UBPlanet.pl Forum graficzne: nowy moderator? - UBPlanet.pl Forum graficzne

Skocz do zawartości

Bierz udział w konkursach i wygrywaj nagrody!
» MOTW #27 - Plac zabaw
Termin głosowania - do 09.05.12 (21:00)
» SOTW #210 - Subkultury
Termin oddawania prac - do 14.05.12 (21:00))
» OSGC #106 - Free Time
Termin oddawania prac - do 27.05.12 (22:00)
» LOTW #49 - Logistyka
Termin oddawania prac - do 29.05.12 (21:00)
» POTW #61 - Martwa natura
Termin głosowania - do 26.05.12 (22:00)
» UBP WORM Dołączona grafika
Twórz graficzną historie!

Dołączona grafika

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Options
nowy moderator? casting

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   +matius 

• +
  • PipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Admin
  • UBP Points 11112 (Przekaż)
  • Imię:Mateusz
  • Drużyna:Imminent Lion's SQD
  • Pkt. Grafika:129
  • Wygranych:51
  • Przegranych:22

Napisano 11 styczeń 2010 - 19:53

Zbieram zapisy na na osoby chętne na stanowisko moderatora
wymagania:
- powyżej 500 postów.
- dłużej niż 3 miesiące na forum.
- duża aktywność na forum.
- zajmowanie się forum.

Napiszcie dlaczego chcecie być moderatorami, czemu to właśnie wy macie nimi zostać, zaprezentujcie się !

Aby zgłoszenie było traktowanie dość poważnie proszę napisać powyżej 500 znaków.

~
czas zgłoszeń ok 3-4 dni.

uwaga: w tym temacie mają być tylko i wyłącznie posty zawierające zgłoszenia na moderatora. Wszystkie inne będą nagradzane warnem. Wszystkie uwagi odnośnie osób zgłaszających proszę kierować via PW, GG
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   pompek 

• Profesjonalista
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Member
  • UBP Points 140 (Przekaż)
  • Imię:Daniel
  • Drużyna:Sonofakurfa
  • Pkt. Grafika:6

Napisano 11 styczeń 2010 - 20:01

Dobry Dzień !
Jestem Daniel, rocznikowo mam na karku już 16 latek.
Grafiką zajmowałem się od ponad roku. Obecnie trochę zaprzestałem, ale wracam ;)
Uważam, że byłbym odpowiednią osobą na to stanowisko ;>.
Jestem odpowiedzialny, obowiązkowy - o czym świadczy posiadanie dwóch słodkich kotków, którymi muszę się opiekować :)
Chętny nowych doświadczeń. Potrafię zaopiekować się forum, jestem bardzo dobry z ortografii.
Potrafię kochać !
Miły, ciekawski, ordynarny, do każdego podchodzę z szacunkiem.
Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to jakże zacne stanowisko moderatorka ;>.
Na koniec pozostaje mi pożyczyć wszystkim.
Wesołego Jajka !
:)

// mega fail ;)

Cytat

ordynarny :
1. «wulgarny i prostacki»
2. «pospolity, w złym guście»

to miało być tak specjalnie :) xd

Użytkownik pompek edytował ten post 15 styczeń 2010 - 15:56

Dołączona grafika

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mya 

• *moans*
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: Tag Master
  • UBP Points 5761 (Przekaż)
  • Imię:Majka
  • Drużyna:brak
  • Pkt. Grafika:50

Napisano 11 styczeń 2010 - 20:41

Witam. Myślę, że nie muszę się przedstawiać, bo na forum jestem już spory szmat czasu. Jednak, żeby było bardziej oficjalnie, przedstawie się. Mam na imię Maja, mam 16 lat i mieszkam w Tczewie. Jestem uczennica liceum ogólnokształcącego, co sprawia, że mam dużo wolnego czasu i się nudzę. Spełniam wszystkie wymagania, które przedstawiłeś w temacie, więc chętnie spróbuję swoich sił.

Pewnie dziwi cię mój post w tym temacie. Myślę nawet, że mogło ci przemknąć na myśl, że to jakiś nieśmieszny żart. Dlatego napomknę szybko o powodach, które skłoniły mnie do zgłoszenia się na stanowisko moderatora. Przede wszystkim zależy mi na UBP. Może nie tyle jako forum, ale jako na ludziach, których spotkałam tutaj pare lat temu. Jak wiemy wszytko przemija, ale sentymenty pozostają. Oczywiście 'stara gwardia' nie wpada już na forum, raczej mamy tutaj sporo nowicjuszy nie tylko pod względem graficznym, dlatego myślę, ze UBP powinno stwarzać im możliwośći rozwoju, poznania wartościowych ludzi oraz pokazania im, że ich hobby ma sens.

Przechodząc już do tej bardziej oficialnej części. Być może taka osoba jak ja nie nadaje się na moderatora tego forum, ale zawsze warto spróbować. Jak wiesz, Matius, nie zawsze się zgadzaliśmy, nie zawsze się zgadzamy i nie zawsze zgadzać się będziemy. Myślę jednak, że właśnie o to chodzi. Bardzo chętnie wniosłabym trochę świeżych poglądów, pomysłów i propozycji dotyczących nie tylko samego forum, ale także jego użytkowników i ogólno pojętej atmosfery. Jako, że ze sporego doświadczenia z innego forum o bardzo podobnej tematyce wiem, że największe sukcesy odnosi się w kompromisie po przebytych na łamach redakcji sporach, myślę, że nie warto z góry skreślać mnie za postawę jaką prezentuję zwykle na łamach luźnych rozmów i śmiesznych pogawędek na forum. Są to, jak już zaznaczyłam, rozmowy, gdzie każdy jakoś odreagowywuje przygody z życia codziennego i chce się odstresować, więc uważam, że osądzanie kogokolwiek na tej podstawie nie ma sensu (napominam o tym, bo często się to tutaj zdaża, z czego wynikają później bezsensowne kłótnie).

Jak już wspomniałam mam spore doświadczenie w pracy na forach graficznych. Wiem czego oczekują użytkownicy i wiem też, jak im to dać. Oczywiście, jeżeli moje podanie zostałoby rozpatrzone pozytywnie, chętnie podzieliłabym się moimi patentami i pomysłami przywrócenia forum do jego okresu świetlnośći, kiedy to każdą ocenę w galerii przeżywaliśmy bardziej niż otrzymanie dobrej oceny ze sprawdzianu w szkole.

Oczywiście jeżeli chodzi o obowiązki moderatora, myślę, że czas pozwalałby mi na wywiązywanie się nawet ze sporej ilości takowych, oczywiście w granicach ludzkiego rozsądku.

Tak na koniec, prosze jedynie o przeczytanie i przemyślenie tego co napisałam. No i nie skreślanie mnie na wstępie.

Dziękuję,
Maja

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   faynie 

• f a y n i e ?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: RetiredStaff
  • UBP Points 177 (Przekaż)
  • Imię:Rafał
  • Drużyna:Articulo Mortis
  • Pkt. Grafika:16
  • Wygranych:36
  • Przegranych:19

Napisano 12 styczeń 2010 - 01:14

Wpadam ostatnio częściej na forum, lubię je i atmosferę, która często tu panuje.
Byłem moderatorem swego czasu, wiadomo na co mnie stać itp. Przeglądam forum z przyjemnością, dlatego mógłbym na bieżąco korygować jakieś problemy, pomagać użytkownikom itp. Chętnie zajmę się również opieką nad którymś z konkursów.
500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków, 500 znaków.
Dołączona grafika Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Mistranis 

• .....^^.....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderator
  • UBP Points 6046 (Przekaż)
  • Imię:Maciej
  • Drużyna:brak
  • Pkt. Grafika:167
  • Wygranych:71
  • Przegranych:38

Napisano 14 styczeń 2010 - 21:32

Nie miałem zamiaru tutaj pisać, bo domyślam się jaka będzie reakcja innych userów...
No, ale cóż... Wszyscy kojarzą jaki jestem, czego chcę dla tego forum, jeśli jednak ktoś uważa, że moje intencje wobec UBP są nastawione negatywnie, lub prowadzą do złych skutków to proszę o zamieszczenie tego typu skargi, oraz jej potwierdzenie. Rozumiem, że kiedyś czasami za moją sprawą atmosfera na sb nabierała bardzo ostrego stylu... Uważam jednak, że nie było to sprowokowane w pełni z mojej strony, lecz do tego stanu doprowadzały mnie osoby trzecie. Teraz jak to przemyślałem to doszedłem do wniosku, że tamtych czynów nie można usprawiedliwiać swoim życiem osobistym, czy też tym, że ktoś nas sprowokował... Trzeba trzymać pewną granicę.

O mojej systematyczności chyba nie muszę się dużo rozpisywać. Spełniam zadania, które jakiś czas temu nadał mi Mati, niekiedy nawet zrobię jakieś bonusy. Co do prac miesiąca chyba nikt nie ma zarzutów? A co do prac dnia to nie mam możliwości wyznaczenia każdego dnia odpowiedniej pracy, ponieważ UBP miewa dni, podczas których brak jest odpowiednich dzieł.

Ostatnimi czasy zauważyłem, że aktywność userów na UBP wzrasta i to znacząco ; ) Jako moderator mógłbym zająć się ligą teamów, bo powstaje ich coraz więcej i przydałoby się zrobić dla nich jakąś "zabawę". Oczywiście mogę nadal sprawować powierzone mi zadania + przyjąć kolejne ; )

Na końcu chciałbym podziękować za to, że trudziliście się w czytaniu tego txt ; )

Mati nie pozwoliłeś tu nic pisać poza podaniami, ale jednak wtrącę coś:
Jestem za tym, aby faynie pozostał modem, bo dla mnie to najbardziej odpowiedni kandydat z tego tmt. Jeśli nie znajdzie się w ekipie miejsce dla mnie to zgłaszam moją chęć do pomocy jako zwykły user ; )

Pozdro:
Mistranis ; D
>>> Pasja to cecha, która odróżnia mistrza od zwykłego człowieka ;)

Dołączona grafika
Dołączona grafika
rysiu ;]
JackZ

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1