Zawitałem na tym forum za sprawą ~HoolsiK'a~. Grafiką "zajmuje się" od około 2 lat. Ogranicza się to niestety do naprawdę drobnych modyfikacji gotowych grafik (mało kreatywny bywam). Podstawowa znajomość Photoshopa - na razie tyle umiem xD Dołączam do was między innymi po to, by wreszcie coś ogarnąć w temacie grafiki
Od samego początku siedzę na Photoshopie CS2 i jakoś ciężko przerzucić mi się na cokolwiek innego.
A tak o mnie...
Hmm...
Niedługo stuknie mi 18 lat. Jestem na profilu Technik Informatyk (klasa druga) choć sam nie wiem co na nim robię (poza obijaniem się).
Chodzę do tej samej szkoły co wymieniony już przeze mnie ~HoolsiK~. Wielki pasjonat kosza... Tak można by mnie określić. Jeśli tylko jest okazja chwytam za piłkę i idę porzucać trochę. Interesuję się kulturą Japonii. Jestem raczej typem humanisty (J.Polski i Historia... Na tych przedmiotach nigdy nie mam problemu z odpowiedzią). Jeśli Bozia pozwoli na studia wybieram się do Poznania na psychologię.
Ulubione gatunki muzyczne... Hmm... Rap, Reggae, Rock (najlepiej lata 70', 80').
Mam nadzieję, że zadomowię się tutaj.
Dzięki za uwagę (jeśli ktokolwiek to przeczyta) xD

Pomoc

Odpowiedz