Strona 1 z 1
Nowy moderator
casting v.któryś tam
Napisano 08 sierpień 2010 - 21:52
Zbieram zapisy na na osoby chętne na stanowisko moderatora
wymagania:
- powyżej 500 postów.
- dłużej niż 3 miesiące na forum.
- duża aktywność na forum.
- zajmowanie się forum.
Napiszcie dlaczego chcecie być moderatorami, czemu to właśnie wy macie nimi zostać, zaprezentujcie się !
Aby zgłoszenie było traktowanie dość poważnie proszę napisać powyżej 500 znaków.
~
czas zgłoszeń ok 2-4 dni.
uwaga: w tym temacie mają być tylko i wyłącznie posty zawierające zgłoszenia na moderatora. Wszystkie inne będą nagradzane warnem. Wszystkie uwagi odnośnie osób zgłaszających proszę kierować via PW, GG
Została dodana publiczna ankieta, w której możecie sugerować kogoś na moderatora.
Jednakże wynik ankiety nie przesądza o takim wyborze moderatora - ankieta pełni role informacyjną dla administracji
wymagania:
- powyżej 500 postów.
- dłużej niż 3 miesiące na forum.
- duża aktywność na forum.
- zajmowanie się forum.
Napiszcie dlaczego chcecie być moderatorami, czemu to właśnie wy macie nimi zostać, zaprezentujcie się !
Aby zgłoszenie było traktowanie dość poważnie proszę napisać powyżej 500 znaków.
~
czas zgłoszeń ok 2-4 dni.
uwaga: w tym temacie mają być tylko i wyłącznie posty zawierające zgłoszenia na moderatora. Wszystkie inne będą nagradzane warnem. Wszystkie uwagi odnośnie osób zgłaszających proszę kierować via PW, GG
Została dodana publiczna ankieta, w której możecie sugerować kogoś na moderatora.
Jednakże wynik ankiety nie przesądza o takim wyborze moderatora - ankieta pełni role informacyjną dla administracji

Napisano 09 sierpień 2010 - 01:19
Hej, zglaszam swoja kandydature na moderatora. Moze od konca mojej przerwy z ubp nie minelo duzo czasu, ale nie mysle, zeby stawalo to na przeszkodzie.
Dlaczego ja? Mam duzo wolnego czasu, jestem juz troche na forum, w razie potrzeby jestem do dyspozycji i chetnie pomoge. Po wakacjach na forum moge wpadac regularnie w godzinach wieczornych.
To tyle ode mnie i ciesze sie, ze ktos to przeczytal
Dlaczego ja? Mam duzo wolnego czasu, jestem juz troche na forum, w razie potrzeby jestem do dyspozycji i chetnie pomoge. Po wakacjach na forum moge wpadac regularnie w godzinach wieczornych.
To tyle ode mnie i ciesze sie, ze ktos to przeczytal
Napisano 09 sierpień 2010 - 10:22
No dobra, to teraz mówię ja, cyjanek. Jak większość wie mam na imię Maciek i mam 16 lat. Na forum zaczynałem gdy miałem 13 lat więc szczerze mówiąc dorastałem tutaj
. Dlaczego zgłaszam swoją kandydaturę? Jestem od dawna na forum, więc wiem już co i jak (tak uważam przynajmniej), jestem otwarty na ludzi, nie traktuję nikogo z góry oraz często staram się być bezstronny w konfliktach, a to może się przydać na forum (chociaż sprzeczki i tak rzadko się zdarzają na szczęście
). Z ortografią i kulturą osobistą u mnie nie jest aż tak tragicznie więc raczej trzymam fason na forum. Czasu wolnego jak na razie mam sporo, będę starał się wchodzić na forum w wolnych chwilach.
Dawno już nie pisałem czegoś tak długiego i poważnego. Mam nadzieję, że przeczytacie to uważnie, pozdro
Dawno już nie pisałem czegoś tak długiego i poważnego. Mam nadzieję, że przeczytacie to uważnie, pozdro
-----------------------------------

Napisano 09 sierpień 2010 - 12:23
Zgłaszam się
. Przedstawiać się nie będę bo większość ludzi tu mnie zna, a nawet jak nie to moje posty widać wszędzie na forum a profil mam w miarę uzupełniony
. Na forum przesiaduję od roku, ostatnio aktywniej, dysponuję wolnym czasem zarówno w wakacje (niemal całe dnie, już nigdzie nie wyjeżdżam) jak i w rok szkolny (poranki i wieczory, chodzę na drugą zmianę). Jestem przyjazna dla nowych użytkowników i mam dobre stosunki z większością tych dłużej siedzących na forum, co zresztą może ktoś potwierdzić
(chociażby inni moderatorzy). Jestem dosyć pomysłowa, kiedy ktoś wychodzi z jakimś pomysłem dodaję do niego kilka zmian czy propozycji. Myślę, że nie brakuje mi też siły na rozbudowę działów i ożywienie forum, czy ściągnięcie paru nowych userów mniej lub bardziej znanych w światku grafiki. Zasady ortografii, gramatyki itp znam, idę do klasy historyczno-językowej więc mogę pochwalić się też niezłą znajomością języka angielskiego i w najbliższym czasie zaczynam naukę hiszpańskiego, co może się okazać atutem przy tłumaczeniu zagranicznych tutoriali
. Co jeszcze mogę powiedzieć? Zgłaszając się na to stanowisko bo uważam że się na nie nadaję
. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru
.
Użytkownik K-ja edytował ten post 09 sierpień 2010 - 12:58
Napisano 09 sierpień 2010 - 13:22
Na samym początku mojego zgłoszenia, na tę jakże zaszczytną funkcję, chciałem się przywitać....no wiec cześć ^^
Dla tych którzy mnie nie znają: mam na imię Marcin, mam 19 lat i mieszkam niedaleko Lublina.
Jak powszechnie wiadomo(albo i nie), na forum działam już od 4 lutego 2008 roku. Całkiem niezły kawał czasu. Poznałem tutaj dużo ciekawych osób, i w ogóle jakoś się zżyłem z forum. Chciałbym móc jakoś je rozwijać i funkcja moderatora mogła by być bardzo użyteczna dla mnie. Na brak pomysłów nigdy nie narzekałem. Jestem otwarty dla ludzi, zarówno tych których znam, jak i zupełnie obcych
. Zawsze staram się pisać/mówić poprawnie po polsku bo uważam, że to piękny język, i niedobrze jest jak się go kaleczy...wyjątkiem są wygłupy na SB xD. Mam duży dystans do swojej osoby. Jestem tolerancyjny wobec innych. Staram się pomagać nowym użytkownikom jak tylko potrafię.
Teraz będę miał dużo wolnego czasu, chociaż z drugiej strony wcześniej na jego brak nie narzekałem, o czym może świadczyć moja aktywność na forum
. Zazwyczaj jestem luzakiem i nie przejmuję się niczym, ale kiedy wymaga tego sytuacja potrafię być poważny i odpowiedzialny, a to wg. mnie jest ważna cecha u moderatora. Dawniej byłem moderatorem przez rok na takim forum o anime, więc na brak doświadczenia tez nie narzekam, aczkolwiek parę rzeczy musiałbym sobie przypomnieć, ale to żaden problem. bardzo często używam przycisku RAPORTUJ, gdy widzę że ktoś łamie regulamin, więc to kolejne "za" żebym został moderatorem ^^
No to co nieco napisałem o sobie, jeżeli jeszcze coś byście chcieli wiedzieć to po prostu zapytajcie
.
Pozdro i powodzenia wszystkim
Dla tych którzy mnie nie znają: mam na imię Marcin, mam 19 lat i mieszkam niedaleko Lublina.
Jak powszechnie wiadomo(albo i nie), na forum działam już od 4 lutego 2008 roku. Całkiem niezły kawał czasu. Poznałem tutaj dużo ciekawych osób, i w ogóle jakoś się zżyłem z forum. Chciałbym móc jakoś je rozwijać i funkcja moderatora mogła by być bardzo użyteczna dla mnie. Na brak pomysłów nigdy nie narzekałem. Jestem otwarty dla ludzi, zarówno tych których znam, jak i zupełnie obcych
Teraz będę miał dużo wolnego czasu, chociaż z drugiej strony wcześniej na jego brak nie narzekałem, o czym może świadczyć moja aktywność na forum
No to co nieco napisałem o sobie, jeżeli jeszcze coś byście chcieli wiedzieć to po prostu zapytajcie
Pozdro i powodzenia wszystkim
Użytkownik nabster edytował ten post 09 sierpień 2010 - 13:29

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Napisano 09 sierpień 2010 - 23:01
Dobry wieczór ;]
Na wstępie przedstawimy się po krótce :
.Hools: Witam. Mam na imię Patryk, mam 17 lat. Pochodzę ze Szczecinka (Zachpom.) Skończyłem w czerwcu pierwszy rok nauczania w jakże niesamowitym Technikum na profilu Technik Informatyk. Na codzień jestem wyluzowanym gościem kochającym ponad wszystko sport jakim jest koszykówka. Grafika to moje poboczne zainteresowanie, acz nie odstawiam jej do końca na bok. Lubię się śmiać, dogryzać, drażnić i wszystkie inne czynności mogące podnieść ciśnienie.
holk: Nazywam się Mateusz, mam 20 lat, troszkę stary no ale cóż... Pochodzę z Sierakowic (Pom) ale mieszkam tam tylko 2 dni w tygodniu, resztę spędzam w Gdańsku gdzie studiuje informatykę na wydziale Elektroniki , Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Na moim kierunku jest 5 dziewczyn na 364 miejsca skąd też interesuję się dziewczynami jako gatunkiem na wymarciu. Uwielbiam piłkę nożną a słucham punk rocka.
Z osobna nie mamy 500 postów, więc postanowiliśmy złożyć zbiorową kandydaturę na wzór Polski i Ukrainy. Gdy tylko dowiedzieliśmy się o akcji naboru moderatorów postanowiliśmy rozpocząć akcję '.Hoolks' mającą na celu ciężką pracę i usprawnienie funkcjonowania forum. Na przeciw waszym oczekiwaniom wychodzimy z tą niesamowitą , pełną aktywności a zarazem atrakcyjności akcją. Jesteśmy aktywnymi użytkownikami tego otóż niesamowitego forum, udzielamy się jednak bardziej na shoutboxie niż postownie, stąd także nasze nazwijmy to 'braki'. 500 nabitych bądź nie nabitych postów nie może świadczyć o pracowitości, dlatego tez postanowiliśmy zgłosić nasze kandydatury. Może nie jesteśmy od początku historii użytkownikami UBP ale z całą pewnością chcemy tą historię tworzyć ! Dużo wiemy i bardzo szybko się uczymy na (ewentualnych) błędach. Dajcie nam szanse a przekonacie się jak dobrą robotę może wykonać 2 porządnych userów ! Codziennie rano i wieczorem mamy czas pełnić obowiązki moderatorów (holk ma nawet cały dzień,gdyż jest studentem). Bierzemy aktywny udział w konkursach, więc terminowe wystawianie konkursów i wyników nie stanowi dla nas problemu. Oboje mieliśmy wcześniej do czynienia z Moderowaniem na różnych forach, może nie były to tak duże i wspaniałe fora jak np. UBP, ale każde doświadczenie w obecnych czasach się liczy. Co tu dużo pisać, dajcie a będzie Wam dane !
.Hools & holk
P.S. Jeżeli nasza kandydatura nie może zostać uwzględniona ze względy na fuzje to z góry przepraszamy za zawrócenie głowy... Pozdrawiamy, Hools & holk
Na wstępie przedstawimy się po krótce :
.Hools: Witam. Mam na imię Patryk, mam 17 lat. Pochodzę ze Szczecinka (Zachpom.) Skończyłem w czerwcu pierwszy rok nauczania w jakże niesamowitym Technikum na profilu Technik Informatyk. Na codzień jestem wyluzowanym gościem kochającym ponad wszystko sport jakim jest koszykówka. Grafika to moje poboczne zainteresowanie, acz nie odstawiam jej do końca na bok. Lubię się śmiać, dogryzać, drażnić i wszystkie inne czynności mogące podnieść ciśnienie.
holk: Nazywam się Mateusz, mam 20 lat, troszkę stary no ale cóż... Pochodzę z Sierakowic (Pom) ale mieszkam tam tylko 2 dni w tygodniu, resztę spędzam w Gdańsku gdzie studiuje informatykę na wydziale Elektroniki , Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Na moim kierunku jest 5 dziewczyn na 364 miejsca skąd też interesuję się dziewczynami jako gatunkiem na wymarciu. Uwielbiam piłkę nożną a słucham punk rocka.
Z osobna nie mamy 500 postów, więc postanowiliśmy złożyć zbiorową kandydaturę na wzór Polski i Ukrainy. Gdy tylko dowiedzieliśmy się o akcji naboru moderatorów postanowiliśmy rozpocząć akcję '.Hoolks' mającą na celu ciężką pracę i usprawnienie funkcjonowania forum. Na przeciw waszym oczekiwaniom wychodzimy z tą niesamowitą , pełną aktywności a zarazem atrakcyjności akcją. Jesteśmy aktywnymi użytkownikami tego otóż niesamowitego forum, udzielamy się jednak bardziej na shoutboxie niż postownie, stąd także nasze nazwijmy to 'braki'. 500 nabitych bądź nie nabitych postów nie może świadczyć o pracowitości, dlatego tez postanowiliśmy zgłosić nasze kandydatury. Może nie jesteśmy od początku historii użytkownikami UBP ale z całą pewnością chcemy tą historię tworzyć ! Dużo wiemy i bardzo szybko się uczymy na (ewentualnych) błędach. Dajcie nam szanse a przekonacie się jak dobrą robotę może wykonać 2 porządnych userów ! Codziennie rano i wieczorem mamy czas pełnić obowiązki moderatorów (holk ma nawet cały dzień,gdyż jest studentem). Bierzemy aktywny udział w konkursach, więc terminowe wystawianie konkursów i wyników nie stanowi dla nas problemu. Oboje mieliśmy wcześniej do czynienia z Moderowaniem na różnych forach, może nie były to tak duże i wspaniałe fora jak np. UBP, ale każde doświadczenie w obecnych czasach się liczy. Co tu dużo pisać, dajcie a będzie Wam dane !
.Hools & holk
P.S. Jeżeli nasza kandydatura nie może zostać uwzględniona ze względy na fuzje to z góry przepraszamy za zawrócenie głowy... Pozdrawiamy, Hools & holk
Napisano 11 sierpień 2010 - 11:17
Koniec zgłoszeń na moderatora
Od teraz można w tym temacie komentować zgłoszenia oraz dyskutować o nowym moderatorze!
Od teraz można w tym temacie komentować zgłoszenia oraz dyskutować o nowym moderatorze!
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz