No więc, od czego by tu zacząć. Nazywam się Filip, co widać zresztą w profilu, lat mam aktualnie szesnaście, choć może jak będę pisał moje ostatnie posty na forum to się zmieni, a w grafice, mimo że robię czas jakiś (nieokreślony) wciąż moim zdaniem raczkuję. W związku z powyższym tułam się po forach różnorakich, aby skilla jakiegoś nabyć i przy okazji ludzi poznawać. No i to robię, na przykład pisząc bzdurnego posta w Hajd Parku, takiego jak ten. Tak ogólnie to robię raczej małe pracki, zazwyczaj sygnaturki, do innych się przymierzałem, ale nie zebrałem się w sobie, więc dalej "marnuję czas", jak to niektórzy mówią, tagując. Na sam koniec pozdrawiam wszystkich userów i administrację i mam nadzieję, że poznamy się trochę lepiej w najbliższym czasie. ^^
Strona 1 z 1
It's me!
Napisano 23 sierpień 2011 - 15:45
No widać umiesz się zaprezentować od dobrej strony. Pisz dużo pracuj ciężko, no i oczywiście bądź grzecznym userem, to Ci się będzie dobrze u nas 
Czasem warto się przełamać i zrobić większą pracę. Ja np. tak odkryłem moją miłość - vektorki <3
Pozdro
Czasem warto się przełamać i zrobić większą pracę. Ja np. tak odkryłem moją miłość - vektorki <3
Pozdro

KLIK >>>>
<<<< KLIKZnasz mnie? Może choć trochę kojarzysz? Podobają Ci się moje prace?
Jeśli tak, to kliknij "łocza" : )
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Odpowiedz

>
>
>
>
>
>