Lockerz!
Napisano 13 październik 2009 - 16:53
zastanawiam sie czy ktos tu nie umie czytac
a moze inaczej
PW=Prywatna Wiadomosc
potem nie placzcie, ze nie dostaniecie pointsow
a moze inaczej
PW=Prywatna Wiadomosc
potem nie placzcie, ze nie dostaniecie pointsow
x x xx x xx x x xx x x xx xx x x x x x x x x xx x xx xx x x xx x x xx x x x x x xx xx xx x xx xxx xx x x x x xx x xxx x x x x xx xx
Napisano 15 październik 2009 - 18:47
Cytat
4)Pomimo tego, że mamy tysiące nagród niektórzy NIE dostaną tego co dzisiaj chcieli. Najbardziej popularne nagrody znikną bardzo szybko. Uzupełnimy je w następnych i przyszłych tygodni/miesięcy. Co ważne będziecie mogli wiele z nich kupić w platformie sklepowej Lockerz gdy już wystartujemy używając PTZ do zniżek.
Napisano 17 październik 2009 - 06:30
No jasne, że warto! Można zgarnąć takie wartościowe nagrody jak tapety na pulpit lub też możesz oddać swoje pkt na akcje charytatywne...
K*rwa, przecież to Lockerz to jest tania wkręta http://ubplanet.pl/p...tyle_emoticons/default/blink.gif
K*rwa, przecież to Lockerz to jest tania wkręta http://ubplanet.pl/p...tyle_emoticons/default/blink.gif
Napisano 24 październik 2009 - 17:12
tak jak libner powiedział. wiecie teraz lockerz zarabia na was ? wchodzisz w kodzie ma ponad 20 ukrytych reklam + podstawki ..... ( dodajcie to co blokuje ff i opera bądź chrome ). Jak ktoś w ogóle już coś dostanie z tego czegoś to wejdę ( ale podejrzewam że to jest ściema roku tak jak doładowania za wejście ... owszem było doładowanie, lecz w regulaminie nie było mowy że ty musisz wykupić za co najmniej 300zł z ich serwisu ;f ). No to czekam na potwierdzenie paczki od was a wtedy się skusze
Napisano 05 listopad 2009 - 18:36

Xeroboj jest dla nas nikim oficjalnie
On tego nie wie bo ściągać jest banalnie
Trudniej żyć rymować tagować nielegalnie
Jak na xerowanie przyjdzie ci ochota
Ja przestaję grać czysto jak Andrzej Gołota
Mój styl jest mój to wie nawet idiota.
Napisano 11 listopad 2009 - 16:27
ja mam jeszcze pare zaproszen jak ktos chce to chetnie wysle:P

Pomoc

Odpowiedz

"