Na forum trafiłem przez przypadek, klikając w reklamę na jednej ze stron.
Na imię mam Michał, w marcu tego roku skończyłem 18 lat. Grafiką zainteresowałem się przeszło 2 lata temu i od tego czasu (z licznymi, dłuższymi przerwami) staram się coś w tym kierunku działać. Do tej pory głównie robiłem sygny, choć chwytałem się także wektorów, webdesignu, fotomanipulacji (tu nie szło mi za dobrze) oraz 3D. W najbliższym czasie wrzucę swoje prace na forum, aczkolwiek z tego co widzę po nick'ach to większość z Was pewnie je już gdzieś widziała
Zostawiając grafikę w spokoju - jestem audiofilem. Słucham praktycznie wszystkiego od popu poprzez rap zahaczając o klasykę po rock wraz z jego odmianami a nawet metal, sporadycznie również muzyka elektroniczna
Na co dzień uczę się w liceum na profilu mat-fiz. Aktualnie kończę 2 klasę i wszystko wskazuje na to, że zdam do następnej
Ostatnio komputer służy mi tylko do "tworzenia" lub łażenia po necie, ale jeśli już zdarzy mi się w coś zagrać to jest to albo jakaś samochodówka albo RPG. Raczej unikam MMORPG, gdyż uważam je za straszne pożeracze czasu.
To chyba tyle. Jak macie jakieś pytania to piszcie, a ja postaram się na nie odpowiedzieć
Pozdrawiam
Użytkownik Music Junkie edytował ten post 03 czerwiec 2010 - 16:43

Pomoc

Odpowiedz

"