Na początek kilka słów o sobie. Mam na imię Łukasz, mieszkam w Szamotułach, wiekowo pewnie grubo powyżej średniej na tym forum.
Interesuję się grafiką komputerową oraz webdesignem i głównie w tym kierunku staram się rozwijać. Ostatnio w przypływie braku weny zajmuję się modelarstwem (głównie samoloty RC - w sumie raczej stawiam pierwsze kroki w tej dziedzinie) oraz makieciarstwem (dioramy, klimat raczej fantasy). Lubię książki fantasy i ogólnie całą beletrystykę. Przyznam się jednak, że już od dawna niczego nie przeczytałem.
Od momentu narodzin córeczki zajmuję się też fotografią - łatwo się domyślić jakiego typu zdjęcia głównie wykonuję i kto jest ich główną bohaterką.
Obszernym akapitem zapisanym w moim życiorysie była mania World of Warcraft gdzie spędziłem baaaardzo dużo czasu jako założyciel i GM jednej z polskich gildii.
Postaram się w miarę aktywnie uczestniczyć w życiu forum ale raczej nie na zasadzie second life
Podoba mi się rozwiązanie pojedynków i konkursów, które są tutaj na bieżąco prowadzone. Widzę, że jest tu kilka doświadczonych osób i pewnie można się czegoś nauczyć, ew. przekazać własną wiedzę.
Nie podoba mi się natomiast samowolka w rozmiarach sygnatur i to, że niektórzy użytkownicy mają je w rozmiarach kilkukrotnie przekraczających długość treści swoich przeciętnych wypowiedzi co utrudnia orientację i zmusza do ostrego scrollowania.
Mam nadzieję, że znajdę tutaj miejsce, w którym można posiedzieć bez zbędnych nerwów i emocji. Jeżeli chcecie o coś zapytać - chętnie odpowiem.

Pomoc

Odpowiedz