Witam All.
Nazywam się Yuriy (tak bardziej na polski to Jurek http://ubplanet.pl/p...tyle_emoticons/default/xd.gif).Mam 16 Lat i chodzę do 3 Klasy gimnazjum a po gimnazjum zamierzam iść do technikum elektrycznego na profil informatyka.Grafiką zaciekawiłem się jakieś pół roku temu a tak bardziej to od paru tygodni lecz jestem amatorskim amatorem.Ciągle robiłem w GIMP'ie teraz przerzucam się na PSa więc trochu minie zanim moje pracki z PSa ujrzą światło dzienne gdyż wpier muszę obczaić cały ten program.Moje "życie" to sztuki walki oraz ciągły trening.
Jeśli do czegoś dążę to nigdy nie odpuszczam.Uwielbiam się odstresować trenując i słuchając muzyki. Słucham Punk rocka,Metal,Rap,Hip-Hop,Rock,Hard Rock. Postaram się zaistnieć jakoś na tym forum i robić prace godne uwagi.A z tego ci widzę to przyjdzie mi trochu łatwiej gdyż użytkownicy są bardzo pomocni i dlatego też wybrałem owe forum graficzne a nie inne ;]
Podro for All
Yuriy
Strona 1 z 1
Dzień dobry.
Napisano 06 maj 2010 - 16:59
No siemaaaanko

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Napisano 08 maj 2010 - 11:54
Lubie ruski... ale ty to facet takze se odpuszcze (joke)
miłego pobytu
hehehe żartowałem
hehehe żartowałem
Użytkownik Laarkast edytował ten post 08 maj 2010 - 11:56

"Zrobienie kotletów schabowych lub rozbicie steka za pomocą tradycyjnego tłuczka do mięsa to zajęcie dla panienek. Prawdziwy facet używa do tego celu Kastetu do Kotletów."
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Odpowiedz

>
>
>
>
>
>