+matius, niby prostota ale musiałeś się sporo namyśleć jak współgrać ze sobą poszczególne klatki animacji. Ogólnie trochę za dużo czarnego ale to nie znaczy ze ssie, miło popatrzeć jak z jednego stocka wydusić można taki poziom niedodając do taga nic znacznego jak c4d itp. Niewiem jak widzicie ale mi się wydajeże dośc dużo jest klatek ww tej animacji. Więc się chłopie napracowałeś.
Paul94, Stary dobry styl wykonania pracy. Nie podoba mi się ramka (no te paski dwa białe) napis - "P" za nisko, ucięło ogonek. splatki ładnie ułożone. Kolory ok, ale kontrast jak na tego typu stock..nie wiem jakoś się nie wkręca.
Hell Cell, eh te wymiary. Wąskie tagi najbardziej lubię, długie jak ubki i chude jak patyk. Trochę pustawo ale uzupełnia to znakomity balans kolorów. Nie myślałeś może o tym żeby skopiować renderek odbić w poziomie i "oprzeć" je o siebie plecami? mniej pusto by było i efektowniej. Na światłach się nie znam, nie komentuję.
stg, sam to rysowałeś? Pomysł fajny wykonanie udane ale jedyne czego mi brakuje to klatek, czemu tylko dwie? mogłeś zrobić więcej i zabawić się kolorami światełkami czy czymkolwiek cvo by jeszcze bardziej zadziwiło. Na początku chciałem głosować na tę pracę ale jak się przyjrzałem..to jakoś mi ten pomysł odebrało.
.Nero, i tu oddałbym swój głos gdyby nie ten rip. Niby ubmaker który ciągle wygrywa i nie daje spać innym a tu taki tag. Po prostu kolorowo Daftpunkowo, przyjemnie dla oka, na światłach się nie znam ale podoba się. jest jedna rzecz! Ten balon duży po prawej mi przeszkadza. Nie psuje perspektywą, ale no nic to rip jest wiec nie pisze wiecej.
destinity, praca pro ale nie trzyma się klimatu, możecie po mnie jechać ale to wszystko przez to tło. CZemu taką teksturę dałeś. Kolejna bardzo fajna praca która jak widzę zbiera już same owacje ale Nero jakoś wydaje mi się że zrobił to lepiej. Napis fajny a Destina bym prosił o tutka bo niewiem jak zrobiłeś taki efekt z tego/tych stocków, a dobrze by było wiedzieć.
bosski cardi, mało i ciemno, niewiem co tu pisać bo to co mi się podoba to tło i kolory. a nie podoba że za czarno, napis dziwny, ciężko zauważyć go. Na początku myślałem że koleś ma napisane punk na bluzie ale później zauważyłem "Daf" (t) - też bym nie wiedział co zrobić i zostawił czarne
Chcę dodać że każda z tych prac jak dla mnie jest postawiona na wysokim poziomie i nie zawahałbym się użyć którejkolwiek w podpisie i mając na to zgodę
nero RIP, głos na +matiusa
Użytkownik Wajper edytował ten post 10 maj 2009 - 11:25