Strona 1 z 1
drabinka turniejowa!
Napisano 02 lipiec 2009 - 18:58
Czy byłbyś ktoś urażony albo nie pasuje mu aby turniej po kolejkach czyli już te ćwierćfinały i półfinały były przełożone o dwa tyg. ? Bardzo chciałbym brać udział w tym turnieju ale jeśli sie nie zgodzicie to nie da rady ;< Jaka jest wasza opinia ? Jeśli nie to spoko.

Napisano 02 lipiec 2009 - 20:39
za
Napisano 02 lipiec 2009 - 22:06
Wg. mnie osoba,która się zgłosiła do toura,była świadoma tego,że zgłaszając się potwierdziła swoją obecność podczas jego trwania.Ci co oddali walkowera też mogą napisać,że wyjechały i nie mogły być.Dlatego też powinniśmy im specjalnie przedłużyć ? To samo w przypadku przyszłych "kandydatów" do przedłużenia.Ja też za miesiąc wyjeżdżam,xt za tydzien,sagim jutro a ektos za 2 miesiące.W takiej sytuacji tournament nigdy się nie odbędzie,a tylko wkurzą się niektóre osoby.Jakoś wcześniej nigdy nie było takich problemów (były kiedyś na wakacje takie oto sytuację).Nie mam zamiaru czekać,aż Waść Pan wróci z obozu.Przemyślcie to i dopiero potem zacznijcie pisać posty typu: "tak","naturalnie za","w 100% popieram" itd.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

first and last
Napisano 02 lipiec 2009 - 22:20
Nie wiedzialem jak to ujac zeby nikogo nie urazic, ale Ptaku ma racje.
Napisano 03 lipiec 2009 - 23:02
rozumiem Noodle'a i rozumiem Ptaka
w sumie jest mi to obojetne. nie ukrywam jednak, ze wolalbym nie przekladac.
ale moje oficjalne zdanie:
mozecie przelozyc
w sumie jest mi to obojetne. nie ukrywam jednak, ze wolalbym nie przekladac.
ale moje oficjalne zdanie:
mozecie przelozyc
x x xx x xx x x xx x x xx xx x x x x x x x x xx x xx xx x x xx x x xx x x x x x xx xx xx x xx xxx xx x x x x xx x xxx x x x x xx xx
Napisano 04 lipiec 2009 - 10:28
mam pomysl, troche crazy ale..........
Cardi, pomysl nad tmtami na 1/8, 1/4, 1/2 finalow, daj tmty Noodle'owi. on zrobi pracki na kazdy tmt i ci je podesle. problem z glowy. Makaron jest na obozie, ale bierze udzial w turze, bo ty masz juz jego pracki na walki
Cardi, pomysl nad tmtami na 1/8, 1/4, 1/2 finalow, daj tmty Noodle'owi. on zrobi pracki na kazdy tmt i ci je podesle. problem z glowy. Makaron jest na obozie, ale bierze udzial w turze, bo ty masz juz jego pracki na walki
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz