Interesuję się graifką już około 2 lat. Początkowo tworzyłem na forum gry mmorpg, gdzie byłem grafikiem,
lecz z czasem postanowiłem rozwinąć swoję umiejętności i tak też trafiłem później na I-point.
Z czasem to forum stało się dla mnie stałym miejscem, ale nie teraz o tym. Tam dzięki krytyce
wybiłem się i tak o to pod nickiem Ptk. czyli skrótem mojego imienia z kropeczką widnieje tutaj.
Każdy twierdzi, że lepiej wychodzą mi duże prace niż małe, lecz na te duże często nie mam czasu,
a na te mniejsze pomysłu
również coś wyjdzie. Ogólnie powróciłem do grafiki po prawie rocznej przerwie. Przez ten czas
zrobiłem od czasu do czasu drobną pracę nie stosując się nawet do podstawowych praw..
Znajomi nie posiadali wielkich wymagań.
Jestem osobą kulturalną, raczej nie wchodzę w bójki, staram się oceniać konstruktywnie i idę też
zasadą, że jeśli ktoś chce być oceniany niech ocenia innych dlatego też za oceny u mnie można
spodziewać się komentarza u siebie - jeśli oczywiście czas mi na to pozwoli.
Na codzień chodzę do liceum, niestety albo i stety w moim otoczeniu nie ma nigdzie szkoły gdzie
mógłbym się szkolić pod względem grafiki, jest szkoła informatyczna, lecz raczej jej poziom
wysoki nie jest dlatego też działam na własną rękę. Od niedawna wziąłem się za layouty
i będę próbował także zdziałać coś w nich..
Interesuje się również hokejem na trawie.. sportem, który jest popularny tylko w niektórych
częściach Polski. Gram od 8 lat około w niego i nie zamierzam kończyć. Pragnę osadzić się
na tym forum na dłużej..
Pozdrawiam, Ptk.

Pomoc

Odpowiedz