Żaden system nie odczuje więcej na pamięci niż 800 mhz ( dobra dokładnie 981/2 mhz cl 5/6 ) potwierdzone naukowo iż na żadnej grze nie dało to nawet 1 fps więcej. Po drugie po co ci laptop do gier który po 5 miesiącach będzie gównem ? Laptop do gier który dorówna komputerowi za 2500 zł kosztuje około 9/10k pozdrawiam

( nawet nie wiem czy dorówna bo po chwili bateria padnie ), laptopy nie są do gier, nie w tych czasach może za 3-4 lata jak wejdą te baterie które wytrzymują na prawdę długo/duże przeciążenie, a nie jakieś gówna które wytrzymują max na lapku około 4h oglądania filmu no bez jaj panowie. Chcesz sobie pograć ? kupujesz ps3 i xboxa i grasz, ale ja już bym w tedy poczekał do 2012 jak wyjdzie xbox 720 albo ps4. Dodam komputer do gier złożysz za 2200 k spokojnie z 955 + gtx 460/560. Noo i nie patrz że w laptopie pisze ci że masz kartę 460/560 GTX itd bo to jest w wersji M ( mobile ) więc posiada może 25 mocy prawdziwej karty desktopowej, stary GTX 260 jak na razie niszczy te all mobile i git

. A jeżeli ci już bardzo zależy na gamingowym laptopie
http://www.skapiec.p...17/comp/2527305 lepszego lapka do gier w tym przedziale nie znajdziesz a ta tania rzesza i tak nie nadaje się do gier, chyba że na minimalnych pozdro
Ja te pieniądze wolał bym przeznaczyć na dobre wakacje/imprezy, dołożyć rodzicom do nowego motorka, kupić sprzęt audio do samochodu bądź zainwestować w tonsil zeus rock i mieć jazde w domu xd
btw. panie system oem kosztuje minimum 320/400 zł na allegro to co pisze za 200-300 zł to upgrade starter o ile się nie mylę

, sam miałem zdziwko, ale potem poczytałem popytałem i się okazało że upgrade wymaga oryginalnego systemu starter
a noo i zauważyłem że wyżej się wymądrzasz więc muszę ci powiedzieć że akurat kupiłeś wersje z chipsetem B1 zamiast C1 ( tak asus dopiero ma w planach wprowadzić wersję C1 do produkcji ) wiec nie wiem czemu się wymądrzasz jak nie możesz podłączyć poprawnie raid0 gdyż B1 właśnie to miał zepsute ( + odczyt sata3 ), uja się znasz a pierd*lisz. Dodatkowo proponuje dowiedzieć ci czym się różni C1/B1 i dla czego intel został w tedy prawie bankrutem. A noo i jak tak dużo wiesz to większość gier MMOcRPG ma textury na podstawie max 1280 x 720 ( ale to te nowe, te starsze 800x600 konwertowane na 16:9 ) noo i bumping all załatwia połączony z aa x16 xd UJA SIĘ ZNASZ P*NETRO więc morda

!
ahaaa i żebyś nie szukał drogie dziecko co to jest b1/c1 = rewizja chipsetu
chyba że jakimś czystym ujem masz wersję 1156 zamiast 1155, ale ten model chyba nie był produkowany przed SB, zresztą i tak wszyscy czekają na IB
szczególnie od czasu gdy buldożer okazał się niewypałem