UBPlanet.pl Forum graficzne: Też jestem nowy(nie będę kłamał). - UBPlanet.pl Forum graficzne

Skocz do zawartości

Bierz udział w konkursach i wygrywaj nagrody!
» MOTW #27 - Plac zabaw
Termin głosowania - do 09.05.12 (21:00)
» SOTW #210 - Subkultury
Termin oddawania prac - do 14.05.12 (21:00))
» OSGC #106 - Free Time
Termin oddawania prac - do 27.05.12 (22:00)
» LOTW #49 - Logistyka
Termin oddawania prac - do 29.05.12 (21:00)
» POTW #61 - Martwa natura
Termin głosowania - do 26.05.12 (22:00)
» UBP WORM Dołączona grafika
Twórz graficzną historie!

Dołączona grafika

• 2 stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Options
Też jestem nowy(nie będę kłamał).

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Black Laser 

• Nowy
  • Pip
  • Grupa: Member
  • UBP Points 0 (Przekaż)
  • Imię:Arthur
  • Drużyna:brak

Napisano 18 listopad 2010 - 15:34

Nie będę krył że jestem schizofrenikiem(mimo że sztucznym dzięki korupcji panującej w psychiatrii),na co mam rentę.Poza tym,pewnym nieszczęściem straciłem wszystkie swoje rysunki,no i jeżeli chcielibyście tu coś ode mnie zobaczyć,wpierw bym musiał wszystko odtworzyć.Nie mam jednak ochoty na ponowne dłubanie ołówkiem,więc przydałby mi się tablet.Już na Shoutboxie wspominałem że potrzebuję coś wcale nie kto wie jakiego(bo mnie nie stać),ale za to z obszernym areałem roboczym.Jak ktoś chce mi w sprawie tego tabletu coś doradzić,lub ma coś starego,ale sprawnego do sprzedania,lub ma jakieś pytania,piszcie śmiało,zarazem licząc się z faktem iż nie mam neta w domu(korzystam z publicznego),więc często mogę milczeć.Moje prace były coś a la H.R.Giger,lecz zdając sobie sprawę iż warsztat nie jest moją mocną stroną,skupiam się głównie na symbolice.Dla symboliki niejednego rysunku nieraz miałem po parę stron kartek opisów,bo bez tego faktycznie ludzie mnie brali za jakiegoś super zboczonego psychopatę,podczas gdy to tylko były uzewnętrznione"wnętrza"spersonifikowanych spraw,lub ludzi,no i byłbym kłamcą gdybym coś cenzurował.Pozdrawiam!

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Carper 

• Master of Graphic's
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: VIP
  • UBP Points 737 (Przekaż)
  • Imię:Dawid

Napisano 18 listopad 2010 - 16:38

Dobra ziomek, wbijaj na jakieś topici i spamuj bo póki co to twoja radosna twórzczość kończy się na tym dziale. Yo
Dołączona grafika

ANTIFA!

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   foshai 

• dead graphic society
  • PipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: PostMaker
  • UBP Points 343 (Przekaż)
  • Imię:Agnieszka
  • Drużyna:Sonofakurfa
  • Pkt. Grafika:30
  • Wygranych:4
  • Przegranych:1

Napisano 18 listopad 2010 - 19:08

Czy ja wiem czy to z korupcji się wzięło :/. Ja czasem mam odpały, ale nie mam na to papiera, więc wiesz. Witaj i pozdro, H.R. Giger miażdży, ale chyba przesadzasz z tymi interpretacjami na parę stron, dobry obraz to taki z którego inteligentniejszy widz sam wyczyta symbolikę, a nie że będzie musiał ci na priva pisać o co chodzi w ogóle :P. Pozdro i ćwicz, też sporo rysuję! I pokaż swe rysunki.
Dołączona grafika

Wyświetl postUżytkownik traep dnia 03 lipiec 2011 - 18:12 napisał

nie mam nic przeciwko gejom, mam jednak sporo przeciwko ciotom, konkretniej mówiąc mam przeciwko nim dwa glany

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   .Hools 

• Profesjonalista
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderator
  • UBP Points 2509 (Przekaż)
  • Imię:Patrikos

Napisano 19 listopad 2010 - 06:59

Yo.
Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika

Dołączona grafika

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   nabster 

• \m/ Junior Admin UBPlanet.pl \m/
  • PipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Winner
  • UBP Points 32704 (Przekaż)
  • Imię:Marcin
  • Drużyna:Imminent Lion's SQD
  • Pkt. Grafika:89
  • Wygranych:12 - ost. z filipoz007
  • Przegranych:5 - ost. z Messiah

Napisano 19 listopad 2010 - 10:02

No siems...myśmy się już na PW poznali, ale co tam jeszcze raz SIEMA :P

Zapraszam do pokazania swoich rysunków jak tylko "odtworzysz" 2-3 z nich...chętnie sobie ogarnę, bo z tego co piszesz toś kozak :P. Powiedz coś jeszcze o sobie, co lubisz czego nie lubisz. Dlaczego akurat taki rodzaj sztuki czyli tradycyjny, a nie np UBki xD :P

Rozgość się :P
Pozdro :/

Dołączona grafika

Dołączona grafika
KLIK >>>> Dołączona grafika <<<< KLIK

Znasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Black Laser 

• Nowy
  • Pip
  • UBP Points 0 (Przekaż)

Napisano 19 listopad 2010 - 14:16

Cześć!Co jeszcze mogę o sobie napisać?12 lat mieszkałem w Los Angeles(kto by chciał,możemy popisać po angielsku),po czym zostałem z powrotem do Polski wysłany"najwyżej na rok czasu",który był potrzebny żeby przeterminować mi Zieloną Kartę,jak się później okazało(nie pasowałem ojczymowi,który dał matce ultimatum albo on,albo ty razem z nim won).Był to chyba cios w psychę.Nie prawdacie?Do tego jeszcze nękanie wojska,śmierć ciotki,zawistne ludziska ze wsi o moją"Chamerykę",no i trzeba było gdzieś szukać pomocy.Udałem się więc do wariatkowa,gdzie testowano na mnie lek wówczas najnowszej generacji.Było to takim piekłem i cierpieniem,jakiego się nie da opisać,i nigdy czegoś takiego nie miałem ani przed,ani po,tylko w trakcie faszerowania tym syfem.Podawali mi na to pigułki na ból gardła jako świetny lek przeciwfobiczny,które później mi podawano gdy miałem grypę i mnie gardło bolało,i tylko gdy neurolog miał nocny dyżur dostawałem ampułkę 10mg relanium.Po krótkim czasie dostrzegłem że jakoś jestem mniej bystry i pomysłowy,i że mam problemy z pamięcią,i coś z tych lęków się przyczepiło na stałe.Wszystkie objawy które tym syfem u mnie wywołali wpisali mi w kartotece jako objaw mojej schizofrenii.Mam nadzieję że nie będzie to spamem jeżeli niewiernym tomaszom zaproponuję sprawdzić w necie"projekt soteria"(nie pisać sama"soteria"),czy"eksperyment Rosenhan'a",byście sami poznali iż psychiatria jest jednym wielkim kłamstwem i złodziejstwem,a nie rzetelną medycyną.
Co do mojej sztuki,Giger miażdży,ale nie ma żadnej treści.Uważam że jego praca jest czyście wizualna.Ja się zawsze starałem domyć do jego warsztatu,ale z treścią nie mam kompletnie najmniejszych problemów.Symbolikę moich prac nawet niemieccy psychiatrzy przetłumaczyli z angielskiego na niemiecki,i przeczytali na otwarciu wernisażu promującego psychiatrię.Myślałem wtedy że się zapadnę pod ziemię,ale wszyscy Niemcy przyjęli to długimi i gorącymi owacjami.Bardzo chcę coś tu swojego jak najprędzej zamieścić,jeżeli już mowa o miażdżeniu.Komputer również daje większe szanse domycia się do jego warsztatu.

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Black Laser 

• Nowy
  • Pip
  • UBP Points 0 (Przekaż)

Napisano 19 listopad 2010 - 14:36

Kochani,muszę już kończyć,i nie będzie mnie cały weekend(bo neta w domu nie mam).Trzymajcie się!

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Carper 

• Master of Graphic's
  • PipPipPipPipPipPip

Napisano 19 listopad 2010 - 16:00

Jeśli to z ojczymem to prawda, to gratuluję zwierzania się ze swoich rodzinnych problemów na forum graficznym po kilku wejściach. Propsy.
Przeczytałem tylko do tamtego momentu, dalej mi się nie chciało tego czytać, nie śmieszy mnie to, sry.

Btw. Nie bądź hardcorowy na siłę :/

YO po raz kolejny.

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   .Hools 

• Profesjonalista
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderator
  • UBP Points 2509 (Przekaż)
  • Imię:Patrikos

Napisano 19 listopad 2010 - 18:30

Nie chcialbym Cię urażać za mocno, ale dawno się tak nie ubawiłem czytając takiej powieści...
Pierwsza moja myśl po skończeniu tekstu "... i wtedy obudził się z mokrym prześcieradłem."
Nawet jeżeli to prawda to takich żali raczej się nie wylewa od tak, no chyba, że na prawde ma się coś z bańką.

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   foshai 

• dead graphic society
  • PipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię

Napisano 19 listopad 2010 - 19:17

jw.
A brawa bili chyba dlatego że uchodzisz za psychola. Ale mokre prześcieradło musiaaało być :/.
btw. prace Gigera mają przesłanie, ale go znasz chyba tylko z Obcego że mówisz inaczej ;c.

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   cyanide 

• ----------------------
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: RetiredStaff
  • UBP Points 238 (Przekaż)
  • Imię:Maciek
  • Pkt. Grafika:7

Napisano 19 listopad 2010 - 23:09

nowy troll na forum ;]
-----------------------------------
Dołączona grafika
-----------------------------------
Dołączona grafika

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Pitbull 

• Czający
  • PipPipPip
  • UBP Points 0 (Przekaż)

Napisano 20 listopad 2010 - 15:29

A witamy :/

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   mats 

• o_O
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: Graphic Master
  • UBP Points 4404 (Przekaż)
  • Pkt. Grafika:118

Napisano 21 listopad 2010 - 00:50

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Cytat

Ja: jestes :s
(...)
Koryu: z kim mówię?:P
(...)
Ja: kurju
Ja: jak mogles : (!!!
(...)
Koryu: mats...
Koryu: tylko Ty tak emujesz ;p

True!

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Black Laser 

• Nowy
  • Pip
  • UBP Points 0 (Przekaż)

Napisano 22 listopad 2010 - 12:46

No miło mi że się poznaliśmy.Chcieliście więcej o mnie wiedzieć.Czyż nie?Co do konkretów,Giger stworzył całkowicie unikatowy,hipnotyzujący styl,jest istnym tytanem pracy,zaraził mnie tym,lecz musicie przyznać że tematyka typu potworki,diabełki,lub co najwyżej still birth machines-maszyny do martwego porodu(jakby od dawna nie było aborcji)jest na poziomie nastolatka.On nie miał zbyt ciężkiego życia żeby mieć podłoże psychiczne i emocjonalne do poważniejszej tematyki.Ludzie,nie będę się z Wami wdawał w te"walki"(konkursy),ale widzę że muszę jak najprędzej jakiś tablet nabyć,by coś Wam tu pokazać.Pozdrawiam osoby na poziomie!

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   foshai 

• dead graphic society
  • PipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię

Napisano 23 listopad 2010 - 08:57

Jeżeli w Gigerze widzisz tylko tyle, to gratuluję braku smaku i wyczucia przesłania. Ale nie będę się kłóciła, twoja strata że tak podchodzisz do sztuki i musisz mieć na kartce wypisane o co chodzi.

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Carper 

• Master of Graphic's
  • PipPipPipPipPipPip

Napisano 23 listopad 2010 - 15:45

Wyświetl postUżytkownik Black Laser dnia 22 listopad 2010 - 12:46 napisał

No miło mi że się poznaliśmy.Chcieliście więcej o mnie wiedzieć.Czyż nie?

Chcieliśmy wiedzieć coś o Tobie normalnego, nie jakieś bajki science fiction. Takie rzeczy możesz wciskać znajomym z zerówki, nie wiem po co dopisywać sobie jakieś wydarzenia, których w życiorysie nie masz. Może i fajnie jest, kiedy ludzie wzdychają w Twoją stronę, ale mnie to osobiście zwyczajnie odrzuca. Nie, nie to że ktoś jest chorym psychicznie, bo i takich znajomych mam. Odrzuca mnie to, że jakiś koleś przypisuje sobie wady myśląc, że to jest fajne. Nawet, jeśli miałbyś jakieś schorzenia psychiczne, to obnoszenie się nimi jest co najmniej nie na miejscu, do tego na forum graficznym. Żałuje, że nie dałeś jeszcze swojego adresu, numeru telefonu itp., pasowało by to do twojego stylu. Zapisz się na jakąś normalną terapie psychologiczną, a nie zadręczasz innych swoimi pseudoproblemami na forach w dziale, w którym powinieneś się przywitać - jak widać, niektórzy wolą narzucać wizję, a szkoda.

Wyświetl postUżytkownik Black Laser dnia 22 listopad 2010 - 12:46 napisał

Pozdrawiam osoby na poziomie!

Rozumiem, że szukasz kontrastów.

Btw. Skoro potrzebujesz zapisanych interpretacji, to jesteś zwyczajnym idiotą (dajcie warna), bo całość polega na tym, żeby każdy dopasował to do swojej wizji balansując na krawędzi nadinterpretacji. Nie pisz już więcej na ten temat, bo zwyczajnie się pogrążasz z wyrazu na wyraz.

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Black Laser 

• Nowy
  • Pip
  • UBP Points 0 (Przekaż)

Napisano 24 listopad 2010 - 13:15

A kto z Was nie chce być sławnym?Ludziska,jeżeli jesteście kumaci w temacie,powinniście się domyślać że nie takie rzeczy będą wiedzieli o Was(co o sobie podałem),jeżeli Wam się uda.Akurat mi chcą od dawna wydać moją autobiografie w związku z tym co mi się przytrafiło,i co tworzę...za widły i na gnój,jak świat dla Was wiocha,i wszyscy sąsiadami.

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Carper 

• Master of Graphic's
  • PipPipPipPipPipPip

Napisano 25 listopad 2010 - 15:03

Wyświetl postUżytkownik Black Laser dnia 24 listopad 2010 - 13:15 napisał

A kto z Was nie chce być sławnym?Ludziska,jeżeli jesteście kumaci w temacie,powinniście się domyślać że nie takie rzeczy będą wiedzieli o Was(co o sobie podałem),jeżeli Wam się uda.Akurat mi chcą od dawna wydać moją autobiografie w związku z tym co mi się przytrafiło,i co tworzę...za widły i na gnój,jak świat dla Was wiocha,i wszyscy sąsiadami.

Są 2 grupy ludzi - Ci myślący racjonalnie, i ci nie myślący racjonalnie. Sława nie jest jakimś świetnym przywilejem, tylko męczącym shitem który potrafi wyniszczyć człowieka (no, i jego twórczość też, ale to już osobny temat). Jeśli dążysz tylko do tego, by być tylko i wyłącznie sławnym, to nazywa się to komercjalizacja/sprzedaż, lub na rynku muzycznym określamy to jako konent. Czytając każdy twój post mam wrażenie, że chodzisz mając brodę wyżej czoła - naprawdę nie byłem świadomy, że taka arogancja w połączeniu z egocentryzmem może mieć nogi i ręce - jak widać wiele się pomyliłem. Autobiografia? Człowieku, weź nie wyjeżdżaj z głodnymi kawałkami o swoim życiorysie, bo wbiłeś się na forum i pierwszy raz typa na oczy widzę - kto Ci kupi te książki? Jeśli masz w zamiarze wypuścić duży nakład, to najpierw przelicz jak liczną masz rodzinę, bo raczej nikt poza nimi tego nie kupi. Rozbroiłeś mnie zwyczajnie, najpierw wyciągnij puchary, zanim pochwalisz się osiągnięciami, dorób się czegoś i później ewentualnie weź się za biografię - nie wiem po co zwierzać się ludziom.. jak widać każdy ma inne priorytety w życiu. Czekam na pracę, a nie szpan jakąś biografią, bo jesteś taki dobry że zakopałeś się w dziale ''przywitaj się'', a już piszesz o wydawnictwach na swój temat.

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   mario-reg; 

• Profesjonalista
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Graphic Master
  • UBP Points 2042 (Przekaż)
  • Pkt. Grafika:83
  • Wygranych:-22-
  • Przegranych:-13-

Napisano 25 listopad 2010 - 15:45

Wyświetl postUżytkownik mats dnia 21 listopad 2010 - 00:50 napisał

Dołączona grafika

Win. xD

Siema Black Latex. ;)

Dołączona grafika

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Black Laser 

• Nowy
  • Pip
  • UBP Points 0 (Przekaż)

Napisano 26 listopad 2010 - 14:08

Admini,w sumie mi tylko chodziło o głupi tablet,już mam,więc śmiale możecie mnie stąd wypisać,bo jak można w miarę trafnie zrozumieć czyjąś sztukę,nic nie wiedząc o jej twórcy,lub jeszcze lepiej,wiedząc sam pic o jej twórcy?!No weźcie się nad tym zastanówcie.Szkoda tu czasu jak taki tu poziom że takie sprawy są tu obce!Poza tym,czy czasem dopiero chorzy nie jesteście?Bo kto komu każe coś tu czytać?Ktoś kogoś tu bije,że musicie coś tu czytać z przymusu?!Nikt nie pisze o was,tylko o sobie.Co to was obchodzi,co kto pisze?!Skoro nikt was nie bije,to tylko wam może bić,że czytacie coś co was denerwuje(z przyczyn nadających się na fora psychologów pro-po pseudoartystów,bo artyzm jest im co najwyżej narzędziem w walce,a nie walka narzędziem w artyzmie).Potupajcie sobie jeszcze nóżkami ze złości,jak już zdemaskowaliście że jest to przedszkole zazdrosnych dzieci.Podziękował za przywitanie!Nara!(Czy Giger nie jest czasem również łatwo 100% komerchą?)

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2