[Postanowiłem przywitać się jeszcze raz ponieważ poprzednia mowa nie wypaliła, poproszę o jej usunięcie

]
Witam Mam na imię Piotr, pochodzę z Żyrardowa lecz urodziłem się w Skierniewicach [długa Historia] Grafiką zaczynałem się interesować po mału już od dawien dawna, moim pierwszym programem graficznym był Corel Draw, Od jakiegoś czasu zacząłem robić kiepskiej jakości sygnatury w photoshopie, lecz było to dla mnie za mało postanowiłem się zagłębić w tajemne sztuki zaawansowanej grafiki

:P [nie wiem jeszcze jak to nazwać ale chodzi mi tu o te ładne świecące sygnaturki] I w ten oto sposób trafiłem tu na to forum
Co do innych moich zainteresowań to moim chyba największym zainteresowaniem jest Muzyka, kocham ją, kolekcjonuje nawet oryginalne albumy muzyczne, takie moje hobby

Lubie także chodzić na koncerty! To jest prawdziwa MOC. Wolny czas lubię spędzać ze znajomymi w zacisznym miejscu w domu przy piwku albo w jakichś małych barach... nie lubię raczej dyskotek... to nie mój klimat, no i ostatnia moja choroba to gry MMO nie grywam w nie dużo ale jak najdzie mnie ochota to lubię sobie zajrzeć na jakiś fajny szybki serwer

:P
Na koniec może dodam jeszcze tylko link do mojego profilu na last.fm

:P może ktoś zechce zapytać "A jaką muzykę lubisz najbardziej?" Od razu rozwieje jego wątpliwości

:P