No więc, na imię mam Rafał, liczę sobie 17 wiosen. Grafika w moim życiu zawitała dobre pół roku temu, kiedy to postanowiłem "pobawić się" w Photoshopie 7.0. Zaczynało się od prostych userbarów, avatarów, kończąc na sygnaturach(do layoutów nigdy nie doszedłem, chyba z braku czasu). Tak więc, witam wszystkich użytkowników UBPlanet!
Strona 1 z 1
Czółko!
Napisano 11 maj 2010 - 00:10
Postanowiłem zarejestrować się na tymże forum, zatem niegrzecznie byłoby ot tak wleźć i się nawet nie przywitać.
No więc, na imię mam Rafał, liczę sobie 17 wiosen. Grafika w moim życiu zawitała dobre pół roku temu, kiedy to postanowiłem "pobawić się" w Photoshopie 7.0. Zaczynało się od prostych userbarów, avatarów, kończąc na sygnaturach(do layoutów nigdy nie doszedłem, chyba z braku czasu). Tak więc, witam wszystkich użytkowników UBPlanet!
Napisano 11 maj 2010 - 12:58
Siemanko

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Odpowiedz

>
>
>
>
>
>