nowy w zarzadzie :D
moze by tak ktos nowy????
Napisano 23 sierpień 2006 - 19:17
hmm wiem ze juz byly takie tematy ale co mi szkodzi jeszcze raz o tym napisac... mam taka prppozycje do admina... wiem ze jest kilku modow, ale ja sadze ze jeszcze kilku by nie zaszkodzilo... bo zauwazylem ze ostatnio strasznie zadko ich widac na forum, raz na jakis czas sie ktorys zjawi... wiec moze by tak ze dwuch lub trzech wybrac z tych userow ktorzy tu teraz czesto przebywaja i maja oczywiscie pojecie o grafice i ortografi
... czekam na podsumowanie mojej propozycji przez userow i samego admina... ellO

----------------------------------------------------------------------

Napisano 23 sierpień 2006 - 19:33
Ja takż jestam za plus jeszcze pare poprawek 
-minimum 6 modów
-zrobić range BetaMod i minimum 3
i każdy z modów miał by przydzielone działy i by za nie odpowidał
-minimum 6 modów
-zrobić range BetaMod i minimum 3
i każdy z modów miał by przydzielone działy i by za nie odpowidał
Napisano 23 sierpień 2006 - 19:34
No zajeb**** pomysł myśle że jest pare takich userów którze naprawde wkładają wiele wysiłku w to forum
Zgadzam sie
Pomysł the best yo
------------------------------
Edit A Q-kły jeszcze lepszy pomysł
------------------------------
Edit A Q-kły jeszcze lepszy pomysł
Użytkownik sniper edytował ten post 23 sierpień 2006 - 19:35
.
Napisano 23 sierpień 2006 - 19:44
No ci co siedzą bardzo długo dziennie na forum mają pojęcie co to jest moderator i jaka sie kryje za nim odpowiedzialnosc 
Jestem za
Jestem za
Moje Osiągnięcia :
---------------------------

Ale to wszystko starocie ;)
Napisano 23 sierpień 2006 - 19:58
No.... to jest ok zgadzam sie z szarym, q-kłą i Deathitem najlepiej właśnie to zrobić w postaci sondy wypisać yyy 10 nicków
i niech ludzie głosują przez jakiś czas i niech z tej 10 zostanie 5, 6 nicków
wybrać
Użytkownik sniper edytował ten post 23 sierpień 2006 - 19:59
Napisano 23 sierpień 2006 - 19:59
Ja jestesm przecie wytypowaniu userow przez nas, niech memfis wytypuje tych najbardziej sie przykładających i napisz kogo wybrał a userzy pisza czy sie zgadzaja z jego decyzja bo niektorycj osob nie lubie na tym forum
Napisano 23 sierpień 2006 - 20:23
Modzi moga ale nie muszą być lubiani przez userów, moim zdaniem to powinien być jeden mod na 3-4 działy i tam niech ogarnia sprawe bo z doświadczenia wiem że przglądanie wszystkich tematów na forum poruszanych danego dnia troszke zajmuje
a porządek musi być
i oby moda nie dostała osoba która będzie to wykorzystywała żeby gnębić innych i pokazywać swoją wyższość bo nic mnie tak nie wku....
Pewnego dnia na drzwiach napisał ktoś "doktor Granat zniszczy ból to bardzo miły gość" znalazłem go miał wielki stary dom, w środku z miejsca dał mi w twarz i ryknął niczym grom ....... (Bielizna)
Napisano 24 sierpień 2006 - 08:44
Nie chciało mi się o tym czytać, ale pewnie tego nie było, bo mam zastrzeżenie do pierwszego posta:
"i maja oczywiscie pojecie o grafice"
Przecież moderatorzy nie muszą znać się na grafice ^_^ Wiem, że to jest forum graficzne, ale chodzi o to żeby modzi pilnowali porządku i głównie o to
Poza tym pomysł świetny, na takie forum co najmniej 6 modów to nie jest zbyt dużo
"i maja oczywiscie pojecie o grafice"
Przecież moderatorzy nie muszą znać się na grafice ^_^ Wiem, że to jest forum graficzne, ale chodzi o to żeby modzi pilnowali porządku i głównie o to
Poza tym pomysł świetny, na takie forum co najmniej 6 modów to nie jest zbyt dużo
"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...
...wróg zawsze przeceniać nasze wady."
Don Vito Corleone

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz

|