Użytkownik Mistranis dnia 01 listopad 2010 - 16:18 napisał
Nie, no już nie będę tutaj mówił z kim się na głowy pozamieniałeś
Przykład
Nie chce szukać mi się innych galerii, bo nie kojarzę nicków ludzi sprzed prawie roku, gdzie wtedy ostatnio byłem aktywny na UBP. Teraz wracam powoli, więc piszę coś od czasu do czasu w działach, w których się jako tako znam
Boli Cię ten warn z Galerii Wasiola? Przykro mi, ale naucz się zachowywać kozaku

Hmmmm warnów w życiu miałem bardzo dużo wystarczy zobaczyć między innymi moją kartotekę na ubp

Muszę ci niestety powiedzieć że warny mnie nie bolą, bo tak na prawdę bez problemu jak bym chciał mógłbym mieć 3 konta i nikt by o tym nie wiedział, i nie mógł by udowodnić ( zmieniam 3 numerki - prox/host/serial oem ). Nie widziałeś mnie ( 2 osoby na tym forum mnie widziały, ale już nie są aktywne ), nie wiesz kim na prawdę jestem i kim byłem, więc powiedz mi z jakiego powodu nazywasz mnie "kozakiem" ?? Nie jestem żadnym dresiarzem który się wozi po mieście z pałą w ręku, dres używam tylko w sportach. Schowaj sobie warny na przyszłość, może ci się przydadzą

.
Nadal mogę stwierdzić że większość twoich i kilku innych użytkowników forum spamowało typowo w galeriach, często bywało tak że ocenialiście dobrą i kreatywną pracę na ujową itd. Tak na prawdę z tego co widziałem to tylko sagim i czasami eaz normalnie oceniali w galeriach O.o reszta wymyślała jakieś kaznodzieje aby post był jak najdłuższy.