ewentualnie w innym temacie na inne tematy można popisać
Nowe miejsce z inspiracjami
nowa strona inspirująca miliony swoimi wideo
Napisano 09 lipiec 2011 - 19:12
Dajcieże spokój, koleś chce się rozreklamować wywołując sztuczną rozmowę i oczekując na same pochwały, a że go nie chwalimy to najlepiej olać, zjechać stary szablon i stwierdzić że jego strona jest bardziej popularna niż ubp i ogólnie nie podskoczycie, marne maślaki 
jak dla mnie temat do zamknięcia póki twórca strony nie nauczy się reagować na krytykę tak jak należy - brać ją do serca i starać się poprawić wszystkie złe rzeczy, które zostały zauważone przez pełnych chęci do stworzenia dobrej strony użytkowników.
jak dla mnie temat do zamknięcia póki twórca strony nie nauczy się reagować na krytykę tak jak należy - brać ją do serca i starać się poprawić wszystkie złe rzeczy, które zostały zauważone przez pełnych chęci do stworzenia dobrej strony użytkowników.
Użytkownik foshai edytował ten post 09 lipiec 2011 - 19:16
Napisano 09 lipiec 2011 - 20:21
O czym Ty mówisz? Czy konstruktywną krytyką nazywasz zwymyślanie kogoś i zero konkretnych wypowiedzi. Osobiście na każde pytanie z zarzut staram się odpowiadać ale gdy już zaczynam wymagac argumentów czy kontynuacji wątku to kolejny raz słyszę o rozsławianiu - skąd Wy wzięliście to słowo - rozsławić... czym... wątkiem na tym forum? Chyba żartujecie...
A jeśli aż tak bardzo Wam przeszkadza że ktoś przyszedł do Was... i o coś pyta... i prosi o dyskusję ... to proszę administratora czy tam moderatora o usunięcie tego wątku i będzie po krzyku. Bo w sumie nie widzę sensu dyskutowania ... osób wypowiadających się jest całe dwie i to gadające o tym samym niezależnie o czym mowa...
spodziewałem się dyskusji na poziomie na temat projektu będącego we wczesnej fazie beta, a Wy macie pretensje że coś nie wygląda jak google czy youtube... no proszę Was... forum jest od tego żeby rozmawiać... - przynajmniej tak mi się wydawało.
Już w 2 czy 3 poście zgodziłem się z Wami że theme nie jest idealny i że trzeba nad nim popracować - a Wy dalej to samo... dalej że rozsławić , dalej że do d*py, dalej że nie mettalica czy google.
Ja kontynuuje dyskusję, pytam o kolejne rzeczy, konkretne argumenty czy ogólne zdanie na temat ... ogólnego poziomu stron i blogów tego typu - i w zasadzie temat zostaje olany... i dlaj słyszę - bo chcesz dzięki nam rozsławić, że theme jest do d*py.... no panowie... trochę powagi...
A jeśli uważacie że "rozsławiam" się dzięki Wam to przecież jest regulamin, jest adminsitrator, jest moderator... i jeśli tak jest że dzięki forum ubplanet zdobędę miliony oglądających którzy się zachwycą tą kiepską stroną i tym złym theme i przez to zepsuje globalny gust odbiorców na świecie i na tym ubplanet również ucierpi a nawet jeśli nie ucierpi to będzie ciągane po sądach za to że rozsławiło ten diabelski twór jakim jest 25fps - to przecież możecie im to zgłosić a oni świadomi zagrożenia usuną bezpowrotnie ten wątek oraz użytkownika który szerzy tu takie fanaberie.
Trochę powagi.... i dojrzałości panowie... i nie spinajcie się tak - są wakacje ... trochę luzu i jakiejś dyskusji ...na poziomie.
A jeśli aż tak bardzo Wam przeszkadza że ktoś przyszedł do Was... i o coś pyta... i prosi o dyskusję ... to proszę administratora czy tam moderatora o usunięcie tego wątku i będzie po krzyku. Bo w sumie nie widzę sensu dyskutowania ... osób wypowiadających się jest całe dwie i to gadające o tym samym niezależnie o czym mowa...
spodziewałem się dyskusji na poziomie na temat projektu będącego we wczesnej fazie beta, a Wy macie pretensje że coś nie wygląda jak google czy youtube... no proszę Was... forum jest od tego żeby rozmawiać... - przynajmniej tak mi się wydawało.
Już w 2 czy 3 poście zgodziłem się z Wami że theme nie jest idealny i że trzeba nad nim popracować - a Wy dalej to samo... dalej że rozsławić , dalej że do d*py, dalej że nie mettalica czy google.
Ja kontynuuje dyskusję, pytam o kolejne rzeczy, konkretne argumenty czy ogólne zdanie na temat ... ogólnego poziomu stron i blogów tego typu - i w zasadzie temat zostaje olany... i dlaj słyszę - bo chcesz dzięki nam rozsławić, że theme jest do d*py.... no panowie... trochę powagi...
A jeśli uważacie że "rozsławiam" się dzięki Wam to przecież jest regulamin, jest adminsitrator, jest moderator... i jeśli tak jest że dzięki forum ubplanet zdobędę miliony oglądających którzy się zachwycą tą kiepską stroną i tym złym theme i przez to zepsuje globalny gust odbiorców na świecie i na tym ubplanet również ucierpi a nawet jeśli nie ucierpi to będzie ciągane po sądach za to że rozsławiło ten diabelski twór jakim jest 25fps - to przecież możecie im to zgłosić a oni świadomi zagrożenia usuną bezpowrotnie ten wątek oraz użytkownika który szerzy tu takie fanaberie.
Trochę powagi.... i dojrzałości panowie... i nie spinajcie się tak - są wakacje ... trochę luzu i jakiejś dyskusji ...na poziomie.
Codzienna wideo inspiracja - 25fps.pl
Napisano 10 lipiec 2011 - 08:06
Tak jak mówiłam - prośba o dyskusję nie jest zła, złe jest to że na wieść o tym że masz kijowy layout na stronie (naprawdę, ciężko jest wziąć jakiegoś grafika na poziomie lub przeczytać kilka tutków? chcesz chyba mieć dobrą stronę, jakoś trzeba przyciągnąć widzów, a nie strzelać fochy, pora dorosnąć...) i na wytykanie innych błędów reagujesz krytyką w stronę UBP i porównujesz swoją niezbyt innowacyjną stronę do portali, które wyznaczyły w jaką stronę teraz zmierzają strony z inspiracjami. Poza tym powiedziano ci nie tylko o lipności wykonania strony, ale także o braku reklamy, średnio interesującej treści (niezbyt sprecyzowanej, jednak lepiej pójść w jednym, określonym kierunku niż "o, zrobię blogaska z strasznie różnymi i nie mającymi dużo wspólnego inspiracjami bo to fajne"). Na miliony odbiorców nie masz co liczyć jak się nie postarasz. Krótko mówiąc - jak grochem o ścianę, nie ma co się tu nawet wypowiadać, bo w sumie w d*pie masz, co myślą inni użytkownicy. Pozdrawiam.
- ← Czy chciałbyś/chciałabyś?
- Hydepark
- Pomoc z wyborem sprzętu - czyszczenie komputera sprężarką 'sprężonym powietrzem' →

Pomoc

Odpowiedz