Nowy moderator
Napisano 25 listopad 2010 - 00:00
wymagania:
- powyżej 500 postów.
- dłużej niż 3 miesiące na forum.
- duża aktywność na forum.
- zajmowanie się forum.
- ogarnianie.
Napiszcie dlaczego chcecie być moderatorami, czemu to właśnie wy macie nimi zostać, zaprezentujcie się !
Aby zgłoszenie było traktowanie dość poważnie proszę napisać powyżej 500 znaków. - pamiętaj sposób zaprezentowania siebie dużo o Tobie świadczy!
~ czas zgłoszeń ok 2-4 dni.
uwaga: w tym temacie mają być tylko i wyłącznie posty zawierające zgłoszenia na moderatora. Wszystkie inne będą nagradzane warnem. Wszystkie uwagi odnośnie osób zgłaszających proszę kierować via PW, GG

Napisano 14 grudzień 2010 - 23:44
Na wstępie ogarnę się trochę. Zwą mnie Patryk Smul z mieściny zwanej Szczecinek. Mam 17 lat, jak każdy nasto jaram się dziewczynami, komputerami, nowinkami technologicznymi, grafika odeszła trochę w niepamięć ale zawsze można do niej wrócić... Żyje sportem zwanym koszykówka, ostatnio polubiłem Miami Heats i w sumie nie wiem co tu o sobie więcej napisać prócz tego że jestem fajny, lubię placki i chodzę do 2 klasy Technikum Informatycznego w którym jest prze-fajnie.
Kilka osób mnie zna na forum, nie jestem jakąś legendą ale swój staż i opinie zdążyłem sobie już wyrobić... Czemu nadaje się na to stanowisko ? Uważam, że jestem za***isty, odpowiedzialny, staranny w tym co robię, zdarza mi się dążyć do perfekcji. Ale mimo to ponad wszystko jest u mnie lenistwo, wiem słaba zachęta jak na tak ciekawą pozycje ale kompletnie nie wiedziałem co napisać, dlatego pisze szczerze no, że jestem leniem ale jak chce i na czymś mi na prawdę zależy to staram się to pielęgnować i doprowadzać do perfekcji.
Z moderowanie miałem już styczność nie raz, mniej więcej rozumiem o co w tym chodzi, acz nie byłem modem na tak dużym forum, dlatego jak każdy, z początku moge mieć drobne potknięcia, które postaram się by były jednorazowe. Szybko się uczę, ciężko u mnie z kreatywnością itp... No po prostu jeśli kogoś potrzebujecie do pomocy z masą czasu no to chyba bym się nadał, jak na pewno nie jeden znajomek może potwierdzić, że na forum przesiaduje sporo czasu/per day.
To tyle na teraz, a dodam jeszcze, że lubie wkurzać ludzi, partia PO rządzi i zostawcie tytanica !
Dzięki za uwage, pozdrawiam cieplusio Hools
Napisano 17 grudzień 2010 - 09:29
Użytkownik +matius edytował ten post 21 grudzień 2010 - 19:32
Powód edycji niespełnione wymagania brak 500 znaków w kandydaturze :)
Napisano 19 grudzień 2010 - 23:10
Może jakoś uda się rozruszać to forum.
Ja jako moderator? Ciekawie
pozdro.
Użytkownik +matius edytował ten post 21 grudzień 2010 - 19:32
Powód edycji niespełnione wymagania brak 500 znaków w kandydaturze :) no i jeszcze aktywność, bo dopiero wróciłeś ;)
- ← Punkty UBP Points - ranking
- Ważne ogłoszenia
- Zmiana wersji skryptu forum na najnowszą 3.1.4 i zmiany →

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz