Śmierć MisterLee
Napisano 31 grudzień 2008 - 15:44
[*]
Nie mogę w to uwierzyć.Pamiętam go(gdy założyłem tu konto lecz odłożyłem graffikę a hasła i nazwy juz nie mam
).Według mnie był jednym z najlepszych moderatorów tego forum.Pamiętam jak pisał na jednym forum warezowym gdzie był między innymi MemfiS.Na tamtym forum także trzymał duży porządek.
Nie mogę w to uwierzyć.Pamiętam go(gdy założyłem tu konto lecz odłożyłem graffikę a hasła i nazwy juz nie mam
\----------------------------------------/

Napisano 31 grudzień 2008 - 15:53
Nigdy nie miałam rodzeństwa więc nawet nie wiem jak się teraz czujesz. Mogę to sobie tylko wyobrazić. MisteraLee pamiętam tylko z początków na tym forum, kiedy to już miał vipa, szczerze mówiąc, to zawsze rzucały mi się w oczy jego wypowiedzi..
Taki młody chłopak.. To chore, chore. Nie wiem co powiedzieć. Mam nadzieję, że jakoś się pozbierasz po tej ogromnej tragedii. Dziękuję, że napisałeś tego posta na forum, to pewnie też nie było dla Ciebie łatwe.
Mam nadzieję, że w ten szczególny dzień znalazł się w lepszym miejscu.
[*]
Taki młody chłopak.. To chore, chore. Nie wiem co powiedzieć. Mam nadzieję, że jakoś się pozbierasz po tej ogromnej tragedii. Dziękuję, że napisałeś tego posta na forum, to pewnie też nie było dla Ciebie łatwe.
Mam nadzieję, że w ten szczególny dzień znalazł się w lepszym miejscu.
[*]
Napisano 02 styczeń 2009 - 08:39
Ktoś tam wspominał o MetalDamage, konto Mateusza na forum jest teraz użytkowane tam przeze mnie, dość dawno skończył tam grę i dał mi je bo konto dużo osób zna i łatwiej jakieś dostać w grze, piszę dlatego żeby nie było jakiś nieporozumień.
Ciężko jest nam, na prawdę, ale staramy się o tym nie myśleć...
Ciężko jest nam, na prawdę, ale staramy się o tym nie myśleć...
Moje Osiągnięcia :
---------------------------

Ale to wszystko starocie ;)
Napisano 09 styczeń 2009 - 21:41
Ja tez go pamietam za czasow moderatora. Pamietam jak smialem sie z jego dowcipow i docinek. To straszne co sie dzieje na swiecie. Od pewnego czasu non top takie wiadomosci. Slowa na nic sie zdadza ale wspolczuje [*] wiem jak to jest stracic kogos bliskiego
.So far I create 13 tags.
.Last TAG.

.So far I create 3 userbars.
.Last UB.

.My GALLERY.
.Last TAG.

.So far I create 3 userbars.
.Last UB.

.My GALLERY.

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz