- 4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Underground Bars MakerZ
Skład UBM
Napisano 12 marzec 2006 - 12:59
Niestety, nadeszła przykra chwila, muszę odejść z waszego teamu. Pewnie zaraz nadejdzie salwa okrzyków radości ;], ale ja chcę się z wami pożegnać. Ostatnio, gdy zaczęłem robić UserBary, natchnęła mnie straszna nuda i prostolinijność, po prostu stało się to bardzo nudne. Poza tym ciągle brakuje mi pomysłów, jak zrobić dobrego UB, co zrobić, co poprawić, już mi się po prostu nie chce. Fajnie mi było w waszym squadzie, pamiętam jak się zapisałem, jak ciepłymi słowami przywitał a jednocześnie zaprosił mnie Krystian__, jak zaczęły się pierwsze UB, jak wygraliśmy pierwszą wojnę, wszystko pamiętam. Jednakże po napisaniu tych przemyśleń zrobiło mi się trochę żal. Nie wiem czy powinienem rzucić to w diabły, opuścić moją drużynę. Starałem się aby z wami być, tylko po to aby to teraz rzucic ?? Może powinienem znowu odpalić PS'a ?? Nie wiem, dlatego prosiłbym Krystiana aby dał mi jeszcze czas do środy wieczorem abym mógł to jeszcze przemyśleć. Bo żal mi od was odchodzić, naprawdę żal...
Wszystkie prezentowane przeze mnie userbary są mojego autorstwa.
Jak ci się coś w moim userbarze nie podoba to pisz bez ogródek! Ja jestem tylko początkującym...

Szykujcie się na mój come back...
Jak ci się coś w moim userbarze nie podoba to pisz bez ogródek! Ja jestem tylko początkującym...

Szykujcie się na mój come back...
Napisano 18 kwiecień 2006 - 11:21
Niech chętni zrobią UB czekam do jutra do północy(wątpie żeby ktoś zrobił
) bo niestety, ale rozwiązuje team
Nikt sie już nie udziela i wogóle poodchodzili od nas... miło było.
Prosze moda o zamknięcie tego tematu a adminów o usunięcie z bazy mojego składu
Prosze moda o zamknięcie tego tematu a adminów o usunięcie z bazy mojego składu
Napisano 22 kwiecień 2006 - 22:19
szkoda... ale takie zyce... zamykam
klik >>>Moja Galeria<<< klik

------------------------------------------------
friends:
[: wiecie ze kocham was wszystkich :]
thx for gifts:
mikals madejczyk2 db Xizour Przec!nek Alienz madejczyk2 FINE
------------------------------------------------
w moim sercu zawsze BANDITZ SQD

MOŻESZ POMÓC UTRZYMAC PORZĄDEK NA FORUM
JEŚLI WIDZISZ BŁĄD - RAPORTUJ
w ten sposób pomożesz mi w zarządzaniu teamami, bo ja nie zawsze wszystko widze, a co dwie (lub więcej) pary oczu do nie jedna ;)
prezentowane grafiki sa wylacznie tworzone przeze mnie. wszelkie podobienstwo to innych to zbieg okolicznosci. prawa autorskie zastrzezone
Udostępnij ten temat:
- 4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz