Na imię mam Ernest, mam 18 lat i chciałbym się z wami przywitać : DD
grafika zainteresowałem się już jakiś czas temu ale miałem długa przerwę, z czym wiąże się brak skila jakim teraz władam ; p miałem styczność z UBP już kiedyś tak wiec mam nadzieje ze chociaż po części coś sobie tutaj przypomnę a jeśli nie to chociaż poznam ciekawych ludzi :'p Siema.
Strona 1 z 1
bry.
Napisano 18 lipiec 2010 - 21:53
ta czcionka to http://www.dafont.co...aliigraphy.font
a słucham głównie polskiego Rap'u, jakoś ulubionego wykonawcy nie mam jak na ten moment bo słucham wszystkiego co da się słuchać, poza to chyba jak każdy na swojej plejliscie u mnie tak samo znajdzie się kilka kawałków z innych jakby gatunków muzycznych które gdzieś po prostu wpadły mi w ucho ; p
a słucham głównie polskiego Rap'u, jakoś ulubionego wykonawcy nie mam jak na ten moment bo słucham wszystkiego co da się słuchać, poza to chyba jak każdy na swojej plejliscie u mnie tak samo znajdzie się kilka kawałków z innych jakby gatunków muzycznych które gdzieś po prostu wpadły mi w ucho ; p
Napisano 18 lipiec 2010 - 23:12
Siemson stary

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Napisano 19 lipiec 2010 - 10:16
Użytkownik ern dnia 18 lipiec 2010 - 21:53 napisał
ta czcionka to http://www.dafont.co...aliigraphy.font
Syp raperami! Albo lasta zapodaj, whatever.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Odpowiedz