Party Śląsk 2010.
Napisano 30 grudzień 2009 - 21:49
No więc padł pomysł zorganizowania grubszej kilkudniowej imprezy na śląsku, niekoniecznie u kogoś w domu wszystko jest oczywiście do dogrania, ten temat ma na celu poinformować naszych wspaniałych użytkowników, że takie coś się ma odbyć.
Planowany termin: 12/13 - 15/16 lutego 2010 roku.
Miejsce: szeroko pojęty śląsk, tereny Katowic, Częstochowy, Jastrzębia Zdroju.
Póki co jest to luźny pomysł, chciałbym wiedzieć kto się na to ewentualnie pisze, kto na 100% i tak dalej. Ogólnie dobrze by było jakbyście już wychodzili z propozycjami co możemy robić przez te 3 dni (ja sam nie wiem czy chce spać w domu w tym czasie).
No to DISCUSS!
Planowany termin: 12/13 - 15/16 lutego 2010 roku.
Miejsce: szeroko pojęty śląsk, tereny Katowic, Częstochowy, Jastrzębia Zdroju.
Póki co jest to luźny pomysł, chciałbym wiedzieć kto się na to ewentualnie pisze, kto na 100% i tak dalej. Ogólnie dobrze by było jakbyście już wychodzili z propozycjami co możemy robić przez te 3 dni (ja sam nie wiem czy chce spać w domu w tym czasie).
No to DISCUSS!
Napisano 30 grudzień 2009 - 21:55
Że tak powiem na początek to może proszę nie pisać "jakby to było (i tu moja rodzinna miejscowość)..." bo to bez sensu, bo zjazd polega na tym, żeby ruszyć d*pę w świat, a nie czekać, aż ktoś do Ciebie przyjedzie. Być może się zjawię jak coś będzie w Katowicach... być może bo muszę ustać na nogi z sianem... i musiałbym trochę szkoły opuścić, ale z tym to akurat zero do bani. Ja jak najbardziej za... mimo, że muszę cisnąć z Mazur XD
Jestem Bazyli
Młodej Foki Fan
Lubię Ci..., daktyle
i ku..... szpan xD
Młodej Foki Fan
Lubię Ci..., daktyle
i ku..... szpan xD
Napisano 03 styczeń 2010 - 15:10
Użytkownik .violsky dnia ndz, 03 sty 2010 - 14:39 napisał
Bo póki co nie wiem co by można dopisać 
Jak ludzie będą wiedzieli czy przyjadą to pewnie będzie można zacząć coś ogarniać na poważnie.
Rafał też będziesz na Comie w piątek?
Jak ludzie będą wiedzieli czy przyjadą to pewnie będzie można zacząć coś ogarniać na poważnie.
Rafał też będziesz na Comie w piątek?
A gdzie ta Coma gra, bo nie chce mi się lasta przegrzebywać ?
EDIT Dobra, zapomniałem, że już styczeń xD
Tak, będę bankowo!
Napisano 03 styczeń 2010 - 15:18

Pomoc

Odpowiedz