UBPlanet.pl Forum graficzne: Nowe miejsce z inspiracjami - UBPlanet.pl Forum graficzne

Skocz do zawartości

Bierz udział w konkursach i wygrywaj nagrody!
» MOTW #27 - Plac zabaw
Termin głosowania - do 09.05.12 (21:00)
» SOTW #210 - Subkultury
Termin oddawania prac - do 14.05.12 (21:00))
» OSGC #106 - Free Time
Termin oddawania prac - do 27.05.12 (22:00)
» LOTW #49 - Logistyka
Termin oddawania prac - do 29.05.12 (21:00)
» POTW #61 - Martwa natura
Termin głosowania - do 26.05.12 (22:00)
» UBP WORM Dołączona grafika
Twórz graficzną historie!

Dołączona grafika

• 2 stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Options
Nowe miejsce z inspiracjami nowa strona inspirująca miliony swoimi wideo

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   +matius 

• +
  • PipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Admin
  • UBP Points 11112 (Przekaż)
  • Imię:Mateusz
  • Drużyna:Imminent Lion's SQD
  • Pkt. Grafika:129
  • Wygranych:51
  • Przegranych:22

Napisano 09 lipiec 2011 - 15:45

pozytywnym ale nadal trzymając się tematyki tego serwisu :)
ewentualnie w innym temacie na inne tematy można popisać :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   foshai 

• dead graphic society
  • PipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: PostMaker
  • UBP Points 343 (Przekaż)
  • Imię:Agnieszka
  • Drużyna:Sonofakurfa
  • Pkt. Grafika:30
  • Wygranych:4
  • Przegranych:1

Napisano 09 lipiec 2011 - 19:12

Dajcieże spokój, koleś chce się rozreklamować wywołując sztuczną rozmowę i oczekując na same pochwały, a że go nie chwalimy to najlepiej olać, zjechać stary szablon i stwierdzić że jego strona jest bardziej popularna niż ubp i ogólnie nie podskoczycie, marne maślaki :cool:

jak dla mnie temat do zamknięcia póki twórca strony nie nauczy się reagować na krytykę tak jak należy - brać ją do serca i starać się poprawić wszystkie złe rzeczy, które zostały zauważone przez pełnych chęci do stworzenia dobrej strony użytkowników.

Użytkownik foshai edytował ten post 09 lipiec 2011 - 19:16

Dołączona grafika

Wyświetl postUżytkownik traep dnia 03 lipiec 2011 - 18:12 napisał

nie mam nic przeciwko gejom, mam jednak sporo przeciwko ciotom, konkretniej mówiąc mam przeciwko nim dwa glany

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   videoman 

• Amator
  • PipPip
  • Grupa: Member
  • UBP Points 1 (Przekaż)

Napisano 09 lipiec 2011 - 20:21

O czym Ty mówisz? Czy konstruktywną krytyką nazywasz zwymyślanie kogoś i zero konkretnych wypowiedzi. Osobiście na każde pytanie z zarzut staram się odpowiadać ale gdy już zaczynam wymagac argumentów czy kontynuacji wątku to kolejny raz słyszę o rozsławianiu - skąd Wy wzięliście to słowo - rozsławić... czym... wątkiem na tym forum? Chyba żartujecie...

A jeśli aż tak bardzo Wam przeszkadza że ktoś przyszedł do Was... i o coś pyta... i prosi o dyskusję ... to proszę administratora czy tam moderatora o usunięcie tego wątku i będzie po krzyku. Bo w sumie nie widzę sensu dyskutowania ... osób wypowiadających się jest całe dwie i to gadające o tym samym niezależnie o czym mowa...
spodziewałem się dyskusji na poziomie na temat projektu będącego we wczesnej fazie beta, a Wy macie pretensje że coś nie wygląda jak google czy youtube... no proszę Was... forum jest od tego żeby rozmawiać... - przynajmniej tak mi się wydawało.

Już w 2 czy 3 poście zgodziłem się z Wami że theme nie jest idealny i że trzeba nad nim popracować - a Wy dalej to samo... dalej że rozsławić , dalej że do d*py, dalej że nie mettalica czy google.
Ja kontynuuje dyskusję, pytam o kolejne rzeczy, konkretne argumenty czy ogólne zdanie na temat ... ogólnego poziomu stron i blogów tego typu - i w zasadzie temat zostaje olany... i dlaj słyszę - bo chcesz dzięki nam rozsławić, że theme jest do d*py.... no panowie... trochę powagi...
A jeśli uważacie że "rozsławiam" się dzięki Wam to przecież jest regulamin, jest adminsitrator, jest moderator... i jeśli tak jest że dzięki forum ubplanet zdobędę miliony oglądających którzy się zachwycą tą kiepską stroną i tym złym theme i przez to zepsuje globalny gust odbiorców na świecie i na tym ubplanet również ucierpi a nawet jeśli nie ucierpi to będzie ciągane po sądach za to że rozsławiło ten diabelski twór jakim jest 25fps - to przecież możecie im to zgłosić a oni świadomi zagrożenia usuną bezpowrotnie ten wątek oraz użytkownika który szerzy tu takie fanaberie. :)

Trochę powagi.... i dojrzałości panowie... i nie spinajcie się tak - są wakacje ... trochę luzu i jakiejś dyskusji ...na poziomie.
Codzienna wideo inspiracja - 25fps.pl

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Sagim 

• RETARD
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderator
  • UBP Points 9752 (Przekaż)
  • Drużyna:brak
  • Pkt. Grafika:256
  • Wygranych:74
  • Przegranych:18

Napisano 09 lipiec 2011 - 21:44

Jedyną osobą która się tu spina jesteś ty, a ja mam bekę karmiąc trolla h3h3h3h3h3h3hHH3H3H3HH3H3
Teddies don't hug back, but sometimes They're all You've got...
Dołączona grafika

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   foshai 

• dead graphic society
  • PipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: PostMaker
  • UBP Points 343 (Przekaż)
  • Imię:Agnieszka
  • Drużyna:Sonofakurfa
  • Pkt. Grafika:30
  • Wygranych:4
  • Przegranych:1

Napisano 10 lipiec 2011 - 08:06

Tak jak mówiłam - prośba o dyskusję nie jest zła, złe jest to że na wieść o tym że masz kijowy layout na stronie (naprawdę, ciężko jest wziąć jakiegoś grafika na poziomie lub przeczytać kilka tutków? chcesz chyba mieć dobrą stronę, jakoś trzeba przyciągnąć widzów, a nie strzelać fochy, pora dorosnąć...) i na wytykanie innych błędów reagujesz krytyką w stronę UBP i porównujesz swoją niezbyt innowacyjną stronę do portali, które wyznaczyły w jaką stronę teraz zmierzają strony z inspiracjami. Poza tym powiedziano ci nie tylko o lipności wykonania strony, ale także o braku reklamy, średnio interesującej treści (niezbyt sprecyzowanej, jednak lepiej pójść w jednym, określonym kierunku niż "o, zrobię blogaska z strasznie różnymi i nie mającymi dużo wspólnego inspiracjami bo to fajne"). Na miliony odbiorców nie masz co liczyć jak się nie postarasz. Krótko mówiąc - jak grochem o ścianę, nie ma co się tu nawet wypowiadać, bo w sumie w d*pie masz, co myślą inni użytkownicy. Pozdrawiam.

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2