uzaleznieniowej.
a koleszka w psychiatryku z shizofrenia...i jak sie okazuje 0,07% populacji swiatowej (cos kolotego moze tez nie pamietam dokladnie) ma duze zadatki na shizofrenie po prostu genetycznie, a ponaddto wszelkie rozne psychoaktywne brudy to przyspieszaja albo nawet wrecz uaktywniaja.
wiara ze nie jest sie w tym 0,07 zawodzi.
a koleszka w psychiatryku z shizofrenia...i jak sie okazuje 0,07% populacji swiatowej (cos kolotego moze tez nie pamietam dokladnie) ma duze zadatki na shizofrenie po prostu genetycznie, a ponaddto wszelkie rozne psychoaktywne brudy to przyspieszaja albo nawet wrecz uaktywniaja.
wiara ze nie jest sie w tym 0,07 zawodzi.
Cytat
Bardzo prosiłbym o tutka jak używać brushy. Chodzi mi o jakieś sztuczki albo coś takiego.
Pliiiis!!!
Pliiiis!!!
Napisano 17 czerwiec 2010 - 15:12
Witam . Tak jak w temacie, mowa o konopiach jestem w pełni za legalizacją sensi osobiście jestem rastamanem wyznaje swoje pewne zasady i wierzenia ale nie o tym jest temat , konopie to wielki dar od Jah poza tym jestem za legalizacją wszystkiego nic nie powinno być zaronione jeżeli ktoś chce zaćpać się na śmierć to jest tylko i wyłącznie jego sprawa . po drugie niedawno powiedziała mi policjantka iż jeżeli będziemy "legalni" "ćpuny"
zabiją kogoś z naszej rodziny , kradzieże itp itd odpowiedziałem jej : "czy dzisiaj bez legalizacji jest inaczej?" nie wiedziała co powiedzieć poza tym zrobilibysmy wielką dziure w budrzecie mafii która nie zarabiałaby tyle na handlu narkotykami ... Haile Selassie love people and Jah. Conquering Lion of the Tribe of Judah Pozdrawiam Lisek Chytrusek
zabiją kogoś z naszej rodziny , kradzieże itp itd odpowiedziałem jej : "czy dzisiaj bez legalizacji jest inaczej?" nie wiedziała co powiedzieć poza tym zrobilibysmy wielką dziure w budrzecie mafii która nie zarabiałaby tyle na handlu narkotykami ... Haile Selassie love people and Jah. Conquering Lion of the Tribe of Judah Pozdrawiam Lisek Chytrusek
Napisano 18 czerwiec 2010 - 22:18
Napisano 01 lipiec 2010 - 01:11
Byłaby legalizacja to byłby czysty towar, zyski dla państwa i porządek, bez tego i tak każdy pali a jest burdel. Pojaram od czasu do czasu, nie za często.

http://lastfm.pl/user/yaiez
Jeszcze sobie niech ktoś esej w podpisie pierdzielnie...
Napisano 01 lipiec 2010 - 09:18
Jacked, spytam wprost - widzisz żeby aktualnie po ulicach chodziła ''banda ćpunów'' ? No to patrz, bo aktualnie nie jest problemem skołowanie sobie zielska. Powiem więcej - sam testowałem ostrzejsze rzeczy, które również możesz bez problemu zamówić, żeby na następny dzień były (białe, do kabla, wszystko..).
Udostępnij ten temat:
- 4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Pomoc

Odpowiedz