adres strony jakby komuś umknęło uwadze - http://www.facebook....134449143322171
Strona 1 z 1
Facebook fanpage
Napisano 13 październik 2011 - 15:20
Po uno - nie spamujcie za bardzo bo to zniechęca, najlepiej żebyście ogłaszali jakieś większe konkursy i co tydzień dawali rozpiskę cotygodniowych konkursów w jednym poście, poza tym lubię pomysł z inspiracjami, ale też nie przesadzajcie, newsy się by przydały (nowe Hysterical Minds/Depthcore, Computer Artsy itp). Ankiety mogą być, ale błagam, jakieś mądre
.
Napisano 13 październik 2011 - 20:25
Jak dla mnie ogłaszanie konkursów przez FB troszkę niewypalony pomysł, bo będzie to bezsensowny spam, wiadomo, że jesteśmy forum graficznym, a na każdym istnieją różne konkursy. W dzisiejszych czasach mówi się o przeroście formy nad treścią co jest dość kontrowersyjne, ale jeszcze gorszy jest przerost treści nad formą, bo nie dość, że nie ma to racji bytu w społeczeństwie, to doprowadza to ludzi do monotoni, tak więc wnioskuję, że mała część fanów czytałaby te informacje. Widzę sens umieszczania postów z informacją o nowym UBPT, bo jest to event, który jednak znaczy coś więcej.
Napewno dobrym pomysłem będzie dodawanie po każdym zakończonym SOTW`ie / MOTW`ie / ... dodawać prace do galerii na FB z odnośnikiem do autora i jego pseudonimem z forum. Dlaczego właśnie tak? Proste, przez takie tagowanie będzie to wyświtlane na tablicy poszczególnych zwyciężców jako "Użytkownik xyz został otagowany w galerii SOTW winner" mniemam, że dobrzi znajomi polubią UBP, aby śledzić kariere swojego znajomego, a on będzie rozsyłał profil UBP, żeby się pochwalić, to podstawy Public relations.
Co do umieszczania inspiracji to zagłosowałem na tak, ale teraz podczas pisania tego postu doszedłem do wniosku, że jest to mijanie się z celem. Zastanówmy się czy jesteśmy forum graficznym, czy portalem inspiracyjnym... Ja ostaję przy pierwszym, ponieważ brak nam jakiegokolwiek poddziału w którym możnaby umieszczać inspiracje. Na dzień dzisiejszy nie wiem nawet czy byłby to dobry pomysł takie coś tworzyć, bo i tak za dużo już tu mamy w mniejszym stopniu połączonym z grafiką. Wystarczy ta rozpiska gdzie są stronki z inspiracjami.
Napewno dobrym pomysłem będzie dodawanie po każdym zakończonym SOTW`ie / MOTW`ie / ... dodawać prace do galerii na FB z odnośnikiem do autora i jego pseudonimem z forum. Dlaczego właśnie tak? Proste, przez takie tagowanie będzie to wyświtlane na tablicy poszczególnych zwyciężców jako "Użytkownik xyz został otagowany w galerii SOTW winner" mniemam, że dobrzi znajomi polubią UBP, aby śledzić kariere swojego znajomego, a on będzie rozsyłał profil UBP, żeby się pochwalić, to podstawy Public relations.
Co do umieszczania inspiracji to zagłosowałem na tak, ale teraz podczas pisania tego postu doszedłem do wniosku, że jest to mijanie się z celem. Zastanówmy się czy jesteśmy forum graficznym, czy portalem inspiracyjnym... Ja ostaję przy pierwszym, ponieważ brak nam jakiegokolwiek poddziału w którym możnaby umieszczać inspiracje. Na dzień dzisiejszy nie wiem nawet czy byłby to dobry pomysł takie coś tworzyć, bo i tak za dużo już tu mamy w mniejszym stopniu połączonym z grafiką. Wystarczy ta rozpiska gdzie są stronki z inspiracjami.
>>> Pasja to cecha, która odróżnia mistrza od zwykłego człowieka ;)

rysiu ;]
JackZ

rysiu ;]
JackZ
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Odpowiedz