Echh, widzeliście pewnie mase reklam tej gry na necie, baner reklamujący IMVU ma masa stron. Więc z ciekawości, spróbowałem sam zagrać

To taki cheat 3D, w którym możesz pisać a także np. tanćzyć, grać w kęgle, czy... oglądać youtube. No i ogólenie, wygląda to nienajgorzej, chociaż grafika nie powala.

Zato jest dobra interakcja między grającymi(od podania ręki, przez taniec do seksu), można zapraszać przyjaciuł do sowjego domu/pokoju. Możn puszczać muzykę, którą słyszy każdy, kto jest w Twoim domu. Domu można modyfikować, kuptywać nowe wille, lub dodatki: kreszła, fotele, itp. Tak samo z wygladem postaci, mozna go zmieniać, uzywając darmowych stroi, lub dokupić inne, za wirtualnepieniądze zdobyte w grze, co więcej można dokupić np. skrzydła, miecze i dużo innych bajerów. Mi się podoba, choć na początku miałem zakłopotanie z obsługą, ale po 30minutach się przyzwyczjiłem.
Pomysł jest taki, żeby Was wciągnąć w tą gierkę(co Wy na to żeby "poimperzować"?

). Nie jest to co prawda takie fajne jak realna impreaz, ale też można się pobawić, i pogadać.) Mój nick Jacked74. Zeby grac trzeba ściagnąć plik ważący ok 10mb.
Link do rejestracji i pobrania imvu:
http://www.imvu.com/...ill_avatarname=
Grajcie ze mną

Całe UBP!