tag
5 vs 5
Freestyle
premade: od dzis (21 październik)
dead line: 31 pażdziernik
glosy: 9
Strona 1 z 1
Sonofakurfa vs. VC
Napisano 20 styczeń 2010 - 19:14
Cytat
§4 OBOWIĄZKI DRUŻYNY
1. Drużyna ma obowiązek odpowiedzieć na każde wyzwanie do walki w ciągu 4 dni, nawet jeśli walka dotyczy innego profilu - jeśli tego nie zrobi team traci 10 pkt rankingowych
2. Drużyna ma obowiązek podjęcia walki, jeśli został wyzwany na prace dotyczące jego profilu, jeśli wyzwanie dotyczy walki na inne grafiki walka nie musi zostać przyjęta
1. Drużyna ma obowiązek odpowiedzieć na każde wyzwanie do walki w ciągu 4 dni, nawet jeśli walka dotyczy innego profilu - jeśli tego nie zrobi team traci 10 pkt rankingowych
2. Drużyna ma obowiązek podjęcia walki, jeśli został wyzwany na prace dotyczące jego profilu, jeśli wyzwanie dotyczy walki na inne grafiki walka nie musi zostać przyjęta

Napisano 20 styczeń 2010 - 20:51
no coz matius ja napisze to tak i tak od wyzwania nas minelo ponad kilka dni ja nie mialem przez jakis wasz blad dostepu do forum teamu? to niby za jakiego ch*** mamy walczyc z Sonofakurfa? te zasady sa smieszne? nie mozna zmuszac teamow do walki. po to sa zaproszenia zeby teamy przyjely albo nie, a nie na sile! ja stoje przy swoim i nie przyjmuje walki! bo i tak sie przeterminowala
Napisano 20 styczeń 2010 - 22:46
jak na razie obowiązuje regulamin w obecnym kształcie i bardzo proszę się go trzymać. to ze nie wyciągamy konsekwencji gdy czas jest przekroczony, nie znaczy, że można regulamin olewać. za jakiś czas zaproponuję nowe zasady - jak tylko sesje się skończy
klik >>>Moja Galeria<<< klik

------------------------------------------------
friends:
[: wiecie ze kocham was wszystkich :]
thx for gifts:
mikals madejczyk2 db Xizour Przec!nek Alienz madejczyk2 FINE
------------------------------------------------
w moim sercu zawsze BANDITZ SQD

MOŻESZ POMÓC UTRZYMAC PORZĄDEK NA FORUM
JEŚLI WIDZISZ BŁĄD - RAPORTUJ
w ten sposób pomożesz mi w zarządzaniu teamami, bo ja nie zawsze wszystko widze, a co dwie (lub więcej) pary oczu do nie jedna ;)
prezentowane grafiki sa wylacznie tworzone przeze mnie. wszelkie podobienstwo to innych to zbieg okolicznosci. prawa autorskie zastrzezone
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Odpowiedz

"