Też jestem nowy(nie będę kłamał).
Napisano 18 listopad 2010 - 15:34
Napisano 18 listopad 2010 - 19:08
Napisano 19 listopad 2010 - 10:02
Zapraszam do pokazania swoich rysunków jak tylko "odtworzysz" 2-3 z nich...chętnie sobie ogarnę, bo z tego co piszesz toś kozak
Rozgość się
Pozdro

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Napisano 19 listopad 2010 - 14:16
Co do mojej sztuki,Giger miażdży,ale nie ma żadnej treści.Uważam że jego praca jest czyście wizualna.Ja się zawsze starałem domyć do jego warsztatu,ale z treścią nie mam kompletnie najmniejszych problemów.Symbolikę moich prac nawet niemieccy psychiatrzy przetłumaczyli z angielskiego na niemiecki,i przeczytali na otwarciu wernisażu promującego psychiatrię.Myślałem wtedy że się zapadnę pod ziemię,ale wszyscy Niemcy przyjęli to długimi i gorącymi owacjami.Bardzo chcę coś tu swojego jak najprędzej zamieścić,jeżeli już mowa o miażdżeniu.Komputer również daje większe szanse domycia się do jego warsztatu.
Napisano 19 listopad 2010 - 16:00
Przeczytałem tylko do tamtego momentu, dalej mi się nie chciało tego czytać, nie śmieszy mnie to, sry.
Btw. Nie bądź hardcorowy na siłę
YO po raz kolejny.
Napisano 19 listopad 2010 - 18:30
Pierwsza moja myśl po skończeniu tekstu "... i wtedy obudził się z mokrym prześcieradłem."
Nawet jeżeli to prawda to takich żali raczej się nie wylewa od tak, no chyba, że na prawde ma się coś z bańką.
Napisano 22 listopad 2010 - 12:46
Napisano 23 listopad 2010 - 15:45
Użytkownik Black Laser dnia 22 listopad 2010 - 12:46 napisał
Chcieliśmy wiedzieć coś o Tobie normalnego, nie jakieś bajki science fiction. Takie rzeczy możesz wciskać znajomym z zerówki, nie wiem po co dopisywać sobie jakieś wydarzenia, których w życiorysie nie masz. Może i fajnie jest, kiedy ludzie wzdychają w Twoją stronę, ale mnie to osobiście zwyczajnie odrzuca. Nie, nie to że ktoś jest chorym psychicznie, bo i takich znajomych mam. Odrzuca mnie to, że jakiś koleś przypisuje sobie wady myśląc, że to jest fajne. Nawet, jeśli miałbyś jakieś schorzenia psychiczne, to obnoszenie się nimi jest co najmniej nie na miejscu, do tego na forum graficznym. Żałuje, że nie dałeś jeszcze swojego adresu, numeru telefonu itp., pasowało by to do twojego stylu. Zapisz się na jakąś normalną terapie psychologiczną, a nie zadręczasz innych swoimi pseudoproblemami na forach w dziale, w którym powinieneś się przywitać - jak widać, niektórzy wolą narzucać wizję, a szkoda.
Użytkownik Black Laser dnia 22 listopad 2010 - 12:46 napisał
Rozumiem, że szukasz kontrastów.
Btw. Skoro potrzebujesz zapisanych interpretacji, to jesteś zwyczajnym idiotą (dajcie warna), bo całość polega na tym, żeby każdy dopasował to do swojej wizji balansując na krawędzi nadinterpretacji. Nie pisz już więcej na ten temat, bo zwyczajnie się pogrążasz z wyrazu na wyraz.
Napisano 24 listopad 2010 - 13:15
Napisano 25 listopad 2010 - 15:03
Użytkownik Black Laser dnia 24 listopad 2010 - 13:15 napisał
Są 2 grupy ludzi - Ci myślący racjonalnie, i ci nie myślący racjonalnie. Sława nie jest jakimś świetnym przywilejem, tylko męczącym shitem który potrafi wyniszczyć człowieka (no, i jego twórczość też, ale to już osobny temat). Jeśli dążysz tylko do tego, by być tylko i wyłącznie sławnym, to nazywa się to komercjalizacja/sprzedaż, lub na rynku muzycznym określamy to jako konent. Czytając każdy twój post mam wrażenie, że chodzisz mając brodę wyżej czoła - naprawdę nie byłem świadomy, że taka arogancja w połączeniu z egocentryzmem może mieć nogi i ręce - jak widać wiele się pomyliłem. Autobiografia? Człowieku, weź nie wyjeżdżaj z głodnymi kawałkami o swoim życiorysie, bo wbiłeś się na forum i pierwszy raz typa na oczy widzę - kto Ci kupi te książki? Jeśli masz w zamiarze wypuścić duży nakład, to najpierw przelicz jak liczną masz rodzinę, bo raczej nikt poza nimi tego nie kupi. Rozbroiłeś mnie zwyczajnie, najpierw wyciągnij puchary, zanim pochwalisz się osiągnięciami, dorób się czegoś i później ewentualnie weź się za biografię - nie wiem po co zwierzać się ludziom.. jak widać każdy ma inne priorytety w życiu. Czekam na pracę, a nie szpan jakąś biografią, bo jesteś taki dobry że zakopałeś się w dziale ''przywitaj się'', a już piszesz o wydawnictwach na swój temat.
Napisano 26 listopad 2010 - 14:08

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz