Mam na imię Radek, mam 30 lat.
Od jakiegoś 10 roku zycia interesuję się komputerami, a co za tym poszło także dziedzinami z tym związanymi.
Sporo rysowałem (ołówek rulez) i z czasem zacząłem używać do tego komputera. Zajmowałem się też namiętnie komponowaniem muzyki, gdyż należę do niecierpliwych i w muzyce szybciej osiągałem efakty niż w grafice pixelując na Amidze (photoshoping i tego typu image processing nie był wogóle popularny). Zajmowalem sie demoscenowaniem, w sumie non stop z wariatami, koderami, grafikami, muzykami... Skonczylem scenowanie w grupach Appendix (amiga) oraz Scoopex (juz pc).
Czasami jeszcze zdarzy mi sie skomponowac cos do np jaiejs malej gry, gdyz moi znajomi zajmuja sie glownie tą dziedzina lub sieciami. Gry są smiechowe i raczej robione masowo dla jakis duzych firm ktore potem sprzedaja to w marketach itp, wiecie, takie tanie gierki za dyche;] ale dobrze placą za projekt wiec oplaca sie spedziec pare godzin nad jakims trakiem:) czasami popelniam jakis bit dla znajomych .. w kazdym razie.... lubie tworzyc muzę. Na grafike nie mam juz tyle czasu, chyba ze to grafa uzytkowa, ajkies bannery czy logo na szybko...
W każdym razie, od paru długich lat zajmuję się także pozycjonowaniem, marketingiem w sieci, nie ukrywajmy także zarabianiem poprzez net.
Praca w realu w branży IT oraz praca w sieci zajmuje mi mase czasu, więc raczej mało go mam na imprezowanie, ale Piatki wieczor czy Soboty, jak już "zaliczam" to po kozacku:D
Łubie dziabnąć kielicha z fajna ekipą
Na to forum zagladałem czasami zwykle szukajac jakis tutków do PS'a. Pewnego dnia jedna z moich koleżanek, bywalczyni forum, napisała mi smsa, że właścicel, takze Radek, sprzedaje forum na allegro i mam je koniecznie kupić, bo jak je kupi jakiś łoś i zacznie tu sprzedawać skarpetki albo ryby to będzie koniec fajnego zakątka kultury w polskiej sieci... No to kupiłem to forum i obecnie jestem właścicelem.
Naturalnie Matius, jako że zajmowal się nim namiętnie, pozostaje adminem i nie mam takze zaqdnego chorego pomyslu zeby zmieniac moderatorow itp. Po prostu moje plany są takie, że chce to forum utrzymać przy zyciu, zadbam o nowy serwer (tylko wolna chwilka mi potrzebna bo serwerki są
Coz wiecej moge powiedziec... planujemy z Matiusem jakis wiekszy konkurs niedlugo, do wygrania cos fajnego:) Poki co staram się ustawic ubplanet.pl w odpowiednim miejscu w moim terminarzu co do pozycjonowania i reklam, tak aby serwisy wzajemnie sie reklamowaly.
Widzicie na pewno ze wprowadzilem reklamy na forum. Na razie takie jakie są, z czasem postaram sie o bardziej tematyczne, od konkretnych reklamodawcow. Jest to nieuniknione ze wzgledu na koszty utrzymania, planowane konkursy i profity plynace dla nas wszystkich z tego - bo w koncu za nagrody, utrzymanie tez ktos placi, prawda:)
Nie wiem co moge powiedziec widcej o sobie i ewentualnych planach...
Pozdrawiam was wszystkich serdecznie. Long life UBP!

Pomoc

Odpowiedz