UBPlanet.pl Forum graficzne: Joten8 - UBPlanet.pl Forum graficzne

Skocz do zawartości

Bierz udział w konkursach i wygrywaj nagrody!
» MOTW #27 - Plac zabaw
Termin głosowania - do 09.05.12 (21:00)
» SOTW #210 - Subkultury
Termin oddawania prac - do 14.05.12 (21:00))
» OSGC #106 - Free Time
Termin oddawania prac - do 27.05.12 (22:00)
» LOTW #49 - Logistyka
Termin oddawania prac - do 29.05.12 (21:00)
» POTW #61 - Martwa natura
Termin głosowania - do 26.05.12 (22:00)
» UBP WORM Dołączona grafika
Twórz graficzną historie!

Dołączona grafika

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Options
Joten8 Witam serdecznie Panie i Panów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Joten8 

• Nowy
  • Pip
  • Grupa: Member
  • UBP Points 0 (Przekaż)
  • Imię:Jakub
  • Drużyna:brak

Ikona posta  Napisano 26 grudzień 2009 - 21:36

Witam jestem Jakub, nick Joten8. Mam 15 lat, a 16 kończę 14 lutego (masz ci los Walentynki). Do tworzenia grafiki używam GIMP'a i Inkscape'a, czyli tworzę zarówno grafikę rastrową jak i wektorową. Robię to sporadycznie, bo ciężko złapać trochę czasu. Dobrze się uczę z przedmiotów ścisłych z wyjątkiem fizyki, gdyż nie pamiętam wzorów, niektórych, a raczej większości. Humanistą nie jestem, ale wiem, że -uje się nie kreskuje, a -ówka owszem. Właściwie to ortografia jest moją mocniejszą stroną, gramatyka też, składanie poprawnych zdań i interpunkcja nie są mi obce. Ale wyższe formy wypowiedzi to czarna magia. Zaczęliśmy je dopiero w trzeciej klasie, ale cóż poradzić, nauczyciela się nie wybiera. Ponadto umiem czytać ze zrozumieniem, słuchać uważnie, myśleć logicznie (rzadko spotykane umiejętności), znam angielski na 6, ale to chyba poziom w mej szkole jest niski. Muzyka w niej polega na znajomości ilości i tytułów ważniejszych utworów ważniejszych autorów oraz na śpiewaniu. Mimo posiadania wielu instrumentów w klasie na żadnym jeszcze nie zagrałem. Gdybym miał pieniądze to bym sobie jakiś kupił i bym umiał. Inaczej jest z doświadczeniami na fizyce, czy chemii. Sprzętu mało, a chciało by się zrobić.
Wszystkie powyższe rzeczy składają się na to, iż łatwo przyswajam wiedzę, i informatyka jest przyjazną dla mnie dziedziną.
Jak widać nie jestem skromną osobą. Z racji tego, że nikt tego praktycznie nie przeczyta, a ci, którzy to zrobią zapamiętają początek i koniec, umieszczam właśnie na nim serdeczne powitanie. Witam zarówno Panów, z którymi mam nadzieję się dogadam i będę współpracować, jak i płeć piękna, która nie wiem, czy występuje na tym forum, a jako, iż jestem hetero fascynuję się bardziej Paniami.

Użytkownik Joten8 edytował ten post 26 grudzień 2009 - 21:36

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Keeper 

• <3
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: RetiredStaff
  • UBP Points 3899 (Przekaż)
  • Imię:Kacper
  • Drużyna:Sonofakurfa
  • Pkt. Grafika:25

Napisano 26 grudzień 2009 - 22:40

Cytat

Dobrze się uczę z przedmiotów ścisłych z wyjątkiem fizyki, gdyż nie pamiętam wzorów, niektórych, a raczej większości. Humanistą nie jestem, ale wiem, że -uje się nie kreskuje, a -ówka owszem (...)gramatyka też, składanie poprawnych zdań i interpunkcja nie są mi obce. Ale wyższe formy wypowiedzi to czarna magia. Zaczęliśmy je dopiero w trzeciej klasie, ale cóż poradzić, nauczyciela się nie wybiera. Ponadto umiem czytać ze zrozumieniem, słuchać uważnie, myśleć logicznie (rzadko spotykane umiejętności), znam angielski na 6, ale to chyba poziom w mej szkole jest niski. Muzyka w niej polega na znajomości ilości i tytułów ważniejszych utworów ważniejszych autorów oraz na śpiewaniu. Mimo posiadania wielu instrumentów w klasie na żadnym jeszcze nie zagrałem. Gdybym miał pieniądze to bym sobie jakiś kupił i bym umiał. Inaczej jest z doświadczeniami na fizyce, czy chemii. Sprzętu mało, a chciało by się zrobić.

Rozpisałeś się, zią :D

Witam na forum :P
Dołączona grafika

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   melon95 

• Czający
  • PipPipPip
  • UBP Points 130 (Przekaż)
  • Imię:Jakub^^
  • Wygranych:0
  • Przegranych:0

Napisano 27 grudzień 2009 - 11:05

Witamy :D
(sam niedawno zakładałem temat w tym dziale :P)
Keeper ma rację, rozpisałeś się i to porządnie. Z przedmiotami w sql u mnie jest podobnie, mam piątki ze ścisłych (oprócz fizyki, no i z matmy mam 4) i nie chwaląc się, bdb umiem komunikować się po angielsku. :D Haha! .. Jesteś moim imiennikiem, albo ja twoim :D

Użytkownik melon95 edytował ten post 27 grudzień 2009 - 11:06

tak, jeśli oceniłem ci galerię to.. oceń i moją : )Dołączona grafika
"Pora na sen ,pora na test kochanie. Na próbną śmierć ,na powiek zamykanie. Kończy się dzień ,kończy koncertem cykad. Nadchodzi sen ,mała rozstania próba. To chyba żart - do nieba ktoś cie wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach." <33 !
'Zamorduj mnie dowcipem ,który znam (...) Zagadaj mnie na śmierć ,niech skonam z nudów' <33 !Trium młodości
:)Gryź, Gryź ! Lecz najpierw sprawdź, czy twoje zęby zniosą to! Gryź, gryź! Lecz nie dziw się, jak zamiast łez usłyszysz śmiech! Gryź, Gryź!
1 2 3

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Carper 

• Master of Graphic's
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: VIP
  • UBP Points 737 (Przekaż)
  • Imię:Dawid

Napisano 27 grudzień 2009 - 15:26

CV napisał oO

siema.
Dołączona grafika

ANTIFA!

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   +matius 

• +
  • PipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Admin
  • UBP Points 11112 (Przekaż)
  • Imię:Mateusz
  • Drużyna:Imminent Lion's SQD
  • Pkt. Grafika:129
  • Wygranych:51
  • Przegranych:22

Napisano 28 grudzień 2009 - 01:18

do CV to ma z hektar,

witaj :D fizyka w większości wzory, nawet je mając podane, to pestka gorzej z skomplikowanymi zadaniami a są takie niestety :<
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   lukas_osw 

• Specjalista
  • PipPipPipPip
  • UBP Points 125 (Przekaż)
  • Imię:Łukasz
  • Pkt. Grafika:6

Napisano 28 grudzień 2009 - 13:12

przeczytalem i witam ;P tez lubie ortografie i tez jestem hetero ;P