Siemano wszystkim. Dzisiaj posypałem trochę ciekawostek na 5 questions dotyczących UBPlanetowych Rentgenów, czyli 10minutowych wywiadów z moderatorami, liczącymi się w branży userami, VIPami itp.
Cała rozmowa przeniosła się na SB, chociaż może to i dobrze. Chciałem wystartować z rentgenami ponownie, od nowego roku. Problem tkwi w tym, czy jest na coś takiego zapotrzebowanie (ankieta u góry, zagłosuj) i chętni do współpracy.
Warunki współpracy:
- Wolny czas i możliwość dostosowania się;
- Mikrofon ''na chodzie''
- Internet na jakimś tam poziomie, żeby się skype nie zacinał (jeśli ktoś mi wyskoczy z mobilnym simplusa to za#@$)
- Gadatliwość i poczucie humoru bardzo mile widziane.
- RANGA! Jakakolwiek, byle nie user.
Piszcie co sądzicie, czekam na opinię i zgłoszenia. YO
Strona 1 z 1
Rentgeny - REAKTYWACJA
Ubplanetowe Rentgeny
Napisano 13 grudzień 2010 - 22:36
Ja się jak coś zgłaszam, wszystkie ptk spełnione, no z małym ale:
O ten strach zapytaj się innych, bo ten rentgen może być dość kontrowersyjny ; DD
Pozatym jestem jak najbardziej za, pozwala to się zapoznać bliżej co z niektórymi użytkownikami i jest wsio i wio ; D
Użytkownik Juggalo Carper dnia 13 grudzień 2010 - 22:31 napisał
- Brak strachu przed kompromitacją
O ten strach zapytaj się innych, bo ten rentgen może być dość kontrowersyjny ; DD
Pozatym jestem jak najbardziej za, pozwala to się zapoznać bliżej co z niektórymi użytkownikami i jest wsio i wio ; D
>>> Pasja to cecha, która odróżnia mistrza od zwykłego człowieka ;)

rysiu ;]
JackZ

rysiu ;]
JackZ
Napisano 13 grudzień 2010 - 23:04
No Ty wiesz że ja na tak...mówiłem jak się ogarniesz z tym całym "gównem" to możemy działać

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Odpowiedz