- 4 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Co by było gdyby?
Napisano 26 grudzień 2009 - 09:16
Zasad tej gry chyba nie muszę wyjaśniać, bo są banalne. Trzeba tylko odpowiedzcie na pytanie i napisać swoje koniecznie zaczynające się na 'Co by było gdyby...?' .
Zaczynam!
Co by było gdyby żarówki świeciły na czarno?
Zaczynam!
Co by było gdyby żarówki świeciły na czarno?
tak, jeśli oceniłem ci galerię to.. oceń i moją : )
"Pora na sen ,pora na test kochanie. Na próbną śmierć ,na powiek zamykanie. Kończy się dzień ,kończy koncertem cykad. Nadchodzi sen ,mała rozstania próba. To chyba żart - do nieba ktoś cie wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach." <33 !
'Zamorduj mnie dowcipem ,który znam (...) Zagadaj mnie na śmierć ,niech skonam z nudów' <33 !Trium młodości :)Gryź, Gryź ! Lecz najpierw sprawdź, czy twoje zęby zniosą to! Gryź, gryź! Lecz nie dziw się, jak zamiast łez usłyszysz śmiech! Gryź, Gryź!
1 2 3

"Pora na sen ,pora na test kochanie. Na próbną śmierć ,na powiek zamykanie. Kończy się dzień ,kończy koncertem cykad. Nadchodzi sen ,mała rozstania próba. To chyba żart - do nieba ktoś cie wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach." <33 !
'Zamorduj mnie dowcipem ,który znam (...) Zagadaj mnie na śmierć ,niech skonam z nudów' <33 !Trium młodości :)Gryź, Gryź ! Lecz najpierw sprawdź, czy twoje zęby zniosą to! Gryź, gryź! Lecz nie dziw się, jak zamiast łez usłyszysz śmiech! Gryź, Gryź!
1 2 3
Napisano 29 grudzień 2009 - 16:50
byłby żal, bo za duże cycki nie są fajne 
zwłaszcza że ona jest fajna ze swoim biustem : o
co nie zmienia faktu że nie mogę się napatrzeć na tą fote
EDIT:
świat by się skończył, ludziom zawaliłoby sie życie a liczba nieprzygotowanych do lekcji uczniów wzrosła by do 99%
co by było gdyby Hitler został żoną Stalina ?
zwłaszcza że ona jest fajna ze swoim biustem : o
co nie zmienia faktu że nie mogę się napatrzeć na tą fote
EDIT:
świat by się skończył, ludziom zawaliłoby sie życie a liczba nieprzygotowanych do lekcji uczniów wzrosła by do 99%
co by było gdyby Hitler został żoną Stalina ?
ILS
ILS
ILS
Napisano 29 grudzień 2009 - 17:13
Co by było, gdyby ubp padło? przejął by się ktoś oprócz matiusa ?
Tak. Gibki Tamburynek
Co by było, gdyby mnie nie bylo?
Tak. Gibki Tamburynek
Co by było, gdyby mnie nie bylo?
Napisano 29 grudzień 2009 - 17:17
Nic. tyle osób mogło by być na świecie, a jakoś nikt się nie przejmuje, że mogły by być.
Nie znalibyśmy się, także bym się nie przejmował. Nawet nie wiedział bym , że kogoś takiego jak 'ty' nie ma, bo takiego 'ty' by nie było.
Co by było, gdyby .viol zapuścił by bródke w końcu ?
Nie znalibyśmy się, także bym się nie przejmował. Nawet nie wiedział bym , że kogoś takiego jak 'ty' nie ma, bo takiego 'ty' by nie było.
Co by było, gdyby .viol zapuścił by bródke w końcu ?
Napisano 31 grudzień 2009 - 16:59
wtedy, NWO okazało by się prawdą http://ubplanet.pl/p...tyle_emoticons/default/ohmy.gif!
co by było gdybym wylał sobie soczek na rękę ?
co by było gdybym wylał sobie soczek na rękę ?
Udostępnij ten temat:
- 4 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc

Odpowiedz