także JackieL odezwij sie
- 6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Userbars Freestylers
new team
Napisano 24 marzec 2006 - 19:57
Zgłaszam oficjalną rezygnace z bycia liderem i jako ostatnią decyzję na nowego lidera wyznaczam JackieL ponieważ to on najbardziej angażowała sie w bitwy (no może nie całkiem) jeżeli są jakies sprzeciwy to prosze je kierować do mnie na gadu lub na PW jeżeli JackieL nie zgodzi objąć sie stanowiska to kandydatem zostaje sanshiron a potem valentiner jeżeli on też nie obejmie liderstwa to dalej bede nim ja. Powodem dla którego sie wycofuje to to że robienie grafik przestało byc dla mnie taka frajdą jak wcześniej (problemy psychiczne
)a poza tym nie mam czasu
ILS
ILS
ILS
Napisano 24 marzec 2006 - 23:44
Ja bardzo chetnie przejme team ;]
Wszystkie userbary w moich postach sa mojego autorstwa.

>>>MOJA GALERIA<<<

Na głośnikach:

Napisano 29 marzec 2006 - 13:39
Jezeli kto sjeszcze nie wie to zostalismy wyzwani na bitwe.
Temat: "Marlboro smoker" i taki napis ma byc
Czekam na bary od czlonkow ekipy, a takze na pomysly, sam tez oczywiscie cos zrobie, najlepiej zeby kazdy zrobil po dwa bary wtedy bedzie wybor.
Postarajcie sie trzeba wygrac!
Temat: "Marlboro smoker" i taki napis ma byc
Czekam na bary od czlonkow ekipy, a takze na pomysly, sam tez oczywiscie cos zrobie, najlepiej zeby kazdy zrobil po dwa bary wtedy bedzie wybor.
Postarajcie sie trzeba wygrac!
Użytkownik sanshinron edytował ten post 29 marzec 2006 - 13:42
Napisano 02 kwiecień 2006 - 19:31
Powiem tylko tyle, ten sklad sie rozpadnie i tak, to ja nie chce byc ostatnim, ktory zostanie na pokladzie. Nikt nic nie robi, nikt nie ma czasu, wiec rezygnuje z bycia prezesem i sie wypisuje.
Na ostatnia walke nie powstal chyba zeden ub oprocz 1 mojego i stwierdzam ze to dalej nie ma sensu. Dziekujemy za wspolprace
Na ostatnia walke nie powstal chyba zeden ub oprocz 1 mojego i stwierdzam ze to dalej nie ma sensu. Dziekujemy za wspolprace
Napisano 04 kwiecień 2006 - 14:17
dobra to skoro oni się wypisali to ja zostałem liderem więc oficjalnie zamykam squad 
nie mieliśmy najlepszych wyników życzę powodzenia były członkom i to co powiedział sanshiron dziękuje za współpraće
narqa
temat do zamknięcia
reklamy
jeżeli upatrzyłes sobie jakiegos członka teamu UBF to napisz do niego jest wolny zaproś go do swojego teamu a będziesz szcześliwy
nie mieliśmy najlepszych wyników życzę powodzenia były członkom i to co powiedział sanshiron dziękuje za współpraće
narqa
temat do zamknięcia
reklamy
jeżeli upatrzyłes sobie jakiegos członka teamu UBF to napisz do niego jest wolny zaproś go do swojego teamu a będziesz szcześliwy
Udostępnij ten temat:
- 6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6

Pomoc

Temat jest zamknięty

Odpowiedz