Strona 1 z 1
hiho all
Napisano 06 sierpień 2010 - 20:47
Siema. Jestem Albercik, mam 17 lat, swoja przygodę z grafika zacząłem pare lat temu na forum GFA, pod nickiem Skillz0r. Bardzo do tamtego społeczeństwa się przywiązałem, (widzie tutaj parę znajomych twarzy co tam gościli, lecz pewnie mnie nie pamiętają), uczyłem się na bieżąco, parę SOTW'ów wygrałem, ponieważ specjalizowałem się głownie sygnaturkami. Lecz dostałem wiadomość o hacku, zdziwiło mnie to nie powiem, lecz myślę, parę dni i dalej będzie tak zaje*scie, myliłem się. Forum nigdy nie powstało, a moje zawzięcie do grafiki przepadło... Teraz już po dwóch zmianach kompa, przypomniałem sobie o grafice, znalazłem płytkę z PS'em, wiec mowie : ,czemu nie' i tak powstał chochapik, nie no żartuje i tak znalazłem się UB Planet, Mam nadzieje ze będzie tak fajnie jak kiedyś, lecz trzeba wszystko zaczynać od początku, szczerze powiem to nie pamiętam prawie nić, tylko podstawy PS'a. Dzięki za przeczytanie mojego komiksu
Pozdrawiam 'kaze
Napisano 07 sierpień 2010 - 10:12
Siema panie grafiku, a może coś o sobie napiszesz? Jakiej muzy słuchasz, skąd twój nick itp XD.
Napisano 07 sierpień 2010 - 14:19
Użytkownik K-ja dnia 07 sierpień 2010 - 10:12 napisał
Siema panie grafiku, a może coś o sobie napiszesz? Jakiej muzy słuchasz, skąd twój nick itp XD.
Napisano 11 sierpień 2010 - 13:54
No witamy na forum

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Odpowiedz