Strona 1 z 1
siema syny
Napisano 14 lipiec 2010 - 20:15
nie gram na konsolach, ale lubię grać na nerwach a tak szczerze mówiąc to janszy założył ten temat ahahhahahahha <powodzenia>.
co do zaje**stości to ociekam nią, zamiast potu spływa po mnie zaje**stość, tak więc podczas lata osiągam maximum swojego ja
A pewny siebie jestem wtedy kiedy jestem pewny że to co robię jest pewnością nad pewnościami, czyli prawie zawsze.
co do zaje**stości to ociekam nią, zamiast potu spływa po mnie zaje**stość, tak więc podczas lata osiągam maximum swojego ja
A pewny siebie jestem wtedy kiedy jestem pewny że to co robię jest pewnością nad pewnościami, czyli prawie zawsze.
Napisano 16 lipiec 2010 - 23:04
Użytkownik miks dnia 14 lipiec 2010 - 13:32 napisał
sprostam na wysokosci zadania 
Użytkownik miks dnia 14 lipiec 2010 - 20:15 napisał
jeden temat a tyle ze tak powiem z**banych sentencji juz wypowiedziałeś.
-----------------------------------

Napisano 17 lipiec 2010 - 09:15
Użytkownik yanshee ♥ dnia 17 lipiec 2010 - 09:03 napisał
a te zj***ne sentencje to takie zarciki nieudane.
zarciki nieudane
zarciki
nieudane
Doszło? Nie próbuj już nigdy żartować, bo Ci to zwyczajnie nie wychodzi i wychodzisz na idiote.
Napisano 18 lipiec 2010 - 23:10
siems

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Napisano 19 lipiec 2010 - 18:44
Witam Serdecznie Szanownego Pana.
Z wielkim poważaniem zwracam się do Pana z pytaniem. Wczorajszego wieczoru widziałam przez okno lamę. Z dobroci ducha przygarnęłam ją, jednak od pewnego czasu konsumuje mój komputer. Jk poby i tgo poblmu? Jł mi ju poło.
Poim*
*Jak pozbyć się tego problemu? Zjadła mi już połowę.
Pozdrawiam
Chlip, a mi janszi nie daje ;<. *Ociera łzy avkiem Jozia*
A tak srsly to siema
Z wielkim poważaniem zwracam się do Pana z pytaniem. Wczorajszego wieczoru widziałam przez okno lamę. Z dobroci ducha przygarnęłam ją, jednak od pewnego czasu konsumuje mój komputer. Jk poby i tgo poblmu? Jł mi ju poło.
Poim*
*Jak pozbyć się tego problemu? Zjadła mi już połowę.
Pozdrawiam
Chlip, a mi janszi nie daje ;<. *Ociera łzy avkiem Jozia*
A tak srsly to siema
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Odpowiedz

>
>
>
>
>