- 52 stron
- « Pierwsza
- ←
- 50
- 51
- 52
CrAzY TeAm
(p: TAG) Enjoy the best and fuck the rest !!!
Napisano 17 luty 2009 - 18:47

Napisano 04 marzec 2009 - 13:55
Sorrka, ale opuszczam team. Nie robie grafiki juz z takim zapalem jak kiedys, a tym bardizej nie mam ochoty robic jej na bitwy. Do tego team tez juz powoli sie rozpada. Juz dosyc dawno temu rozmawialem z daannym o zamkniecu teamu takze sytuacja raczje dobra nie jest. Szkoda mi was opuszcza bo byl to moj pierwszy team w jakim bylem (no i pewnie juz w zadnym innym nie bede, chociaz kto wie). Ale bez zbednego pitolenia, odchodze i tyle, narazie.
Napisano 10 kwiecień 2009 - 13:26
to ja chetny :]
tu pare tagow
http://ubplanet.pl/index.php?showtopic=283...mp;#entry285892
tu pare tagow
Użytkownik yanshee edytował ten post 10 kwiecień 2009 - 13:28
siema
Napisano 11 kwiecień 2009 - 10:00
Napisano 18 kwiecień 2009 - 18:41
Z żalem muszę zamknąć team.
Nie ma userów, przyjęcie Yanshee i Viola nic nie dało, bo team i tak chylił się ku upadkowi.
Daanny sam teraz nie ma czasu na forum a co dopiero na team, więc oddał mi stanowisko Lidera. Ja prawdę mówiąc też wiele nie zdziałałem, bo bardziej niż tutaj udzielałem się na PR i w lumiere <3 Tak więc po wcześniejszych konsultacjach, Daanny powiedział, że jeśli dalej tak będzie mogę zamknąć team. No i właśnie to robię.
Czyli moda tego działu proszę o zamknięcie topicu, a także zastrzegam możliwość reaktywacji. Tzn. jeśli znajdą się odpowiedni chętni do wznowienia teamu, to prosze o kontakt z Daannym, albo ewentualnie ze mną.
To tyle.
Nie ma userów, przyjęcie Yanshee i Viola nic nie dało, bo team i tak chylił się ku upadkowi.
Daanny sam teraz nie ma czasu na forum a co dopiero na team, więc oddał mi stanowisko Lidera. Ja prawdę mówiąc też wiele nie zdziałałem, bo bardziej niż tutaj udzielałem się na PR i w lumiere <3 Tak więc po wcześniejszych konsultacjach, Daanny powiedział, że jeśli dalej tak będzie mogę zamknąć team. No i właśnie to robię.
Czyli moda tego działu proszę o zamknięcie topicu, a także zastrzegam możliwość reaktywacji. Tzn. jeśli znajdą się odpowiedni chętni do wznowienia teamu, to prosze o kontakt z Daannym, albo ewentualnie ze mną.
To tyle.
Napisano 19 kwiecień 2009 - 10:05
zamkniete
klik >>>Moja Galeria<<< klik

------------------------------------------------
friends:
[: wiecie ze kocham was wszystkich :]
thx for gifts:
mikals madejczyk2 db Xizour Przec!nek Alienz madejczyk2 FINE
------------------------------------------------
w moim sercu zawsze BANDITZ SQD

MOŻESZ POMÓC UTRZYMAC PORZĄDEK NA FORUM
JEŚLI WIDZISZ BŁĄD - RAPORTUJ
w ten sposób pomożesz mi w zarządzaniu teamami, bo ja nie zawsze wszystko widze, a co dwie (lub więcej) pary oczu do nie jedna ;)
prezentowane grafiki sa wylacznie tworzone przeze mnie. wszelkie podobienstwo to innych to zbieg okolicznosci. prawa autorskie zastrzezone
Udostępnij ten temat:
- 52 stron
- « Pierwsza
- ←
- 50
- 51
- 52

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz